bende varımmm kızlarrr:)
Kızlar bu arada yakın bir zamanda saç rengimde oynama yapmak istiyorum şu ana çikolata kahve 5 yıl kadar da kızıl kullandım ama şu an hangi renk çok kararsızım acaba son yılların modası karamel nasıl olur bugday tenliyim bu arada
iyi olurdu aslında:) o benim işim. hiç tereddütsüz kolundan tutup oturturdum seni kuaförün koltuğuna:))sarıya bir türlü cesaret edemiyorum yakışır diyenler çok:)keşke burda olsaydında beni zorla götürseydin kuaföre
topikte kaç kişi olduğumuz kesinleşmiyorki çok girip çıkan oluyo ama bi dört beş kız daimi.karar verelimde yakın şehirler birbirine gönderir.daha iyi olur dimi
topikte kaç kişi olduğumuz kesinleşmiyorki çok girip çıkan oluyo ama bi dört beş kız daimi.karar verelimde yakın şehirler birbirine gönderir.daha iyi olur dimi
kızlarrr işler yoğunlaştııı öpüyorum şimdilikkkk ilk yeğenim olacakkk çok heyecanlıyım elim ayağım bugün birbirine dolanır kesinnn:))9
yagmur86 bence acık tenliysen karamel çok yakışır ,benimde saclarım sarı ,artık sarıyı kullanmaktan bıktım 2 yıldır ,bi cesaret etsem ilk işim karamel yapmak olucak
yılbası cekilişine katılmak isteyen arkadaslarım ,aklıma şöyle bir fikir geldi ,kim kime hediye alıcak konusunda ,herkes bulundugu sehrin plakasını yazsın ,en küçügün bi büyügü alttakine diye diye gider .en sondakinede ilk birinci sıradaki alır ,nasıl ?zaten topu topu 5-6 kişiyiz de
boem sen ne işle ugraşıyorsun
ayy pardon ya bıde gunaydın yazmısım....
el alıskanlıgı ıste...
tünaydın dıyerek toparlıyayım barııı...
günaydın canım bende kreş araştırmasındayım artık yollamak istiyoerum 3,5 yaşında kızım tam gün kreş arıyorum buldum bi yer evede yakın kafam rahat olur dimi yollarsam.böle kv bakıyor ama artık bakamıyor.birde çok geziyor aklım hep evde
günaydın güzellerrrr.... canlarım çok tşk ederim. sanırım üşüttü sincap:) dünde az biraz huysuzdu. nasıl nazlı anlatamam.
bu arada neler konuşmuşsunuz. yetişemiyoruuumm. :)))
umarım herkes iyidir. boem canım sizede geçmiş olsun.
sağolun kızlarrr ablam 26 ekimde yeni evlendiiii,Rabbim olmayanlarada versinnn
hoş geldin boemm . tünaydınlarr
SEN HARİKA BİR ANNESİN
İNŞALLAH İLETİŞİMİMİZ KOPMAZ, SENDEN ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY VAR.
hımmm. olabilir 34 plaka ile ben başlayayım mı?
şimdi kızlar hiç üşenmedim hepimizi listeledimm
8-nobody - 2 günde bir en az aktfi
9- mutlukız - zaman zaman
10- HGORGULU
benim çıkarabildiğim budur kızlar.. eklemek isteyenler buyrunnn