Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

bence çok ilginç eee kızın tekmi kalmış o yarım saat onu anlamadım
bence evde değerli eşya bulundurma derim benim 3 sene önce tara mara ettiler altınlarımı bilgisayarımı hepsi gitmişti
ev aynı zamanda sigortalıydı sigorta ödedi fakat o korku bana baya yetti

evet evde yarım ssaat yalnız kalmış o arada yapmış büyük ihtimalle
ama yüzüklerimin kayıp olaması enteresan diilmi yaaa

Dün akşam alışverişten döndük bir de ne göreyim yatak odam alt üst olmuş.kızımın beşiğinin üstünde mücevher kutum,büyük makyaj malzemem param parça olmuş,kırılmış.deddim eve hırsız girmiş hani kızımın boyu yetmez uzanıp komidinden almaya.sordum annecim kızmıycam hadi buraları senmi dagıttın.''yok anne hırsız girmiştir ben yapmadım'' masum masum dedim elasu şimdi polisi arayacagız gelip buralardan parmak izi alacaklar eger sen yaptıysan senin parmak izin çıkar seni hapise atarlar:KK53:

Yok filan dedi yine.yukarıdan kuzenini çagırdık.
Ela nasıl aldın komidinden bunları boyun yetişmezki
''bak abla dedi içerden sandalyesini getirdi böle aldım tam beşiğime koyacakken düşürdüm çok pişmanım'' dedi
ama evin halini görmeniz lazım bütün dolaplar karışmış ki altın falanda koymam eve herşeim kasada allahtan.
Neyse kayınvalideyi aradık ben bugün normalden yarım saat geç geldim dedi
yani çocuk evde tek başına kalmış o yarımsaatte halletmiş sanırım diye düşündük oda itiraf edince üzerinde durmadık
ama bugün alyansım ve tek taşımı bulamıyorum
acaba gerçekten hırsızmı girdi
eşimde diyor hırsız olsa yüklüğü yatagı falanda kaldırmadan gitmezdi diye aklım karıştı kızlar yaa:)
umarım öledir yüzüklerimi bulurum:KK43:
günaydın canım geçmiş olsun,,,inşallah hırsız değildir ama eşinin dediği gibi olsa yatak yorgan bırakmaz kaldırırdı kesin,bulursun inşallah,bende bir kaç ay önce serviste yüzüğüm sıkıyor diye parmağımdan çıkarttırken elimden fırladı gidiş o gidiş alyansım ne hikmetse serviste bulunamadı:KK43:

hani dün adaçayı içtikten sonra halsizlik olmuştu demiştimya

eve gittim bir iki lokma birşey yedim ağrı kesici attım az uzandım

1 sonra falan yanağım bir şişti anlatamam 20 diş çürümeye başlamış aynadan gördüm birde yanağım diş etim bembeyaz

annem diş doktorunu aradı adaçayı antiseptik özeliği olduğu için intap yayarmış içmeyip ağzım da çalkalasaydım bir şey olmaz mış

şimdi biraz daha iyiyim öğleden sonra dişçiye gideceğim

bizim dişçide saat 11,00 ile 17,00 arası çalışıyor cumartesi pazar yok çünkü o da çalışan bir anne çocuklarını okula gönderince açıyor muayanesini

geçmiş olsun canım 20lik diş çok zordur bende çok çektim iki 20lik dişimde ameliyatla alınmıştı :KK43:

kızlar bende bu sabah regl oldum:KK43:((hiç düzensiz olmamıştım ilk defa 12 gün erken geldi,bi sıkıntı olabilirmi acaba,daha yeni olmuştum ya:KK43:

kusurabakma çok özür diliyorum söylemeden geçemiyeceğim

küçüçük çocuk yarım saat değil 10 dk bile yalnız nasıl evde kalır birkere bunu hiç geçerli bahanesi olamaz çünkü herşey insalar için bir anlık herşey olur hırsız da girebilir çocuk kutuya uzanırken düşebilir yani herşey olur ama allahtan birşey yok

sanırım yüzüklerde ya kızının oyuncakların içinde yada dolapların altında üzülme umadığın yerden çıkabilir haat ev süpürüken dikkat et süpürge ile çektirebilirsin

kusurabakma çok özür diliyorum söylemeden geçemiyeceğim

küçüçük çocuk yarım saat değil 10 dk bile yalnız nasıl evde kalır birkere bunu hiç geçerli bahanesi olamaz çünkü herşey insalar için bir anlık herşey olur hırsız da girebilir çocuk kutuya uzanırken düşebilir yani herşey olur ama allahtan birşey yok

sanırım yüzüklerde ya kızının oyuncakların içinde yada dolapların altında üzülme umadığın yerden çıkabilir haat ev süpürüken dikkat et süpürge ile çektirebilirsin

ahh ahh kime ne söleceksin canım benim allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin kv çok rahat bi kadın.bende çok sinirlendim ama hep bunu yapıyor yukarıda amcasının evi var ona güveniyor.çocuğum geçen gün saat8,30 da uyanmış kapıyı açmış yukarıya amcasılara çıkmış kv gelmiş içeri yatmış daha elaya bakmadan kalkmış bakmış evde yok telaşlanmış allhtan yukarıya çıkmış çocuk.alp başını gidedebilir allha korusun allaha emanet miniğim bi kreşe versem rahatlıcam kimseye muhtaç olmayacağım

kızlar bende bu sabah regl oldum:KK43:((hiç düzensiz olmamıştım ilk defa 12 gün erken geldi,bi sıkıntı olabilirmi acaba,daha yeni olmuştum ya:KK43:

hava değişikliğindendir canım benimde çok dengesiz 31 günde bir oluyorum doğumdan sonra böle oldu bazen daha da uzuyor gün geçen ay 12 gün geçiktim öldüm hamilemiyim diye:)

sizinde doğumdan sonra böle oldumu
acaba normalmi böle gecikmeler doktora gtsemmi

hava değişikliğindendir canım benimde çok dengesiz 31 günde bir oluyorum doğumdan sonra böle oldu bazen daha da uzuyor gün geçen ay 12 gün geçiktim öldüm hamilemiyim diye:)

benim hiç gecikme düzensizlik olmadı hep 25-28 günde bir olurum,bu ilk ama bundan sonra devam ederse gideceğim kesin doktora,sende ihmal etme canım benim git derim

ahh ahh kime ne söleceksin canım benim allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin kv çok rahat bi kadın.bende çok sinirlendim ama hep bunu yapıyor yukarıda amcasının evi var ona güveniyor.çocuğum geçen gün saat8,30 da uyanmış kapıyı açmış yukarıya amcasılara çıkmış kv gelmiş içeri yatmış daha elaya bakmadan kalkmış bakmış evde yok telaşlanmış allhtan yukarıya çıkmış çocuk.alp başını gidedebilir allha korusun allaha emanet miniğim bi kreşe versem rahatlıcam kimseye muhtaç olmayacağım

bencede bu kreş işini hızlandır ne demek amcasına çıkmış kadın ne kadar rahat o senin torunun canın bu kadar da duyarsızlık olmaz allah yardımcın olsun allah kızını korusun

bende çok sinir olurum böyle allahtan benım baktırma gibi sıkıntım hiç olmadı annem k.valdem hiç biri yoksa teyzem bakardı

Herkese günaydın .......

hani dün adaçayı içtikten sonra halsizlik olmuştu demiştimya

eve gittim bir iki lokma birşey yedim ağrı kesici attım az uzandım

1 sonra falan yanağım bir şişti anlatamam 20 diş çürümeye başlamış aynadan gördüm birde yanağım diş etim bembeyaz

annem diş doktorunu aradı adaçayı antiseptik özeliği olduğu için intap yayarmış içmeyip ağzım da çalkalasaydım bir şey olmaz mış

şimdi biraz daha iyiyim öğleden sonra dişçiye gideceğim

bizim dişçide saat 11,00 ile 17,00 arası çalışıyor cumartesi pazar yok çünkü o da çalışan bir anne çocuklarını okula gönderince açıyor muayanesini

diş mi çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce kurtulursun...

sorma canım
ben birde böyle halsizim
dışarda nefis bir hava var fakat ben klıma açık ayağımın altında soba yanıyor daha mont üstümde çıkarmadım

izin de alamıyorumn

arkadaşıın birinin eşi rahatsız o başında

diğersi istanbula gitti

diğeri şubeyi açtı (hastalanın eşi yerine)

diğeri dışarı işler var onu halletmeye gitti

birtanesi de dün işi bıraktı

koskoca işyerinde 2 kişiyiz

amannnnn herkes de bugünü bulmuş bak ya dayanabilecek misin dişçiye gidinceye kadar

Dün akşam alışverişten döndük bir de ne göreyim yatak odam alt üst olmuş.kızımın beşiğinin üstünde mücevher kutum,büyük makyaj malzemem param parça olmuş,kırılmış.deddim eve hırsız girmiş hani kızımın boyu yetmez uzanıp komidinden almaya.sordum annecim kızmıycam hadi buraları senmi dagıttın.''yok anne hırsız girmiştir ben yapmadım'' masum masum dedim elasu şimdi polisi arayacagız gelip buralardan parmak izi alacaklar eger sen yaptıysan senin parmak izin çıkar seni hapise atarlar:KK53:

Yok filan dedi yine.yukarıdan kuzenini çagırdık.
Ela nasıl aldın komidinden bunları boyun yetişmezki
''bak abla dedi içerden sandalyesini getirdi böle aldım tam beşiğime koyacakken düşürdüm çok pişmanım'' dedi
ama evin halini görmeniz lazım bütün dolaplar karışmış ki altın falanda koymam eve herşeim kasada allahtan.
Neyse kayınvalideyi aradık ben bugün normalden yarım saat geç geldim dedi
yani çocuk evde tek başına kalmış o yarımsaatte halletmiş sanırım diye düşündük oda itiraf edince üzerinde durmadık
ama bugün alyansım ve tek taşımı bulamıyorum
acaba gerçekten hırsızmı girdi
eşimde diyor hırsız olsa yüklüğü yatagı falanda kaldırmadan gitmezdi diye aklım karıştı kızlar yaa:)
umarım öledir yüzüklerimi bulurum:KK43:

nasıl yani kızın kaç yaşında bir de nerden aklına aklına gelmiş oraları karıştırmakkkkkkkk
sen bir ara yine yokla kızını ne olur ne olmaz çocuk bu kim bilir neyi nereye koydu.

canım benim yüzüklerini de bir yerlere saklamıştır yine kızın bilir yerini sen onunla güzel güzel konuş annesi
hatta oyun oynayarak buldur ona.

üşütmüş falan olabilirmisin ya da bu ara öyle adet söktürüü gibi birşeyi düzenli tüketmiş olabilir misin? benim ilk aklıma bunlar geldi.

tatlım moralin bozulmasın ama ne yapcaksın bak mecbur olmasan olmaz ama küçücük çocuğun tek başına evde kalması daha kötü sonuçlanabilir allah korusun. ne olur dikkatli olun. Rabbim yardımcın olsun....
daha aklıma saçma sapan neler geldi ama senin de canını sıkmayacağım ama inan çok üzüldüm.

bir kaç defa olduysa bir dr git ne olur ne olmaz

benim hiç gecikme düzensizlik olmadı hep 25-28 günde bir olurum,bu ilk ama bundan sonra devam ederse gideceğim kesin doktora,sende ihmal etme canım benim git derim

bir daha tekrarlarsa mutlaka kontrol olmakta fayda var.

bencede bu kreş işini hızlandır ne demek amcasına çıkmış kadın ne kadar rahat o senin torunun canın bu kadar da duyarsızlık olmaz allah yardımcın olsun allah kızını korusun

bende çok sinir olurum böyle allahtan benım baktırma gibi sıkıntım hiç olmadı annem k.valdem hiç biri yoksa teyzem bakardı

sölemiştim kurbandan beri küsüz oyüzden böle yapıyor o benim torunum canım cigerim demedi hiç.benle arası iyiyse güsel bakar yoksa böle zoraki
aynen yavrum allah emanet canım allah yardımcımız olsun
bu arada dün akşam gelmiş elayı bırakmaya neyse zile bastı aldım elayı içeri hiç konuşmadım.dış kapıda duruyo içeri gel dememi bekliyo vicdanlıyım ne yazıkki gel kapıda durma dedim hemen geldi kp de yukardaymış indi aşagı yemek hazırladım oturduk yiyoruz.o oturmadı yok ben tokum falan eşim bin ısrarla oturttu bizden çok yedi valla:)
neyse yemek ardından bir türk kahvesi yaptım ikram ettim.bende geçtim mutfaga m.dolabını temizledim pek oturmadım yanlarında.konuşmaya çalışıyor benle taviz vermedim:)
kv anlamak çok zor inanın

herkese günaydın .......

diş mi çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce kurtulursun...

Amannnnn herkes de bugünü bulmuş bak ya dayanabilecek misin dişçiye gidinceye kadar

nasıl yani kızın kaç yaşında bir de nerden aklına aklına gelmiş oraları karıştırmakkkkkkkk
sen bir ara yine yokla kızını ne olur ne olmaz çocuk bu kim bilir neyi nereye koydu.

Canım benim yüzüklerini de bir yerlere saklamıştır yine kızın bilir yerini sen onunla güzel güzel konuş annesi
hatta oyun oynayarak buldur ona.

üşütmüş falan olabilirmisin ya da bu ara öyle adet söktürüü gibi birşeyi düzenli tüketmiş olabilir misin? Benim ilk aklıma bunlar geldi.

Tatlım moralin bozulmasın ama ne yapcaksın bak mecbur olmasan olmaz ama küçücük çocuğun tek başına evde kalması daha kötü sonuçlanabilir allah korusun. Ne olur dikkatli olun. Rabbim yardımcın olsun....
Daha aklıma saçma sapan neler geldi ama senin de canını sıkmayacağım ama inan çok üzüldüm.

Bir kaç defa olduysa bir dr git ne olur ne olmaz

bir daha tekrarlarsa mutlaka kontrol olmakta fayda var.

kızım 3,5 yaşında daha canım büyük çocuk muamelesi yapıyorlar hep her işini kendisi yapıyo evde yalnız kalıyo yarım saate o çocuk neler neler yapmazdı yaa

benimkine de 4 yaşına kadar anane ama işi olduğunda babane baktı. ona rağmen var ya kırk yılda bir annemin işi olur kv bırakırdım çocuğu akşam almaya bir giderdim çocuk sabahtan akşama kadar kendi kendine oynamış durmuş ve kimse ilgilenmemiş. oğlan 3,5 yaşındaydı annem o ara çok hastane işi oldu başka şeylerde gördüm çocukla ilgili sonra tepem attı verdim çocuğu kreşe o zaman bile sorun yaşadım. sonra evimin yakınında başka bir yere gönderiyorum ohhh kafam rahat sabah ben bırakıyorum akşam baba alıyor bende doğruca evime gidiyorum evet yoruluyorum ama kafam rahat en azından.

kv ile aynı semtteyiz hatta 2 sokak ilerimde annemle çok uzagız ank diğer ucu diyebilirim.zaten annem yanımda olsa böle olmazdı

ayyy ne rahat insanlar vallahi ya,,,benim kayınvalidemde çocuğuma daha 1 -1,5 yaşlarındayken uyutup evinin önündeki pazara gitmiş vede bunu bana söylemişti hüngür hüngür ağlamıştım,benki çocuğum evde uyurken kapıdan komşuya bi tabak ikram götürmüyorken o evde bırakmıştı,çok zoruma gitmişti,tabi tepki verdim,ondan sonrasını bilemiyorum vicdanına bıraktım mecburr

sölemiştim kurbandan beri küsüz oyüzden böle yapıyor o benim torunum canım cigerim demedi hiç.benle arası iyiyse güsel bakar yoksa böle zoraki
aynen yavrum allah emanet canım allah yardımcımız olsun
bu arada dün akşam gelmiş elayı bırakmaya neyse zile bastı aldım elayı içeri hiç konuşmadım.dış kapıda duruyo içeri gel dememi bekliyo vicdanlıyım ne yazıkki gel kapıda durma dedim hemen geldi kp de yukardaymış indi aşagı yemek hazırladım oturduk yiyoruz.o oturmadı yok ben tokum falan eşim bin ısrarla oturttu bizden çok yedi valla:)
neyse yemek ardından bir türk kahvesi yaptım ikram ettim.bende geçtim mutfaga m.dolabını temizledim pek oturmadım yanlarında.konuşmaya çalışıyor benle taviz vermedim:)
kv anlamak çok zor inanın

ay hiç çekemiyorum öyle kaprisli inşaları ister kv olsun ister başka bişeyy

ayyy ne rahat insanlar vallahi ya,,,benim kayınvalidemde çocuğuma daha 1 -1,5 yaşlarındayken uyutup evinin önündeki pazara gitmiş vede bunu bana söylemişti hüngür hüngür ağlamıştım,benki çocuğum evde uyurken kapıdan komşuya bi tabak ikram götürmüyorken o evde bırakmıştı,çok zoruma gitmişti,tabi tepki verdim,ondan sonrasını bilemiyorum vicdanına bıraktım mecburr

seninki de ayrı bir model aayyy çıldırmış bu kadınlar.

bunların çocuk büyütme anlayışı bi başka

ben wc ye bile zor gidiyorum yaaa

X