Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

günaydın
hayırlı işler

Günaydın kızlarrrr

günaydın kızlar,,,, burası soğuk ki ne soğukkkk,akşam hem kötü geçti hem iyi,,,kayınvalidem biraz canımı sıktı

günaydın kızlar,,,, burası soğuk ki ne soğukkkk,akşam hem kötü geçti hem iyi,,,kayınvalidem biraz canımı sıktı

Hayırdır, kv ile sorunsuz olan var mı acaba merak ediyorum gerçi ben uzun zamandır görmüyorum yüzünü, Allah'ta göstermesin.. ben huzurlu, ev huzurlu.

günaydın hatunlar ,burda da hava çok soguk, kaban mı giysem trenckotumu mu giysem kararsız kaldım ,sonra trenckotu giydim ,ve de dondum

aferin kısçene maşallah diyelim nazar değmesinn

Hayırdır, kv ile sorunsuz olan var mı acaba merak ediyorum gerçi ben uzun zamandır görmüyorum yüzünü, Allah'ta göstermesin.. ben huzurlu, ev huzurlu.

geçen sene akraba günü diye ısrar etti ben çalışıyorum ayak uyduramam size dediğim halde paran dönsün dedi gönlü kırılmasın dedim en sona beni koydular, hadi bana sıra gelince evde yasin okutmak istiyordun yeni ev diye al dedi alalım dedim,benim haftasonum var ona uymaları gerekecekleri gerekirken ben yokken de yapılabilirmiş dua okunacakmış nasıl olsa,eşim araya girdi olmaz öyle evde evin hanımı yokken diye pazar günü yaptık, bütün akrabayı topladı günden 2 kişi geldi paralar kaldı getiren veren yok daha, dünde eltisini bize oturmaya çağırmış eltisine demiş(eltisi mesafelidir pek misafir sevmez),görüşülmüyor ayda bir yemekli gün yapalım demiş oda eşine soracakmış,,bu arada bana sormak yok kabul ediyormusun yok,biz ev hanımıyız sen çalışıyorsun uyarmı kızımm demek yokkk elti kabul ederse başlıyormuş gün,4kişi arasında çok değil birde görümcem var,ben zaten müsait oldukça yemeğe alıyorum ama bir sor istermisinnn uyarmı de,,,kayınpederim vardı sesimi çıkarmadım,eşime köpürdüm akşam,yaptırırırm pide lahmacun yesinler bir şey yapamam dedim öfkemden

Çalışan kadına nasıl işkence yapılır örneği 1....
Canım ses çıkartmadıkça tepene çıkar bu, sen eşini de arkana al, kv ben katılmıyorum de, paramın da dönmesini istemiyorum de, paramı hatta bes (bireysel emeklilik) yaptırdım artık orada birikecek aa bilyor musun 10 sene sonra emekli de olabilicem de otursun kalsın şaşkın... senin adına da daha karar vermesin.

günaydın hatunlar ,burda da hava çok soguk, kaban mı giysem trenckotumu mu giysem kararsız kaldım ,sonra trenckotu giydim ,ve de dondum

günaydın canımm,,,çok soğukkk geceden beri burasıda,bende atkı komikmi olur dedim çok sert rüzgar vardı,anaaa bi baktım millet 3lü takımı yapmış atkı bere eldiven:))
ist donuyor maalesef montuma sarılıp geldimmmmm.

aman dikkat et canımmm çarpar bu havalar insanı

günaydın canım bende kreş araştırmasındayım artık yollamak istiyoerum 3,5 yaşında kızım tam gün kreş arıyorum buldum bi yer evede yakın kafam rahat olur dimi yollarsam.böle kv bakıyor ama artık bakamıyor.birde çok geziyor aklım hep evde

sende katılma canım alala çalışıyorum de yalnız param dönsün diye girdim ben yemekli olursa katılamam.kabul edeseniz böle dersin oldu kvnin arkadaşlaını agırla işin gücün yokda

Kreş hassas bir konu, seçim yapmak zor ama ben çocukları babanne/anneanneye bırakmadım. Disiplin sorunu çok yaşanıyor, senin ak dediğine onlar kara diyor, sen kızıyorsun onlar şımartıyor bu yüzden de bakıcı ile kuralları koyarak büyüttüm. Zaten anneannemiz rahmetli bizim, Kreşimiz uzak, servisle gidiyorlar eve yakın olmasından ziyade verilen eğitime, derslerine, binanın özelliklerine, öğretmenlere bakmak lazım bu yüzden de mesafe en son seçenekti bende... KV ile çocuk büyütmek mi.. :) Herhalde denize düşüp yılana sarılmak gibi bişi olur.

şimdi çocuğa bakıyor diye sesimi çıkarmadım ,zaten ben görümcemi amcaları sürekli yemeğe alıyorum bir ayda biri bende oluyor du,aslında isabet oldu 4 ayda bir hepsini almış olacam işime gelir normal zamandada çağırmam yani:)))heee tiribimi atacağım merak etme canım, yapamıyorum yetiştiremiyorum diyeceğim,para mevzusuna gelince ben birikimimi arkadaş gününe sınırladım,sen biriktir benim yerimede gir para işine diyeceğim

Benim kızların biri 4,5 diğeri 5,5 yaşında bu arada.. Seneye ilkokula başlayacak ablamız, ufaklığımız bir yıl daha kreşe devam edecek.

kreşe bende seneye düşünüyorum canım ,öyle bir plan yapmalıyımki çocuğa göre düzen olması lazımmm,çok zor bu işlerrrr,kızın isteklimi nasılll

sende katılma canım alala çalışıyorum de yalnız param dönsün diye girdim ben yemekli olursa katılamam.kabul edeseniz böle dersin oldu kvnin arkadaşlaını agırla işin gücün yokda

katılmazsam eşimle papaz olurum,eşim amcasına yengesine çok düşkün ammma bişey yapmayacaımmm yesinler 4 ayda bir pide oldu bitttiii,normal zamanda ağırma olayıda finishhhhhh benden bu kadarrrrr

kreşe bende seneye düşünüyorum canım ,öyle bir plan yapmalıyımki çocuğa göre düzen olması lazımmm,çok zor bu işlerrrr,kızın isteklimi nasılll

Bak bu soru yanlış bir soru? Kız istekli ya da değil okul çağı gelmiş :) Avrupa'da 3 yaşına geldiğinde çocukları zorunlu olarak kg'lere gönderirsin böyle bakın olaya. Bu süreç ilk başlarda sıkıntılı geçiyor ama sonra yoluna giriyor.

çoook istekli yavrum zaten her işini kendi görüyor.sabah kalkar üstünü yiyinir tuvaletine gider uyandıysa ve babaannesi gelmediyse ya yukarı amcasıgile çıkar yada açar tvyi babanneyi bekler.allah korusun ya geç gelse çıksa gitse diye çok korkuyorum ama akıllı maşşallah
kreş için çok meraklı çevresindeki her kes okula gittiginden onunda arkadaşları olsun istiyor.bende göndermek istiyorum ama inanıolmaz uçmuş fiyatlar araba kredisi yoruyor biraz. Baklaım zam d
urumuma göre yollayacagım

katılmazsam eşimle papaz olurum,eşim amcasına yengesine çok düşkün ammma bişey yapmayacaımmm yesinler 4 ayda bir pide oldu bitttiii,normal zamanda ağırma olayıda finishhhhhh benden bu kadarrrrr

bu kv deler kendilerini çok akıllı ,gelinleri de birşey çakmayan biri gibi görüyorlar,hem gün le dua aradan çıksın diyor ,hem günden pek kişi katılmıor ,akrabaları topluyor. pes... sende güya bunun farkına varmadın ,ona göre..

bencede güne katıl ,zaten 4 ayda birmiş,her ay almaktansa 4 ayda bir al daha iyi. canın o ay onları nasıl ağırlamak isterse öyle agırlarsın ,belki pidee belki güzel yemekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…