inan sorun aynı sorun malesef bizlere gün 24 saat ama yetmiyor
çünkü hangi bir yere parçalanacağımızı bilemiyoruz malesef
Ben artık markete hiç gitmiyorum sattım yani eşime ben söylerim o alır zaten doğuştan yeteneklidir bu konuda araştırmacı ruhlu kocam benden daha iyi yapar alışverişi :)))
Evet canım maalesef 24 saat yetmiyor bizlere. Dün ofiste bir erkek arkadaş (kendisi de evli) Bana soruyor zeliş hanım dün akşam hangi diziyi izlediniz? Dedim ki ne dizisi ben evde televizyonun yerini unuttum dedim. Diyor ki bana tv de olmasa zaman geçer mi? Bende dedim bana zaman yetmiyor ki geçmesini isteyeyim :)
bak bu konuda benim eşimde öyledir benden ii alışveriş yapar oturur inceler evirir çevirir
ama ben alacaklarım belli zaten tık tık tık alır çıkarım ama o saatlerce vakit geçirebilir markette
kabus gibi:111::111::111::111::111:
işte biz de de durum aynı ama benimki keyfi tv izlemiyorum çocukla kitap okuyorum o uyuduktan sonra da ertesi günün hazırlıkları çamaşır ütü bulaşık falan filan
Alışverişe birlikte gidersen bende çok daralırım, adam seviyor bakmayı araştırmayı en iyisi bari işe yarasın diyip komple ona devrettim şimdi çok rahatım üstüne birde sölediklerimi almamışsa hafiften fırça yer ohhh ne güzel vall. Tavsiye ederim.
Neyi yapabiliyorlarsa ondan elimizi çekmemiz lazımki biraz olsun nefes alabilelim...
Gerçi kimsecikler kalmamış ama herkeslere iyi akşamlar...
ben de çalışan anne sayılıyor muyum
günaydın
hayrılı cumalar
ben burdayım yağmurrrrrrrrrrr
hoşgeldin yasemin hayırlı cumalar
haftanın son günü pilim bitik
hani dün adaçayı içtikten sonra halsizlik olmuştu demiştimya
eve gittim bir iki lokma birşey yedim ağrı kesici attım az uzandım
1 sonra falan yanağım bir şişti anlatamam 20 diş çürümeye başlamış aynadan gördüm birde yanağım diş etim bembeyaz
annem diş doktorunu aradı adaçayı antiseptik özeliği olduğu için intap yayarmış içmeyip ağzım da çalkalasaydım bir şey olmaz mış
şimdi biraz daha iyiyim öğleden sonra dişçiye gideceğim
bizim dişçide saat 11,00 ile 17,00 arası çalışıyor cumartesi pazar yok çünkü o da çalışan bir anne çocuklarını okula gönderince açıyor muayanesini
Dün akşam alışverişten döndük bir de ne göreyim yatak odam alt üst olmuş.kızımın beşiğinin üstünde mücevher kutum,büyük makyaj malzemem param parça olmuş,kırılmış.deddim eve hırsız girmiş hani kızımın boyu yetmez uzanıp komidinden almaya.sordum annecim kızmıycam hadi buraları senmi dagıttın.''yok anne hırsız girmiştir ben yapmadım'' masum masum dedim elasu şimdi polisi arayacagız gelip buralardan parmak izi alacaklar eger sen yaptıysan senin parmak izin çıkar seni hapise atarlar
Yok filan dedi yine.yukarıdan kuzenini çagırdık.
Ela nasıl aldın komidinden bunları boyun yetişmezki
''bak abla dedi içerden sandalyesini getirdi böle aldım tam beşiğime koyacakken düşürdüm çok pişmanım'' dedi
ama evin halini görmeniz lazım bütün dolaplar karışmış ki altın falanda koymam eve herşeim kasada allahtan.
Neyse kayınvalideyi aradık ben bugün normalden yarım saat geç geldim dedi
yani çocuk evde tek başına kalmış o yarımsaatte halletmiş sanırım diye düşündük oda itiraf edince üzerinde durmadık
ama bugün alyansım ve tek taşımı bulamıyorum
acaba gerçekten hırsızmı girdi
eşimde diyor hırsız olsa yüklüğü yatagı falanda kaldırmadan gitmezdi diye aklım karıştı kızlar yaa:)
umarım öledir yüzüklerimi bulurum
sorma canım
ben birde böyle halsizim
dışarda nefis bir hava var fakat ben klıma açık ayağımın altında soba yanıyor daha mont üstümde çıkarmadım
izin de alamıyorumn
arkadaşıın birinin eşi rahatsız o başında
diğersi istanbula gitti
diğeri şubeyi açtı (hastalanın eşi yerine)
diğeri dışarı işler var onu halletmeye gitti
birtanesi de dün işi bıraktı
koskoca işyerinde 2 kişiyiz
Dün akşam alışverişten döndük bir de ne göreyim yatak odam alt üst olmuş.kızımın beşiğinin üstünde mücevher kutum,büyük makyaj malzemem param parça olmuş,kırılmış.deddim eve hırsız girmiş hani kızımın boyu yetmez uzanıp komidinden almaya.sordum annecim kızmıycam hadi buraları senmi dagıttın.''yok anne hırsız girmiştir ben yapmadım'' masum masum dedim elasu şimdi polisi arayacagız gelip buralardan parmak izi alacaklar eger sen yaptıysan senin parmak izin çıkar seni hapise atarlar
Yok filan dedi yine.yukarıdan kuzenini çagırdık.
Ela nasıl aldın komidinden bunları boyun yetişmezki
''bak abla dedi içerden sandalyesini getirdi böle aldım tam beşiğime koyacakken düşürdüm çok pişmanım'' dedi
ama evin halini görmeniz lazım bütün dolaplar karışmış ki altın falanda koymam eve herşeim kasada allahtan.
Neyse kayınvalideyi aradık ben bugün normalden yarım saat geç geldim dedi
yani çocuk evde tek başına kalmış o yarımsaatte halletmiş sanırım diye düşündük oda itiraf edince üzerinde durmadık
ama bugün alyansım ve tek taşımı bulamıyorum
acaba gerçekten hırsızmı girdi
eşimde diyor hırsız olsa yüklüğü yatagı falanda kaldırmadan gitmezdi diye aklım karıştı kızlar yaa:)
umarım öledir yüzüklerimi bulurum
geçmiş olsun canım diş çok zor oluyor benimde problemim var dişlerimle acil tedaviye başlamam lazım ama bıcak kmiğge dayanmadan dişçiye pek gitmeyiz çürümesini bekleriz bir de bende diş eti çekilmesi var