kv ile aynı semtteyiz hatta 2 sokak ilerimde annemle çok uzagız ank diğer ucu diyebilirim.zaten annem yanımda olsa böle olmazdı
sölemiştim kurbandan beri küsüz oyüzden böle yapıyor o benim torunum canım cigerim demedi hiç.benle arası iyiyse güsel bakar yoksa böle zoraki
aynen yavrum allah emanet canım allah yardımcımız olsun
bu arada dün akşam gelmiş elayı bırakmaya neyse zile bastı aldım elayı içeri hiç konuşmadım.dış kapıda duruyo içeri gel dememi bekliyo vicdanlıyım ne yazıkki gel kapıda durma dedim hemen geldi kp de yukardaymış indi aşagı yemek hazırladım oturduk yiyoruz.o oturmadı yok ben tokum falan eşim bin ısrarla oturttu bizden çok yedi valla:)
neyse yemek ardından bir türk kahvesi yaptım ikram ettim.bende geçtim mutfaga m.dolabını temizledim pek oturmadım yanlarında.konuşmaya çalışıyor benle taviz vermedim:)
kv anlamak çok zor inanın
kızlar bugün biraz yoğunum sohbete muhabbete katılamıyorum
kızım 3,5 yaşında daha canım büyük çocuk muamelesi yapıyorlar hep her işini kendisi yapıyo evde yalnız kalıyo yarım saate o çocuk neler neler yapmazdı yaa
var ya o kayınvalidene neler yapasım geldi neler şimdi sen birde böyle yazınca. Allah'ım ya biraz vicdan birazcık sadece. Minicik o daha. Oysa elayla iyi olsa daha ne kadar güzel zamanlar geçirirler kim bilir.
Sende verme taviz falan ne demek seninle küsmek. Kırgın olabilir ama küs olması pek hoş değil
sen üstüne düşüne yapmışsın zaten saygısızlıkda yapmıyorsun hali hazırda ama çocuğa öyle davranması güzel değil.
Sen yine taviz verme boşver kafanı dinle keyfine bak.
Canım toparla işlerini
Yağmur durumun nasıl bilmiyorum ama zorla şartlarını ve durumunuzu gözden geçirin ne olur ben kızın için inanılmaz meraklandım şimdi arkadaşım. Aklım ona takıldı kaldı şimdi.
Seninde canını sıkmayayım ama ne olur o prensesin için durumunuzu gözden geçirin..
kv ile aynı semtteyiz hatta 2 sokak ilerimde annemle çok uzagız ank diğer ucu diyebilirim.zaten annem yanımda olsa böle olmazdı
ayyy ne rahat insanlar vallahi ya,,,benim kayınvalidemde çocuğuma daha 1 -1,5 yaşlarındayken uyutup evinin önündeki pazara gitmiş vede bunu bana söylemişti hüngür hüngür ağlamıştım,benki çocuğum evde uyurken kapıdan komşuya bi tabak ikram götürmüyorken o evde bırakmıştı,çok zoruma gitmişti,tabi tepki verdim,ondan sonrasını bilemiyorum vicdanına bıraktım mecburr
seninki de ayrı bir model aayyy çıldırmış bu kadınlar.
bunların çocuk büyütme anlayışı bi başka
ben wc ye bile zor gidiyorum yaaa
benim annemde de hayır yok güya alt katımda
herkese günaydın .......
diş mi çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce kurtulursun...
Amannnnn herkes de bugünü bulmuş bak ya dayanabilecek misin dişçiye gidinceye kadar
nasıl yani kızın kaç yaşında bir de nerden aklına aklına gelmiş oraları karıştırmakkkkkkkk
sen bir ara yine yokla kızını ne olur ne olmaz çocuk bu kim bilir neyi nereye koydu.
Canım benim yüzüklerini de bir yerlere saklamıştır yine kızın bilir yerini sen onunla güzel güzel konuş annesi
hatta oyun oynayarak buldur ona.
üşütmüş falan olabilirmisin ya da bu ara öyle adet söktürüü gibi birşeyi düzenli tüketmiş olabilir misin? Benim ilk aklıma bunlar geldi.
Tatlım moralin bozulmasın ama ne yapcaksın bak mecbur olmasan olmaz ama küçücük çocuğun tek başına evde kalması daha kötü sonuçlanabilir allah korusun. Ne olur dikkatli olun. Rabbim yardımcın olsun....
Daha aklıma saçma sapan neler geldi ama senin de canını sıkmayacağım ama inan çok üzüldüm.
Bir kaç defa olduysa bir dr git ne olur ne olmaz
bir daha tekrarlarsa mutlaka kontrol olmakta fayda var.
benim endişemi düşün bide canım nasıl geliyorum işe nasıl akşam ediyorum.bide zaten kv evinde duramayan bir kadın her gün ev oturmasında çocuğumla bu sogukta ordan oraya geziyorlar.neye sinir oluyorsam onu yapıyor.güya beni cezalandırıyor:ben göstercem ona cezayı.kreşe verince yüsüne bakmıycam şimdi kızımın hatrına tahammülüm.geçiriyorum canım çok az kaldı kışıda bişekilde evde atlatsın da kreşe verip rahatlıcam
ank da kreşler çok uçuk ama napalım ne için çalışıyoruz artık fedakarlık yapıcaz
yılbaşından sonra ikimizinde maaşına zam gelir o da kreşi karşılar umarım
canım benim ya kıyamam sana. Ne olacak 10 dk erken kalksa da gelse işte düşünce lazım düşünce.
Kızlar siz böyle yazıyosunuz benim sinirler hepten tavan yapıyor inanın bir de hamile olunca valla çatacak yer arıyorum şimdi.
Aslında onlar da anne nasıl onlar oğullarına/kızlarına düşkünlerse bizlerde öyleyiz bizler empati kurabiliyoruz fakat onların aklına bile gelmiyor. Yine de böyle davranmalarına bende çok kızıyorum ve aklıma geldikçe sinirleniyorum.
Bizde sorunlar yaşadık ama hep yanlarında da (anneme/kayınvalideme) diyorum rabbim size sağlık sıhhat versin bizlere baktınız yetmedi evlatlarımıza da baktınız diyorum hala daha ihtiyacımız olduğunda yanımızdasınız diyorum ama ters gelen şeyleri de güzel güzel söylüyorum ikisine de kırılmaca gücenmece yok diyorum. Yoksa soğuyorum yoksa daha farklı davranırım ve bu hem benim için hem de özellikle kayınvalide için kendi evimde huzurumun kaçması demek. Bunu da istemem ve söylüyorum açık açık.
teşekkürler tatlım saat 16,00 ya randevumu aldım gideceğim doktora inş.
Yağmur bu k.valedeleri kaynar kazana atmalı valla
ama ben haklarını yememem lazım çok güzel baktılar oğluma zamanında heleki benım oğlan oturdu yerde duramayan bir çocuktu kıpır kıpır çok zor büyütük bende 5 yaşında verdim kreşe
ay bende babaanne olcağım bende böyle olacağım acaba dermişim
inşallah durumunuz düzelir de ela kuzucuk da bir an önce bir düzene kavuşur.
Seni de end,şelerini de anlıyorum inan ve diyorum ya en az senin kadar meraktayım elayı.
Sen gönlünü ferah tut ne olur hastalanmıyorsa doğru düzgün yemek yiyorsa gerisini boşver şimdilik
canım ne kadar sinirlensek kızsak ta olmuyor ilk önce bizim huzurumuz bozuluyor
en güzel empati kurmak
merhaba kızlar ya az buöuk okudumda çocuğunu kayınvalideye bırakıp memnun kalmayan arkadaşlar neden iyi bir kreş araştırıp vermiyorsunuz tabii belli bir yaşa gelenler için söylüyorum bebeklikten çıkanalr için inanın kreşte çocuk sosyalleşiyorözgüveni artıyor çocuğun ama kreşi iyi araştırın
benim endişemi düşün bide canım nasıl geliyorum işe nasıl akşam ediyorum.bide zaten kv evinde duramayan bir kadın her gün ev oturmasında çocuğumla bu sogukta ordan oraya geziyorlar.neye sinir oluyorsam onu yapıyor.güya beni cezalandırıyor:ben göstercem ona cezayı.kreşe verince yüsüne bakmıycam şimdi kızımın hatrına tahammülüm.geçiriyorum canım çok az kaldı kışıda bişekilde evde atlatsın da kreşe verip rahatlıcam
ank da kreşler çok uçuk ama napalım ne için çalışıyoruz artık fedakarlık yapıcaz
yılbaşından sonra ikimizinde maaşına zam gelir o da kreşi karşılar umarım
çok şükür iyi akşama kadar ne yiyor ne içiyor bilmiyorum ama akşam karnı tok oluyor genelde.bende öle yapıyorum 2-3 aydaha sıkıcam dişimi sonra rahatlıcam inş
dayan yasemin ağrın yoktur umarım şimdi ve saatine kadar da olmaz inşallah.
Kız deme öyle bende de iki oğlan olacak bende babane olacağım senin gibi.
Ama biz onlar gibi olmayız kesinlikle
şimdi takma kafana canım hadi bakalım hafta sonu neler yapacaksınız var mı plan program kızlar
iyi bir kreş araştırdım aylarca evime yakın ve tam gün olmasını istedim ama büyük şehirde olduğum için sanırım 750tlden aşagı bulamadım araba kredisi ödediğimiz içinde zorlayabilir bizi diyorum ya bakalım yılbaşından sonraki zam durumuna göre yollayacagım kızımı
valla benim k.valdemde annemde çocuma bakar
akşam yemeğimi yedirir öyle gönderirdi
Nasıl olsa biz yiyeceğiz sizde yiyin gidin der
Hatta ararlardı evde işin varsa onları yap da gel derlerdi
ama benim oğlan durmaz annem gelsin diye tutururdu