günaydın
iyi haftalar
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
kızlar burası iki gündür çok soğukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlar merhaba 6 aylık oğlum var ocakta iş başı yapmam gerekiyır 1 yaşına kadar haftada 4 gün annem gelip bakıcak işim evime yakın yürüyerek 20 dk ve saat 4 de çıkıyorum ama oğlum saat başı uyanıyor bu şartlarda işime dönmelimiyim sizce rahat bir işim var ama uykusuzluk fena.1 yaşında düzelirmi sizce napmalıyım oğlumu 3 yaşında kreşe vermeyi düşünüyorum o yüzden bu işimi kaybetmekte istemiyorum.ne yapmalıyım idare edebilirmiyim sizce
aynen ya ankara bembeyazher yerde kar varrrrr
salı çarşba çok daha fazla yagacakmış
güya yıllık izne çıkıp rahatca evde duracaktım(((
müdüre küfür edesim varrr
kızlar merhaba 6 aylık oğlum var ocakta iş başı yapmam gerekiyır 1 yaşına kadar haftada 4 gün annem gelip bakıcak işim evime yakın yürüyerek 20 dk ve saat 4 de çıkıyorum ama oğlum saat başı uyanıyor bu şartlarda işime dönmelimiyim sizce rahat bir işim var ama uykusuzluk fena.1 yaşında düzelirmi sizce napmalıyım oğlumu 3 yaşında kreşe vermeyi düşünüyorum o yüzden bu işimi kaybetmekte istemiyorum.ne yapmalıyım idare edebilirmiyim sizce
günaydın
iyi haftalar
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın
iyi haftalar
oh kar ın sefasını siz sürün soğunu da biz çekelim yaaaaaaaaaaa
et küfür et bacımmmmmmmmmmmm
Kızlar zorlu bir mücadeleden sonra cumartesi akşam kardeşim eve döndü
bacım evi tutmuş eşya beğenmiş ilginç tarafıda annemlerin evi nin iki sokak üstü
neyse konuştuk işi güzel bağladık
bugun yarın kontrat yapılmış kontratı iptal ettireceğiz
annemde az az normale dönmeye başladı 21 aralık tekrar kontrolü var o gün kardeşimde gelecek doktor getirebilirseniz getirin dedi kardeşimde kabul etti gidecek
sonrasında ablamı düzelteceğimmmmmmm
en sonunda babamla ben gideceğiz doktora
Günaydın çalışan anneler,
herkese gunaydın....
Burası ınanılmaz soguk,evden cıkmayı hıc canım ıstemedı bugun...
Barı kar yagsa da sogugun cefasını cektıgımız gıbı sefasını da sursek ...
günaydın çalışan anneler,
kızlar zorlu bir mücadeleden sonra cumartesi akşam kardeşim eve döndü
bacım evi tutmuş eşya beğenmiş ilginç tarafıda annemlerin evi nin iki sokak üstü
neyse konuştuk işi güzel bağladık
bugun yarın kontrat yapılmış kontratı iptal ettireceğiz
annemde az az normale dönmeye başladı 21 aralık tekrar kontrolü var o gün kardeşimde gelecek doktor getirebilirseniz getirin dedi kardeşimde kabul etti gidecek
sonrasında ablamı düzelteceğimmmmmmm
en sonunda babamla ben gideceğiz doktora
Kızlar öle bir manzara varki burada ankarada göl olan biyerde çalışıyorum iş yerim göle bakıyor.kar yeşille bütünleşince harika bir görüntü oluşmuş şimdi çıktım bi sigara içtim harika görünüo