Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

merhaba arkadasım ,bravo valla sana bende yuksek lısans dusunuyorum ama bu tempoda nasıl yetıstırırım dıye korkuyorum...

çekilir gibi değil inanın.birde ev sobalı ,düşünün halimi.çOK ŞÜKÜR bu sene 4.sınıftayım.eşim tutturdu yüksek lisans yap diye,inanın gücümde kalmadı ama yapacam sanırım:))

merhaba; bende hem çalışıp hemde üniversite okuyanlardanım.sabah işteyim,akşam 5 te dersim başlar,8.30 ta biter ve sonra çocuğu annemden al eve git,falan derken gece 12 olur yatağa girmem:KK43:

hem çalışan hem okuyan anne hoşgeldin o zman topiğimize hadi dertleşelim

çekilir gibi değil inanın.birde ev sobalı ,düşünün halimi.çOK ŞÜKÜR bu sene 4.sınıftayım.eşim tutturdu yüksek lisans yap diye,inanın gücümde kalmadı ama yapacam sanırım:))

yap bencede alısmısken bu duzene hepsını cıkar gıtsın aradan...:KK34:

anlıyorum...
kakasını tuvalete yapan bır arkadası ıle su donemde sık sık bır araya getırme ımkanın varmı canım,senın anlatman etkılı olmayabılır ama arkadasında gormesı daha ıkna edıcıdır...

kuzeni var 10 yaşlarında, başkada yok,onu düşlünüyorum bende ,belki ikna olur diye,inşallah kurtuluruz bu derttende

yap bencede alısmısken bu duzene hepsını cıkar gıtsın aradan...:KK34:

oğlumun geleceği için yapmam gerek.anne olunca maalesef öncelikleriniz değişiyor ve herşey evlatlar için oluyor.oğlumu 1 yaşında anneme bıraktım ve inanın hiç bir özel durumuna şahit olamadım,ilk adımları,ilk dişi,ilk cümleleri...bazen hatırlıyorumda çok üzülüyorum.işti okuldu derken maalesef ona vakit ayıramadım.şimdide kreşe gidiyor sene ye de 1.sınıf inşallah.nasıl kaldırırım hepsini inanın bilemiyorum.rABBİM GÜÇ KUVVET VERDİĞİ SÜRECE ÇALIŞMAYA DEVAM...

kuzeni var 10 yaşlarında, başkada yok,onu düşlünüyorum bende ,belki ikna olur diye,inşallah kurtuluruz bu derttende

biraz sabır lazım canım bazı dönemler çocuklar ve aileler için zorlu geçiyor maalesef

ne güzel destek alma imkanınız var

bence sabır ve istikrarla çözebilirsiniz :)

Kızlar durun bişi es geçtm anlatmadım size
dün akşam küçük görümcek eşimi arayıp arapaşı yapacagız gelin yiyelim demiş falan neyse eşim istersen gidelim dedi (malum kv büyüm görümcekle küsüm)
bakarız dedim
baktım masum masun soruyo kıyamamdım
gittik neyse hoşgeldin diyene hoşbulduk dedim baktım kv kp yerlerinden bile kalkıp agız ucuyla olsun hoşgeldin demedi bende gittim oturdum kanepeye ellerini filan öpmedim yani
sonra yemek boyu laf sokmalar havada uçtu hiççç cevap vermedim (artık sizi sallamıyorum diyorum yani)
eşim abisini örnek vererk (mesaideydi) keşke bende 2 ye kadar mesaiye kalsam dedi
kv de işten çık gel oglum bize bizde oturalım 2ye kadar yüzünü görürüm işte dedi
eşimde napcam sizzde anne 2ye kadar sıkılırım dedi
kvnin yüz ifadesini görmeniz lazımdı ve ben gidene kadar tek kelime etmedim
neyse bunun üstüne yine kozunu kullandı ben bugün kızımda kalacak dediii
eee elaaa yı kim alacakk
siz yukarı kuzenlerine(12-13 yaşında kuzenleri) koyun ben ölene doğru gelirim ceza veriyor resmen bize

bu kadar olmaz ya tamam ben gelininimde o senin torunun yaa

merhaba; bende hem çalışıp hemde üniversite okuyanlardanım.Sabah işteyim,akşam 5 te dersim başlar,8.30 ta biter ve sonra çocuğu annemden al eve git,falan derken gece 12 olur yatağa girmem:KK43:

hoş geldin canım

sana da Allah yardım etsin takdir ettim ama yılmak yok okumak çok güzel yapabiliyorsan tabi

eşin de ne güzel destekmiş bence az daha sabır

çocuk da ne güzel büyümüşşş

evet canım kesınlıkle dene bence...
hatta hep beraber bır oyun kurun ve tuvalete gıtmekde sankı bu oyunun bır parcasıymıs gıbı yapın,
ama tuvalete gıttıklerınde sen yanında olma ıstersen,sadece ıkısı olsun suyla falanda oynasınlar...
benım bır arkadasın kızıda bu tur problemler yasadıgında bız boyle bır yontem gelıstırdık...
beze yapmaya devam etmesın bence...
bu yontemle cozebılecegıne umuyorum canım ,uzme kendını ...
rabbım yardımcın olsun...

dün akşam küçük görümcek eşimi arayıp arapaşı yapacagız gelin yiyelim demiş falan neyse eşim istersen gidelim dedi (malum kv büyüm görümcekle küsüm)
bakarız dedim
gittik neyse hoşgeldin diyene hoşbulduk dedim baktım kv kp yerlerinden bile kalkıp agız ucuyla olsun hoşgeldin demedi bende gittim oturdum kanepeye ellerini filan öpmedim yani
sonra yemek boyu laf sokmalar havada uçtu hiççç cevap vermedim (artık sizi sallamıyorum diyorum yani)
eşim abisini örnek vererk (mesaideydi) keşke bende 2 ye kadar mesaiye kalsam dedi
kv de işten çık gel oglum bize bizde oturalım 2ye kadar yüzünü görürüm işte dedi
eee elaaa yı kim alacakk
siz yukarı kuzenlerine(12-13 yaşında kuzenleri) koyun ben ölene doğru gelirim ceza veriyor resmen bize

kv misillemesi fena olmuş Allah kimseyi kimseye düşürmesin yaa

baksana ister bakarım ister bakmam

mecbursun havaları resmen

kv misillemesi fena olmuş allah kimseyi kimseye düşürmesin yaa

baksana ister bakarım ister bakmam

mecbursun havaları resmen

aynen ya artık allaha havale ettim canım
az kaldı kerşe başladığında bunları yaşamayacım
ama rabbim çok büyük umarım bu kadına yaşlanınca ben bakmak zorunda kalmam:KK47::KK53:
Gerçi allah korkum var onun gibi yapamam da:26:

bakarız dedim
eee elaaa yı kim alacakk

herseyden ote ogullarına verdıklerı deger bu ıste canım...
bu ınsanlara ne soylenırkı...
eger ımkanın varsa bır an once ver krese.
hem suclu hem guclu yaaa,
daha bır kac gun once onun yuzunden belkı de evınıze hırsız gırdı ama umurlarında bıle deıl....
buarada yuzuklerının yerını senden baska bılen varmıydı?

herseyden ote ogullarına verdıklerı deger bu ıste canım...
Bu ınsanlara ne soylenırkı...
Eger ımkanın varsa bır an once ver krese.
Hem suclu hem guclu yaaa,
daha bır kac gun once onun yuzunden belkı de evınıze hırsız gırdı ama umurlarında bıle deıl....
Buarada yuzuklerının yerını senden baska bılen varmıydı?

aynen arkadaşım
kendine suç buluyormuki
evde yalnız bıraktığını kapıları kilitelemedn gittiğini hemen üste çıkıyor
dua edin kadro olayım olsun daaa kreşe verim

aynen ya artık allaha havale ettim canım
az kaldı kerşe başladığında bunları yaşamayacım
ama rabbim çok büyük umarım bu kadına yaşlanınca ben bakmak zorunda kalmam:KK47::KK53:
Gerçi allah korkum var onun gibi yapamam da:26:

Kv öyle söyleyince eşinin tepkisi ne oldu ?

bişey demedi mi?

hoş demezler de :KK70:

kv öyle söyleyince eşinin tepkisi ne oldu ?

Bişey demedi mi?

Hoş demezler de :d

hiç bişey demedi kızları seviyor oraya bırakırız öglene kadar dedi allah var kızlar çok güzel bakıyor üst katımdalar zaten ama 12,13 yaşındalar onlarda çocuk bunu eşim idrak edemiyor.allah korusun herşey olabilir yaaa delircem

X