merhaba arkadasım ,bravo valla sana bende yuksek lısans dusunuyorum ama bu tempoda nasıl yetıstırırım dıye korkuyorum...
merhaba; bende hem çalışıp hemde üniversite okuyanlardanım.sabah işteyim,akşam 5 te dersim başlar,8.30 ta biter ve sonra çocuğu annemden al eve git,falan derken gece 12 olur yatağa girmem
abowwwwww
senin ki çekilir dert değil
her an tetikte gibi duruyondur valla
geldi gelecekler
gitti gidecekler
zor bacım zor senin işin
birde çalışmasan tam yerleşirler size bunlar
çekilir gibi değil inanın.birde ev sobalı ,düşünün halimi.çOK ŞÜKÜR bu sene 4.sınıftayım.eşim tutturdu yüksek lisans yap diye,inanın gücümde kalmadı ama yapacam sanırım:))
anlıyorum...
kakasını tuvalete yapan bır arkadası ıle su donemde sık sık bır araya getırme ımkanın varmı canım,senın anlatman etkılı olmayabılır ama arkadasında gormesı daha ıkna edıcıdır...
çekilir gibi değil inanın.birde ev sobalı ,düşünün halimi.çOK ŞÜKÜR bu sene 4.sınıftayım.eşim tutturdu yüksek lisans yap diye,inanın gücümde kalmadı ama yapacam sanırım:))
yap bencede alısmısken bu duzene hepsını cıkar gıtsın aradan...
kuzeni var 10 yaşlarında, başkada yok,onu düşlünüyorum bende ,belki ikna olur diye,inşallah kurtuluruz bu derttende
bu arada hangı ısle mesgulsun canım?
merhaba; bende hem çalışıp hemde üniversite okuyanlardanım.Sabah işteyim,akşam 5 te dersim başlar,8.30 ta biter ve sonra çocuğu annemden al eve git,falan derken gece 12 olur yatağa girmem
kuzeni var 10 yaşlarında, başkada yok,onu düşlünüyorum bende ,belki ikna olur diye,inşallah kurtuluruz bu derttende
Kızlar durun bişi es geçtm anlatmadım size
dün akşam küçük görümcek eşimi arayıp arapaşı yapacagız gelin yiyelim demiş falan neyse eşim istersen gidelim dedi (malum kv büyüm görümcekle küsüm)
bakarız dedim
baktım masum masun soruyo kıyamamdım
gittik neyse hoşgeldin diyene hoşbulduk dedim baktım kv kp yerlerinden bile kalkıp agız ucuyla olsun hoşgeldin demedi bende gittim oturdum kanepeye ellerini filan öpmedim yani
sonra yemek boyu laf sokmalar havada uçtu hiççç cevap vermedim (artık sizi sallamıyorum diyorum yani)
eşim abisini örnek vererk (mesaideydi) keşke bende 2 ye kadar mesaiye kalsam dedi
kv de işten çık gel oglum bize bizde oturalım 2ye kadar yüzünü görürüm işte dedi
eşimde napcam sizzde anne 2ye kadar sıkılırım dedi
kvnin yüz ifadesini görmeniz lazımdı ve ben gidene kadar tek kelime etmedim
neyse bunun üstüne yine kozunu kullandı ben bugün kızımda kalacak dediii
eee elaaa yı kim alacakk
siz yukarı kuzenlerine(12-13 yaşında kuzenleri) koyun ben ölene doğru gelirim ceza veriyor resmen bize
bu kadar olmaz ya tamam ben gelininimde o senin torunun yaa
kv misillemesi fena olmuş allah kimseyi kimseye düşürmesin yaa
baksana ister bakarım ister bakmam
mecbursun havaları resmen
Kızlar durun bişi es geçtm anlatmadım size
dün akşam küçük görümcek eşimi arayıp arapaşı yapacagız gelin yiyelim demiş falan neyse eşim istersen gidelim dedi (malum kv büyüm görümcekle küsüm)
bakarız dedim
baktım masum masun soruyo kıyamamdım
gittik neyse hoşgeldin diyene hoşbulduk dedim baktım kv kp yerlerinden bile kalkıp agız ucuyla olsun hoşgeldin demedi bende gittim oturdum kanepeye ellerini filan öpmedim yani
sonra yemek boyu laf sokmalar havada uçtu hiççç cevap vermedim (artık sizi sallamıyorum diyorum yani)
eşim abisini örnek vererk (mesaideydi) keşke bende 2 ye kadar mesaiye kalsam dedi
kv de işten çık gel oglum bize bizde oturalım 2ye kadar yüzünü görürüm işte dedi
eşimde napcam sizzde anne 2ye kadar sıkılırım dedi
kvnin yüz ifadesini görmeniz lazımdı ve ben gidene kadar tek kelime etmedim
neyse bunun üstüne yine kozunu kullandı ben bugün kızımda kalacak dediii
eee elaaa yı kim alacakk
siz yukarı kuzenlerine(12-13 yaşında kuzenleri) koyun ben ölene doğru gelirim ceza veriyor resmen bize
bu kadar olmaz ya tamam ben gelininimde o senin torunun yaa
hem çalışan hem okuyan anne hoşgeldin o zman topiğimize hadi dertleşelim
herseyden ote ogullarına verdıklerı deger bu ıste canım...
Bu ınsanlara ne soylenırkı...
Eger ımkanın varsa bır an once ver krese.
Hem suclu hem guclu yaaa,
daha bır kac gun once onun yuzunden belkı de evınıze hırsız gırdı ama umurlarında bıle deıl....
Buarada yuzuklerının yerını senden baska bılen varmıydı?
aynen ya artık allaha havale ettim canım
az kaldı kerşe başladığında bunları yaşamayacım
ama rabbim çok büyük umarım bu kadına yaşlanınca ben bakmak zorunda kalmam
Gerçi allah korkum var onun gibi yapamam da:26:
kv öyle söyleyince eşinin tepkisi ne oldu ?
Bişey demedi mi?
Hoş demezler de :d
teşekkür ederim.hoşbuldummm..herkese huzurlu,mutlu,günler dilerim..