Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

yapmış bu yıl bir tane. şu şapka modelli olanlardan sağ tarafınada küçük bir gül örmüş beğendim ama renk kırmızı olunca kociş kıskandı. :))) sana göndereyim hayatım.

istiyorummmmm o zamannnnnnn
çok severim kırmızıyı
kızımada alıcam takım takarızzz

olaya bak ya utanmaz kadın
çok üzücü gerçekten
ama iyi yapmışsın rezil etseydin kadını
çok zor kızlar kendi baktığın gibi olmuyor maalesef
bende gönderdiğim kreşi işyerimden 24 saat izlemek istiyorum napıyor ne ediyor görmek istiyorum

izleyemezsiniz, çocuk hakları ve mahremiyeti bilmemnesi gereği yasak meb yasakladı :)

Ben bu yüzden kreş kapattırdım 2,5 yaşında çişi kakayı öğrenen kuzum kreşe başladıktan sonra kaka kaçırmaya başlamıştı, ne oluyo neden oluyo derken çocuğu pedagoğa götürdüm, orada konuşurken çişim geldi dedi benim ufaklık, kadında hadi gidin yapın dedi ama kapıdan da bizi dinliyo ben oturttum kızımı, tuttum ellerimden benim kız bir anda döküldü " anne dedi sen beni hiç bırakmazsın di mi? Bırakmam annecim dedim, Ayşe öğretmenim bıraktı ama dedi..." Tokat yemişe döndüm pedagog arkadan bana telkinde bulunuyo sakin ol devam et sormaya diye... dedim nerede bıraktı kızım, okulda büyük tuvalete götürdü bıraktı, ben de içine düştüm çıkamadım, çok çağırdım ağladım duymadı beni dedi kızım..." delirmiş gibi ofisten çıkıp kreşi bastığımı hatırlıyorum, şikayetler vs derken öğretmenin başka vukuatları da çıktı ve o kreş kapatıldı sonunda...

bana da ders oldu, kreş seçerken para mı kriterler mi konusunu böylece aşmış oldum :))

çocuğun güvene ihtiyacı var, sonraki sürecimiz 5 ay sürdü bizim, sürekli kaka kaçırmaya devam etti. Ben hep sakin kaldım, hiç tepki vermedim, sadece ona kilodunu kendisinin çıkartmasını söyledim, oda çıkarttı makineye atıyordu, sonra ben siliyordum, tuvaleti süsledim, klozeti neon ışıkları ile donatmıştım, sanırsın prenses tahtına çıkıyor hanım ve ilk kakasını tuvalete yaptığında evde şenlik düzenledim :)))) cam önüne sakladığım çikolatayı verdim, bak sen bunu yaptığın ve bu zorlu görevi başardığın için sana hediye gelmiş diyerek.. derken alıştı sonunda çok şükür şimdi eser yok :)))

kıyamam canım ya,nasıl çocukların duyguları hassas yavrular,o öğretmen nasıl vicdanla böyle bir şey yapabilir,evet zor bir süreç canımm ama başarıyla çıktığınıza sevindim darısı başımıza inşallah çok etkilendimmmm inan

izleyemezsiniz, çocuk hakları ve mahremiyeti bilmemnesi gereği yasak meb yasakladı :)

hadi yaa
ama bu bizim en doğal hakkımız çocuğumu kontrol etmek
devlette hakkımız olan herşeyi yasaklıyo
şu devletin çalışan annelerin kreş masraflarını ödeme haberiyle ilgili bilginiz varmı kızlar en son askıdaydı
gelişme varmı acaba

evet benim araştırdığım kreşlerde kamera yasakladı die söyledi.

evet milli eğitim yasakladı,keşke görebilsek kuzularımızı

ben kreş konusunda çok kararsızım. annemde k.v dede varken daha hiç düşünemedik o konuyu. düşünürsemde yakın arkadaşımın özel kreşi var ona gönderirim. kendi kızı gibi ilgilenir eminim. çok şükür bu imkanım var:)

Ben bu yüzden kreş kapattırdım 2,5 yaşında çişi kakayı öğrenen kuzum kreşe başladıktan sonra kaka kaçırmaya başlamıştı, ne oluyo neden oluyo derken çocuğu pedagoğa götürdüm, orada konuşurken çişim geldi dedi benim ufaklık, kadında hadi gidin yapın dedi ama kapıdan da bizi dinliyo ben oturttum kızımı, tuttum ellerimden benim kız bir anda döküldü " anne dedi sen beni hiç bırakmazsın di mi? Bırakmam annecim dedim, Ayşe öğretmenim bıraktı ama dedi..." Tokat yemişe döndüm pedagog arkadan bana telkinde bulunuyo sakin ol devam et sormaya diye... dedim nerede bıraktı kızım, okulda büyük tuvalete götürdü bıraktı, ben de içine düştüm çıkamadım, çok çağırdım ağladım duymadı beni dedi kızım..." delirmiş gibi ofisten çıkıp kreşi bastığımı hatırlıyorum, şikayetler vs derken öğretmenin başka vukuatları da çıktı ve o kreş kapatıldı sonunda...

bana da ders oldu, kreş seçerken para mı kriterler mi konusunu böylece aşmış oldum :))

çocuğun güvene ihtiyacı var, sonraki sürecimiz 5 ay sürdü bizim, sürekli kaka kaçırmaya devam etti. Ben hep sakin kaldım, hiç tepki vermedim, sadece ona kilodunu kendisinin çıkartmasını söyledim, oda çıkarttı makineye atıyordu, sonra ben siliyordum, tuvaleti süsledim, klozeti neon ışıkları ile donatmıştım, sanırsın prenses tahtına çıkıyor hanım ve ilk kakasını tuvalete yaptığında evde şenlik düzenledim :)))) cam önüne sakladığım çikolatayı verdim, bak sen bunu yaptığın ve bu zorlu görevi başardığın için sana hediye gelmiş diyerek.. derken alıştı sonunda çok şükür şimdi eser yok :)))

SEN HARİKA BİR ANNESİN :nazar:

İNŞALLAH İLETİŞİMİMİZ KOPMAZ, SENDEN ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY VAR.

Kızlar bu arada yakın bir zamanda saç rengimde oynama yapmak istiyorum şu ana çikolata kahve 5 yıl kadar da kızıl kullandım ama şu an hangi renk çok kararsızım acaba son yılların modası karamel nasıl olur bugday tenliyim bu arada

Kızlar bu arada yakın bir zamanda saç rengimde oynama yapmak istiyorum şu ana çikolata kahve 5 yıl kadar da kızıl kullandım ama şu an hangi renk çok kararsızım acaba son yılların modası karamel nasıl olur bugday tenliyim bu arada

ben çıkolata kahvenin üzerine kalın balyajlar yaptırdım sarı renkte. beyaz tenliyim çok hoşuma gitti:)
bir daha değiştirmem sanırım. buğday tene de çok yakıştırırım balyajı.

ben çıkolata kahvenin üzerine kalın balyajlar yaptırdım sarı renkte. Beyaz tenliyim çok hoşuma gitti:)
bir daha değiştirmem sanırım. Buğday tene de çok yakıştırırım balyajı.

sarıya bir türlü cesaret edemiyorum yakışır diyenler çok:)keşke burda olsaydında beni zorla götürseydin kuaföre:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X