Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Oy bu problem bende de vardı, 4 yaşına kadar neredeyse çok uğraştım ama çözdüm sonunda çok şükür..
Kaç yaşında kuzucun belki yardımcı olabilirim sana?

TAM 44 AYLIK TEYZESİ,vallahi korkuyor kuzum sıkmaktanda kabız oluyor,bez bağla diyor,,mecbur bağlıyorum ona bile son zamalar zorla yapıyor hzuuzrsuzz

kışın sevdiğim tek şey bere ve şapka takmak. :)) zaten kar da yürüme özürlüyüm. Insan hepmi düşer :)))

aynen kırmızı ve lila takımlara bayılıyorum.gri şapka aldım yeni örgü o da çok hoş .kışın çok güsel oluyo sıcak sıcak.

ay o bebeişlerin nazını yerim ben.

kuzum benim Allah beterinden saklasın canım

bol ilgi bol sevgi inş çabucak eski formuna kavuşurrr

bende seneye kreş düşünüyorum daha doğrusu annem ve kv düşündürüyor.

eşimde hemfikir

2,5 yaş erken mi olur sizce

olur canım benim arkadaşlar gönderiyor memnunlarda,araştırıp bakarsın sende büyüklerin yanında çocuklar nekadar etkin zaman geçirebilirki

çocukların en etkin zamanı
1-anne baba ve çocuk eşliğinde oynanan oyunlar
2-kreş ortamında arkadaş grubu oyunları
3-kendi oyuncakları ile oyun

uzmanlar için verimli zaman çocuklar için sıralama böyleymişş

TAM 44 AYLIK TEYZESİ,vallahi korkuyor kuzum sıkmaktanda kabız oluyor,bez bağla diyor,,mecbur bağlıyorum ona bile son zamalar zorla yapıyor hzuuzrsuzz

Ben bu yüzden kreş kapattırdım 2,5 yaşında çişi kakayı öğrenen kuzum kreşe başladıktan sonra kaka kaçırmaya başlamıştı, ne oluyo neden oluyo derken çocuğu pedagoğa götürdüm, orada konuşurken çişim geldi dedi benim ufaklık, kadında hadi gidin yapın dedi ama kapıdan da bizi dinliyo ben oturttum kızımı, tuttum ellerimden benim kız bir anda döküldü " anne dedi sen beni hiç bırakmazsın di mi? Bırakmam annecim dedim, Ayşe öğretmenim bıraktı ama dedi..." Tokat yemişe döndüm pedagog arkadan bana telkinde bulunuyo sakin ol devam et sormaya diye... dedim nerede bıraktı kızım, okulda büyük tuvalete götürdü bıraktı, ben de içine düştüm çıkamadım, çok çağırdım ağladım duymadı beni dedi kızım..." delirmiş gibi ofisten çıkıp kreşi bastığımı hatırlıyorum, şikayetler vs derken öğretmenin başka vukuatları da çıktı ve o kreş kapatıldı sonunda...

bana da ders oldu, kreş seçerken para mı kriterler mi konusunu böylece aşmış oldum :))

çocuğun güvene ihtiyacı var, sonraki sürecimiz 5 ay sürdü bizim, sürekli kaka kaçırmaya devam etti. Ben hep sakin kaldım, hiç tepki vermedim, sadece ona kilodunu kendisinin çıkartmasını söyledim, oda çıkarttı makineye atıyordu, sonra ben siliyordum, tuvaleti süsledim, klozeti neon ışıkları ile donatmıştım, sanırsın prenses tahtına çıkıyor hanım ve ilk kakasını tuvalete yaptığında evde şenlik düzenledim :)))) cam önüne sakladığım çikolatayı verdim, bak sen bunu yaptığın ve bu zorlu görevi başardığın için sana hediye gelmiş diyerek.. derken alıştı sonunda çok şükür şimdi eser yok :)))

çok sevindimmmmm ilk mi canım bebeişşşş

Tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah.

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. tebrikler.

hadi hayırlı olsun canımm...

darısı tüm isteyenlerin başına inşş

sağolun kızlarrr ablam 26 ekimde yeni evlendiiii,Rabbim olmayanlarada versinnn

dün eve geldim eşim biraz geç geldi yemekden sonra eşim biraz uzandı

bende oğluşum aldım biraz ilgileneyim dedim

ama yeteri kadar ilgilenemiyorum galiba ee bulaşık mutfakta, sağ sol ortada, çamaşırlar bi yandaa

diğer odaya gitmeme bile izin vermiyor,

anne gel anne kalk anne kutu kutu

ayyy ne kadar zor bir durum yaa... senin onca emek verdiğin üstüne titrediğin yavruna nasıl yapılıyor. Allah acıma duygusundan mahrum etmiş bunları.

ayyy ne kadar zor bir durum yaa... senin onca emek verdiğin üstüne titrediğin yavruna nasıl yapılıyor. Allah acıma duygusundan mahrum etmiş bunları.

aynı kadın malesef başka çocuklara da sürekli kızıyor, saçını filan çekebiliyormuş ben o gün kreşi basınca o sinirle diğer gelen ve durumu gören velilerde de üstüne gitti olayların, yeni başlayan kreş maceramız son bulmuştu korkumdan bir süre daha bakıcı ile devam edip sonra yeniden çok daha iyi en azından bilindik bir kreşe başlattım, şimdi de gittikleri okulu çok seviyorlar akşamları öğretmenlerine hediyeler hazırlıyor resim yapıyor... Geçti bitti çok şükür. O öğretmeni de uzunca bir süre takip ettik başka kreşe gitmesin diye bölgedeki tüm kreşlere haber verdik böyle böyle diye...

hadi iyisin marifetli kv varrr

:)))) başka bir işe yaramıyor zaten. iyi yemek yapar. birde sürekli örer yani:)))))))))))))
kızımın örgü kıyafetleri 3 çocuk büyütür hala örüyor. yoruldum artık koyacak yer bulamıyorum.bende değişiklik olsun diye bana hırka ör dedim:)))) zaman alır bende rahatlarım.

en güzelini yapmışsınız. herkesin evladı kıymetli. peşini bırakmamanızı takdir ettim.
işte önüne geleni çocuk gelişimci yapmamaları lazım. bunun psikolojik test aşamaları olmalı.

çocuk bakımı çok ince bir iş aşırı sabır ister.

herkes altından kalmaz işte..

olaya ticaret gibi bakıyorlar maleseff

adresi veriyimde kırmızı bi tane berede bana yapsın kvden kızzzzzzzzzzzzzzzzz

yapmış bu yıl bir tane. şu şapka modelli olanlardan sağ tarafınada küçük bir gül örmüş beğendim ama renk kırmızı olunca kociş kıskandı. :))) sana göndereyim hayatım.

olaya bak ya utanmaz kadın
çok üzücü gerçekten
ama iyi yapmışsın rezil etseydin kadını
çok zor kızlar kendi baktığın gibi olmuyor maalesef
bende gönderdiğim kreşi işyerimden 24 saat izlemek istiyorum napıyor ne ediyor görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…