Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

var ya o kayınvalidene neler yapasım geldi neler şimdi sen birde böyle yazınca. Allah'ım ya biraz vicdan birazcık sadece. minicik o daha. oysa elayla iyi olsa daha ne kadar güzel zamanlar geçirirler kim bilir.

sende verme taviz falan ne demek seninle küsmek. kırgın olabilir ama küs olması pek hoş değil
sen üstüne düşüne yapmışsın zaten saygısızlıkda yapmıyorsun hali hazırda ama çocuğa öyle davranması güzel değil.
sen yine taviz verme boşver kafanı dinle keyfine bak.

kızlar bugün biraz yoğunum sohbete muhabbete katılamıyorum

canım toparla işlerini

kızım 3,5 yaşında daha canım büyük çocuk muamelesi yapıyorlar hep her işini kendisi yapıyo evde yalnız kalıyo yarım saate o çocuk neler neler yapmazdı yaa

yağmur durumun nasıl bilmiyorum ama zorla şartlarını ve durumunuzu gözden geçirin ne olur ben kızın için inanılmaz meraklandım şimdi arkadaşım. aklım ona takıldı kaldı şimdi.
seninde canını sıkmayayım ama ne olur o prensesin için durumunuzu gözden geçirin..

benim endişemi düşün bide canım nasıl geliyorum işe nasıl akşam ediyorum.bide zaten kv evinde duramayan bir kadın her gün ev oturmasında çocuğumla bu sogukta ordan oraya geziyorlar.neye sinir oluyorsam onu yapıyor.güya beni cezalandırıyor:ben göstercem ona cezayı.kreşe verince yüsüne bakmıycam şimdi kızımın hatrına tahammülüm.geçiriyorum canım çok az kaldı kışıda bişekilde evde atlatsın da kreşe verip rahatlıcam
ank da kreşler çok uçuk ama napalım ne için çalışıyoruz artık fedakarlık yapıcaz
yılbaşından sonra ikimizinde maaşına zam gelir o da kreşi karşılar umarım

kv ile aynı semtteyiz hatta 2 sokak ilerimde annemle çok uzagız ank diğer ucu diyebilirim.zaten annem yanımda olsa böle olmazdı

canım benim ya kıyamam sana. ne olacak 10 dk erken kalksa da gelse işte düşünce lazım düşünce.

seninki de ayrı bir model aayyy çıldırmış bu kadınlar.

bunların çocuk büyütme anlayışı bi başka

ben wc ye bile zor gidiyorum yaaa

benim annemde de hayır yok güya alt katımda

kızlar siz böyle yazıyosunuz benim sinirler hepten tavan yapıyor inanın bir de hamile olunca valla çatacak yer arıyorum şimdi.
aslında onlar da anne nasıl onlar oğullarına/kızlarına düşkünlerse bizlerde öyleyiz bizler empati kurabiliyoruz fakat onların aklına bile gelmiyor. yine de böyle davranmalarına bende çok kızıyorum ve aklıma geldikçe sinirleniyorum.

bizde sorunlar yaşadık ama hep yanlarında da (anneme/kayınvalideme) diyorum rabbim size sağlık sıhhat versin bizlere baktınız yetmedi evlatlarımıza da baktınız diyorum hala daha ihtiyacımız olduğunda yanımızdasınız diyorum ama ters gelen şeyleri de güzel güzel söylüyorum ikisine de kırılmaca gücenmece yok diyorum. yoksa soğuyorum yoksa daha farklı davranırım ve bu hem benim için hem de özellikle kayınvalide için kendi evimde huzurumun kaçması demek. bunu da istemem ve söylüyorum açık açık.

teşekkürler tatlım saat 16,00 ya randevumu aldım gideceğim doktora inş.

Yağmur bu k.valedeleri kaynar kazana atmalı valla

ama ben haklarını yememem lazım çok güzel baktılar oğluma zamanında heleki benım oğlan oturdu yerde duramayan bir çocuktu kıpır kıpır çok zor büyütük bende 5 yaşında verdim kreşe

ay bende babaanne olcağım bende böyle olacağım acaba dermişim

inşallah durumunuz düzelir de ela kuzucuk da bir an önce bir düzene kavuşur.
seni de end,şelerini de anlıyorum inan ve diyorum ya en az senin kadar meraktayım elayı.
sen gönlünü ferah tut ne olur hastalanmıyorsa doğru düzgün yemek yiyorsa gerisini boşver şimdilik

merhaba kızlar ya az buöuk okudumda çocuğunu kayınvalideye bırakıp memnun kalmayan arkadaşlar neden iyi bir kreş araştırıp vermiyorsunuz tabii belli bir yaşa gelenler için söylüyorum bebeklikten çıkanalr için inanın kreşte çocuk sosyalleşiyorözgüveni artıyor çocuğun ama kreşi iyi araştırın

canım ne kadar sinirlensek kızsak ta olmuyor ilk önce bizim huzurumuz bozuluyor
en güzel empati kurmak

teşekkürler tatlım saat 16,00 ya randevumu aldım gideceğim doktora inş.

dayan yasemin ağrın yoktur umarım şimdi ve saatine kadar da olmaz inşallah.

kız deme öyle bende de iki oğlan olacak bende babane olacağım senin gibi.

ama biz onlar gibi olmayız kesinlikle

çok şükür iyi akşama kadar ne yiyor ne içiyor bilmiyorum ama akşam karnı tok oluyor genelde.bende öle yapıyorum 2-3 aydaha sıkıcam dişimi sonra rahatlıcam inş

iyi bir kreş araştırdım aylarca evime yakın ve tam gün olmasını istedim ama büyük şehirde olduğum için sanırım 750tlden aşagı bulamadım araba kredisi ödediğimiz içinde zorlayabilir bizi diyorum ya bakalım yılbaşından sonraki zam durumuna göre yollayacagım kızımı

valla benim k.valdemde annemde çocuma bakar
akşam yemeğimi yedirir öyle gönderirdi
Nasıl olsa biz yiyeceğiz sizde yiyin gidin der
Hatta ararlardı evde işin varsa onları yap da gel derlerdi
ama benim oğlan durmaz annem gelsin diye tutururdu

çok şükür iyi akşama kadar ne yiyor ne içiyor bilmiyorum ama akşam karnı tok oluyor genelde.bende öle yapıyorum 2-3 aydaha sıkıcam dişimi sonra rahatlıcam inş

şimdi takma kafana canım hadi bakalım hafta sonu neler yapacaksınız var mı plan program kızlar

dayan yasemin ağrın yoktur umarım şimdi ve saatine kadar da olmaz inşallah.

Kız deme öyle bende de iki oğlan olacak bende babane olacağım senin gibi.

Ama biz onlar gibi olmayız kesinlikle

ağrı kesici attım şimdi iyiym

olmayız olamayız inş.

şimdi takma kafana canım hadi bakalım hafta sonu neler yapacaksınız var mı plan program kızlar

daha kararlaştırmadık ama ankaraya kar yagacakmış bizde sanırım avmye gideriz oyun parkına falan macera ormanı diye bir yer var orayı çok seviyor oraya gideriz sanırım
siz neler yapıyorsunuz hsonu

şimdi sen öyle diyorsun ama ben antalya için söyliyim. burada da en düşük fiyatlı devlet anaokulları onlar da yarım gün.

tam gün özel kreşler minumum 600 den başlıyor. normal bir yere versen 750 gözden çıkarman gerekiyor gerisini sen düşün.

nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…