Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

yapmış bu yıl bir tane. şu şapka modelli olanlardan sağ tarafınada küçük bir gül örmüş beğendim ama renk kırmızı olunca kociş kıskandı. :))) sana göndereyim hayatım.

istiyorummmmm o zamannnnnnn
çok severim kırmızıyı
kızımada alıcam takım takarızzz

izleyemezsiniz, çocuk hakları ve mahremiyeti bilmemnesi gereği yasak meb yasakladı :)

kıyamam canım ya,nasıl çocukların duyguları hassas yavrular,o öğretmen nasıl vicdanla böyle bir şey yapabilir,evet zor bir süreç canımm ama başarıyla çıktığınıza sevindim darısı başımıza inşallah çok etkilendimmmm inan

izleyemezsiniz, çocuk hakları ve mahremiyeti bilmemnesi gereği yasak meb yasakladı :)

hadi yaa
ama bu bizim en doğal hakkımız çocuğumu kontrol etmek
devlette hakkımız olan herşeyi yasaklıyo
şu devletin çalışan annelerin kreş masraflarını ödeme haberiyle ilgili bilginiz varmı kızlar en son askıdaydı
gelişme varmı acaba

evet benim araştırdığım kreşlerde kamera yasakladı die söyledi.

evet milli eğitim yasakladı,keşke görebilsek kuzularımızı

ben kreş konusunda çok kararsızım. annemde k.v dede varken daha hiç düşünemedik o konuyu. düşünürsemde yakın arkadaşımın özel kreşi var ona gönderirim. kendi kızı gibi ilgilenir eminim. çok şükür bu imkanım var:)

SEN HARİKA BİR ANNESİN

İNŞALLAH İLETİŞİMİMİZ KOPMAZ, SENDEN ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY VAR.

Kızlar bu arada yakın bir zamanda saç rengimde oynama yapmak istiyorum şu ana çikolata kahve 5 yıl kadar da kızıl kullandım ama şu an hangi renk çok kararsızım acaba son yılların modası karamel nasıl olur bugday tenliyim bu arada

ben çıkolata kahvenin üzerine kalın balyajlar yaptırdım sarı renkte. beyaz tenliyim çok hoşuma gitti:)
bir daha değiştirmem sanırım. buğday tene de çok yakıştırırım balyajı.

ben çıkolata kahvenin üzerine kalın balyajlar yaptırdım sarı renkte. Beyaz tenliyim çok hoşuma gitti:)
bir daha değiştirmem sanırım. Buğday tene de çok yakıştırırım balyajı.

sarıya bir türlü cesaret edemiyorum yakışır diyenler çok:)keşke burda olsaydında beni zorla götürseydin kuaföre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…