Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

boem şekerim bu yıl hangi sanatçıyla anlastınız pekiiii , kişi başı ne kadar ,bize iki kişilik rezervasyon lütfenn

ben yeni yıl sonrası çalışıyorum kızlar

böyle günler çok sıkıntı oluyor bana

gece geç saatlere kadar oturulacak

sabah kalk gel işe

misafirlikte de erken kalkamayız :2:

boem şekerim bu yıl hangi sanatçıyla anlastınız pekiiii , kişi başı ne kadar ,bize iki kişilik rezervasyon lütfenn

ajdar ı getırıyoruz sekerım...
aslında farklı altarnatıflerımız de vardı ama benım kv ıllede ajdar dıyo baska bır sey demıyo...
saatlıgı 1000 dolar,e ajdar bu yanıı...
e tabıı sızler arkadas ındırımınden faydalanabılırsınız...

ah ah canım adamların umrunda mı kı,
sımdı kp aradı tekrar dıyo 15 tatılde sızdeyız dıye
bızde 15 tatılde umre planlıyoruz bakalım gorucez ne olacak.esıme sımdıden duyulmasın,ne olur neolmaz dedım...

valla ben unutmuşum kışı sanki. ne giyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum her sene bu kadar soğuk oluyor muydu inan onu bile hatırlamıyorum.

yasemin benim oğlan 4 yaşında kreşe gidiyor yoksa aynı yere mi gidiyorlar:44::44::44:

valla bu havalarda insanın yataktan çıkası gelmiyolar valla
keşke erkenden izin verselerde gitsen demi

diş antibiyotik kullanıyorum
cumanın gün saat 16,30 randevum var çekilecek kurtuluşu yok

işyeri sıcacık klimalıya yerimden kıpırdayasım yok benim dışarısı soğuk gırrrrrrrrrr

ay hiç sorma gideydim sıcak evime kombi peteğime sarılaydımm :)

oğluşum aradı az önce yemek yemiyomuşş canımda sıkıldıı

bugün bitmez bana az da rahatsız gibi offf

canım seni çok iyi anlıyorum sinirlenme sakin ol inan açlıktan ölmüyorlar olan sana bana oluyor. kafamıza takıyoruz üzülüyoruz işte.

herşey dahil süpermiş.

bende dısden tedavı oluyorum...
son bır aydır her hafta dıscıdeyım hatta...
hatta bu hafta takma dısım takılacak...
saka bır yana dıs olayı coooook zor...

ben de dua ediyorum arasıra yokluyor beni şu hamileliği atlatayım sonra hemen gideceğim dişlerimi hallettireceğim yoksa çekilecek dert değil.

ben yeni yıl sonrası çalışıyorum kızlar

böyle günler çok sıkıntı oluyor bana

gece geç saatlere kadar oturulacak

sabah kalk gel işe

misafirlikte de erken kalkamayız :2:

offffffffff senin durumun daha da zor

kız zaten yeniyılda sizdeler eeee sömetr ne kaldı zaten oldu olacak hiç gitmesinler.

kız zaten yeniyılda sizdeler eeee sömetr ne kaldı zaten oldu olacak hiç gitmesinler.

aslına bakılırsa yılbasına daır bır teklıf olmadı daha...
zaten bızde teklıf hıç olmamıstır alo yoldayız gelıyoruz derler ve gelırler...
bu arada oyle 2 gunluk gelmelerı gelmeden saymıyolar hayatım,adam 15 tatılden bahsedıyo...
15 GÜN...

desene kendilerini okula giden çocuk zannediyorlar ne demek 15 tatile geliyoruz yaaaa

ay ben bölelerine çok sinirleniormmm

hayır benim anlamadığım dedim ya olur ya siz başka bir plan yapmışsınızdır ve onlar öyle paldır küldür gelip de siz evde falan olmasanız ya da ne bileyim arkadaşlarınız falan olsa öyleeee kalakalmazlar mı. hani acaba böyle birşey yapsanız da ne yaparlar ya da ne yapacaklar. çünkü sizinkilerin maşallahı varmış bayağı rahatlar görünüyorlar çünkü.

o 15 gün mevzuu da zaten apayrı bir olay bütün yıl gelmezler torunlarını falan özlerler neyse gelsinler başımla beraber ama ne o öyle zırt pırt insanların özel hayatları var kendi sorunları işleri var

Son düzenleme:

yok kız benım oğlan 6 sınıfta özel akev kolejıne gidiyor

sorma o giyinme sıkıntısı bende de var
aman ne yapam bir kot kazak mont çıkıyoz evden

valla bu havalarda insanın yataktan çıkası gelmiyolar valla
keşke erkenden izin verselerde gitsen demi

diş antibiyotik kullanıyorum
cumanın gün saat 16,30 randevum var çekilecek kurtuluşu yok

yasemıncım bu arada yırmılık dıs ıçın kesın cozum cektırmek zaten cektır ve kurtul zaten,
sımdı cektırmesen bıle 40 lı yaslardayken bıle ıllakı sorun oluyo ve cektırıyosun...

ah keske su suprız yaptık deyıp kapıya dayandıklarında bız yatak odasında olsaydık yaaa
tuh bende de sans olsa...
saka bır yana tum dertlerı benım aılemın yanında yasıyo olmamız...
kendılerınce boyle boyle ogulları kendılerınden uzaklasır dıye korkuyolar...
neysekı onlarla aynı sehırde deılım ya bu bıle bana yeter bırde aynı sehırde oldugumu dusunsenıze...

yasemıncım bu arada yırmılık dıs ıçın kesın cozum cektırmek zaten cektır ve kurtul zaten,
sımdı cektırmesen bıle 40 lı yaslardayken bıle ıllakı sorun oluyo ve cektırıyosun...

yok çektiririm
diğeri çekildi zaten
sıra bende kazasız belasız atlatırım inş.
korkmuyo sanmayın korkuyomda

merhaba; bende hem çalışıp hemde üniversite okuyanlardanım.Sabah işteyim,akşam 5 te dersim başlar,8.30 ta biter ve sonra çocuğu annemden al eve git,falan derken gece 12 olur yatağa girmem

abowwwwww
senin ki çekilir dert değil
her an tetikte gibi duruyondur valla
geldi gelecekler
gitti gidecekler
zor bacım zor senin işin
birde çalışmasan tam yerleşirler size bunlar

aaa, birşeyden mi korktu acaba ,yada arkdasları birşey dedi ondan mı etkilendi ? psikolog ne dedi ?

peki psikolog ne dedi sizin neler yapmanız gerekiyormuş birde oğlun kaç yaşında?

ay canım çok geçmiş olsun. peki pskikolog ne dedi?

inş çarçabuk düzelir.

bana sordu kaka eğitimine ne zaman başladınız diye,bende 1,5-2 yaş arası olduğunu bir kaç kez wc ye yaptığını ilettim sonra bıraktığını beze devam ettiğimizi ilettim,erken başlayıp geri teptiğini söylüyor,kaka eğitimine 2,5-3 yaş uygun dedi doktor,çocuğun kakasını vücudundan bir parça olarak gördüğünü tuvaletten akıp gidecek korkusu taşıdığını,kesinlikle lazımlık la alıştırmamı yaparsa tuvaletini dökmeyip bir süre gidip gelip orda olduğunu kaybolmadığını göstermemi söyledi.15 gün boyunca her gün 15 dk lazımlığa oturacak ve yapsada yapmasada oturduğu için ödül kazanacak sevdiği ne ise ,15gün sonunda tekrar görüşmeye gideceğiz bakalım,beze yapan çocuk şimdi bezede yapmıyor tuvaletede .bundan dolayı çok endişe duydum,bez bağlama dedi ama yine yapmıyor yine yapmıyor,evde ağlamış bezbağlayın karnım ağlıyor diye annemde üzülmüş kızım iyice kötü olacak çocuk bağladım yapmıyor 1 saattir bezli dolanıyor diyooo,önce bezine yaptığı gibi devam etsin sonra ikinci aşamaya geçicem,çünkü bezdende korkuyor,düşecek anne bezim kayıyor düzelt diyor çıkartmamı istemiyor,ne yapacağımı şaşırdım inanın

merhaba; bende hem çalışıp hemde üniversite okuyanlardanım.Sabah işteyim,akşam 5 te dersim başlar,8.30 ta biter ve sonra çocuğu annemden al eve git,falan derken gece 12 olur yatağa girmem

merhaba arkadasım ,bravo valla sana bende yuksek lısans dusunuyorum ama bu tempoda nasıl yetıstırırım dıye korkuyorum...

anlıyorum...
kakasını tuvalete yapan bır arkadası ıle su donemde sık sık bır araya getırme ımkanın varmı canım,senın anlatman etkılı olmayabılır ama arkadasında gormesı daha ıkna edıcıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…