bu arada biz yeni yıl da hediyeleşmicez miii???
Yağmurrrrr
ben anlıycaamı anladım canım...
yok yok deıl deıl...
canım geçende deiğim gibi eksiklerimiz var kişi sayısına göre eşleşemiyoruz da artık kadınlar gününe kadar üyemiz artar o zman yaparız bişiler
açıkcası benim kırmızı don alıp yollayasım var hepinize amaaa
kısa ve net :d
bence biz nerde kaybediyoruz biliyo musunuz
saf değiliz salak hiç değiliz ama
duygusalız , insaniyiz, ay bide ben çok sulu gözlüyüm :)
annelik vasfı için geçerli olan şeyler bunlar zaten..
Bazılarından beklemek de aptallık oluyor anladığım kadarıylaa
ay hiç gülesim yoktu :))))))))
koptum gidiyorum şu annn
benım cok sevdıgım bır ablam vardı esı tarafından aldatıldıgı ıçın 2 yasında kızınıda alıp terkettı kocasını...
o hep derdı kı,evlılık kadının ozverısı uzerıne kuruludur,ne zaman kadındakı ozverı bıter o evlılık de bıter derdı...
gercekten bu kadar vahım mı durum yanı...
hayır yaa ben boyle oldugunu dusunmek ıstemıyoruuuum.
hayır hayır...
ah ben bu konuya bir girsem bacım bu özveri olamasaydı bende on kere boşadıydım kocayı
özveriliği hep çocuktan yana kullandım hep onun için tutundum
ha bugün ha yarın derken derken 13 yıl üzerine
daha yeni yeni adam kendini düzeltmeye başladı
canım geçende deiğim gibi eksiklerimiz var kişi sayısına göre eşleşemiyoruz da artık kadınlar gününe kadar üyemiz artar o zman yaparız bişiler
açıkcası benim kırmızı don alıp yollayasım var hepinize amaaa
aynen canım bu saydığın özellikler olmasa zten kadın olamayız anne hiç olamayız varsın anlamasınlar rabbim bilir mükafatını verir elbet:26::26:
ömürlü ol deli
niye gülüyon kız şu zillilerden hemde
allah yardımcım olsun cnm
benim kaynımda öle yaptı 3 çocuk şimdi almış eline bi telefon dünyası o telefon olmuş ne yapıyorsa orada.ne çocuklarla ne eşiyle ilgilenmiyo parada vermiyomuş.kadıncagız çalıştığı 3 kuruşla o çocuklarına bakıyo bırakıp gidecek yeride yok çıkmazda resmen çok üzülüyorum onlara
aynen katıkıyorum canım...
O her zaman dogrunu yanında,sukurler olsun kı bız hep dogruyduk...ve gercekten mukafatımızı verıyor ınsaallah.
Myheartcım,emın ol bu donem senın ımtıhanın ve sen bu ımtıhanı en guzel sekılde verıyorsun.bak goreceksın rabbım oyle bır sebeb verecekkı ınsaallah,esın aılesının gercek nıyetını anlayacak ve yenıden senın srkanda duracak...
Sadece bıraz sabır guzelım...
ah ben bu konuya bir girsem bacım bu özveri olamasaydı bende on kere boşadıydım kocayı
özveriliği hep çocuktan yana kullandım hep onun için tutundum
ha bugün ha yarın derken derken 13 yıl üzerine
daha yeni yeni adam kendini düzeltmeye başladı
yalanmı kız kocalarla aralarınızı düzeltecem işte
Erkeğin kalbine giden yol nerden geçer biliyorsunuz dimiii
benım cok sevdıgım bır ablam vardı esı tarafından aldatıldıgı ıçın 2 yasında kızınıda alıp terkettı kocasını...
o hep derdı kı,evlılık kadının ozverısı uzerıne kuruludur,ne zaman kadındakı ozverı bıter o evlılık de bıter derdı...
gercekten bu kadar vahım mı durum yanı...
hayır yaa ben boyle oldugunu dusunmek ıstemıyoruuuum.
hayır hayır...
bravo canımm
Allah daha da sabır versin
e o zaman herkes bırbırıne kırmızı don gondersın...
Bakalım en guzel kırmızı donu kım kıme gondercekkkk
Ahan da burdan gosterırız bırbırımıze...