Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

aynen arkadaşım
kendine suç buluyormuki
evde yalnız bıraktığını kapıları kilitelemedn gittiğini hemen üste çıkıyor
dua edin kadro olayım olsun daaa kreşe verim

inş canım Allah bizleride çocuklarımızı da kimselere muhtaç etmesin

kimsenin ellerine düşürmesinnn (eşlerde dahill)

hiç bişey demedi kızları seviyor oraya bırakırız öglene kadar dedi allah var kızlar çok güzel bakıyor üst katımdalar zaten ama 12,13 yaşındalar onlarda çocuk bunu eşim idrak edemiyor.allah korusun herşey olabilir yaaa delircem

bu adamlardaki pervasızlık da öldürüyor beni

relaxlık da bi yere kadar.

aminn aminn arkadaşımmm
elimizde mesleğimiz var çok şükür kii
allah kimseye muhtaç etmesin

kesinlikle eşim çok baskı yapıyor çalışmam konusunda ama durr diyorum şimdiii

işinize gelince çalış işinize gelmeyince çalışma

çalışınca annelik yapamıyosun falan

valla iyice hırslandım kpss hazırlanıyorum

kimse kusura bakmasn

kesinlikle eşim çok baskı yapıyor çalışmam konusunda ama durr diyorum şimdiii

işinize gelince çalış işinize gelmeyince çalışma

çalışınca annelik yapamıyosun falan

valla iyice hırslandım kpss hazırlanıyorum

kimse kusura bakmasn

mesleğin konsunda sen kendini garantiye al sonumuzn ne olacağını allah bilir canım

benım de burada unıversıte okuyan kaynım bızde 2 ay kaldı,sonrasında da zatenamcasının oglu kaza yapınca ne kadar akrabası varsa bıze doldular.tamda yıllık ızın almıstım bu doneme denk geldı.yanıı ıznım boyunca bunlara hızmet ettım.
kaynım sımdı bır kac arkadası ıle bırlestı bır ev tuttular.evde hıcbır eksıklerı yok....
dusunun kaynım o eve gecelı daha 15-20 gun oldu.zaten gecen haftay sonunu kp lerın surprız zıyaretıyle gecırdım.
dun aksam buyuk kaynım arıyo,hafta sonu ılkerı aradım cocuk bır taraftan camasırıyla ugrasıyo,bır taraftan yemek yepmakla dıyo...
yanıı bıze gonderme yapıyo...
esımde dedıkı boem bu hafta sonu hastaydı cok halsızdı onunla ılgılendım.kaldıkı alıssın hepımız oyle oyle gecırdık o donemlerı dedı...
zaten evde nobet usulu yapıyolar o ıslerı bu gun o yapar yarın dıgerı dedı....
sonra tlf kapattılar bende sınırlendım....
esıme dedımkı senın x abının sozunu dınleyecegını bıldıklerı ıcın ona soyletıyorlar dedım.
esımde duydun verdıgım cevapları dınlıyormuymusum dedı...
lutfen ben gerekenı yapıyorum,sende boyle seylere takılıp tadımızı kacırma dedı...
ama yınede bır yerde aklına gırerler dıye korkuyorum...
esıme cok guvenıyorum ama karsıdakılerıde cok ıyı tanıyorum.

Kızlar durun bişi es geçtm anlatmadım size
dün akşam küçük görümcek eşimi arayıp arapaşı yapacagız gelin yiyelim demiş falan neyse eşim istersen gidelim dedi (malum kv büyüm görümcekle küsüm)
bakarız dedim
baktım masum masun soruyo kıyamamdım
gittik neyse hoşgeldin diyene hoşbulduk dedim baktım kv kp yerlerinden bile kalkıp agız ucuyla olsun hoşgeldin demedi bende gittim oturdum kanepeye ellerini filan öpmedim yani
sonra yemek boyu laf sokmalar havada uçtu hiççç cevap vermedim (artık sizi sallamıyorum diyorum yani)
eşim abisini örnek vererk (mesaideydi) keşke bende 2 ye kadar mesaiye kalsam dedi
kv de işten çık gel oglum bize bizde oturalım 2ye kadar yüzünü görürüm işte dedi
eşimde napcam sizzde anne 2ye kadar sıkılırım dedi
kvnin yüz ifadesini görmeniz lazımdı ve ben gidene kadar tek kelime etmedim
neyse bunun üstüne yine kozunu kullandı ben bugün kızımda kalacak dediii
eee elaaa yı kim alacakk
siz yukarı kuzenlerine(12-13 yaşında kuzenleri) koyun ben ölene doğru gelirim ceza veriyor resmen bize

bu kadar olmaz ya tamam ben gelininimde o senin torunun yaa

artık kadına yuh diyorum ya çocuğa çocuk teslim ediliyor bu kadar da olmaz
allah küçük elayı korusun canım
allah kimseye muhtaç ettirmesin seni
allah yardımcın olsun

benım de burada unıversıte okuyan kaynım bızde 2 ay kaldı,sonrasında da zatenamcasının oglu kaza yapınca ne kadar akrabası varsa bıze doldular.tamda yıllık ızın almıstım bu doneme denk geldı.yanıı ıznım boyunca bunlara hızmet ettım.
kaynım sımdı bır kac arkadası ıle bırlestı bır ev tuttular.evde hıcbır eksıklerı yok....
dusunun kaynım o eve gecelı daha 15-20 gun oldu.zaten gecen haftay sonunu kp lerın surprız zıyaretıyle gecırdım.
dun aksam buyuk kaynım arıyo,hafta sonu ılkerı aradım cocuk bır taraftan camasırıyla ugrasıyo,bır taraftan yemek yepmakla dıyo...
esımde dedıkı boem bu hafta sonu hastaydı cok halsızdı onunla ılgılendım.kaldıkı alıssın hepımız oyle oyle gecırdık o donemlerı dedı...
esıme dedımkı senın x abının sozunu dınleyecegını bıldıklerı ıcın ona soyletıyorlar dedım.
lutfen ben gerekenı yapıyorum,sende boyle seylere takılıp tadımızı kacırma dedı...

çok iticiler yaa...
ne anlıyorlar bu tavırlardan çok merak ediyorum.

başka şansımız mı var
ama şu da bir gerçek hangi erkek olursa olsun söz konusu kendi aileleri olduktan sonra 360 derece döner
hiç belli olmaz ummadığın zamanda beklemediğin zamanda olur bunlar canm

benım kv nın bır goz yası sılahı vardır kı bıldıgınız gıbı degıl...
gercı son bır kac olayda oda ıse yaramadı ama,sankı adamı yoldan cıkarırsam ben cıkarırım gıbı...
cunku kendısı de oyle soyluyo...
ah su sınırlerıme hakım olmayı bır ogrenebılsem hersey tamam da yok anacım....
en basta da kocama eksıyorum ıste bızım kaybettıgımız yer tamda burası...

işte allah bizi böyle özverili
erkekleri ise vurdum duymaz
nasıl olsa kadın herşeyin üstesinden gelir

benım cok sevdıgım bır ablam vardı esı tarafından aldatıldıgı ıçın 2 yasında kızınıda alıp terkettı kocasını...
o hep derdı kı,evlılık kadının ozverısı uzerıne kuruludur,ne zaman kadındakı ozverı bıter o evlılık de bıter derdı...
gercekten bu kadar vahım mı durum yanı...
hayır yaa ben boyle oldugunu dusunmek ıstemıyoruuuum.
hayır hayır...:KK36:

benım cok sevdıgım bır ablam vardı esı tarafından aldatıldıgı ıçın 2 yasında kızınıda alıp terkettı kocasını...
o hep derdı kı,evlılık kadının ozverısı uzerıne kuruludur,ne zaman kadındakı ozverı bıter o evlılık de bıter derdı...
gercekten bu kadar vahım mı durum yanı...
hayır yaa ben boyle oldugunu dusunmek ıstemıyoruuuum.
hayır hayır...:KK36:

bu konuda yorum yapmasam iyi olacak bence :KK70:

X