Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

canım benim kardeşim anasınıfı öğretmenliği okuyor, halam ana sınıfı öğretmeni hem fikirlerini alırım, çocuğun hazır hissetmesi çok önemli diyorlar, bir de mutlu olduğu bir kreş ortamınının analizi önemli diyor halam,karar verirken mutlaka onuda gezdir götür mutlu değilse kreşini değiştir onun kararlarının önemli olduğunu hissettir güven duygusu önemli diyorlar,tabi her çocuğun adaptasyon süreci farklıdır.

ayy maşallahhhh ne güzellll seninki her işini görüyor nazar değmesin,tabi imkanlar da önemli canım kreş fiyetlerı tam gaz valla,bende seneye yarım gün deneyeceğim adapte olduktan sonra tamm günnn

Çocuğun hazır olması kesinlikle önemlidir ama onu bu sürece hazırlayan annelerdir, ben hala çevremde 3 yaşında olupta annesinin yemek yedirdiği bebeleri görüyorum, gölge anneler herşeyi kendileri yapar, çocuklarına hiç fırsat tanımazlar, evde hiç bir aktivite yapmazlar çocuk kendi kendine oyun kursun isterler, bu özellikler için söyledim çocuğun birey olduğunu farketmesi, özgüveninin gelişmesi için kreş şarttır. Birde kreşe gönderipte ilk hafta pes eden çok anne var maalesef, çocuğu dinlemek takip etmek çok önemli elbette ama kreşe adaptasyon süresi 1 aydır, 1 ayın sonunda çocuk hala isyan modundaysa o zaman ben kreşi sorgularım o yüzden de kreş seçimi gerçekten çok ciddi ve yorucu bir süreç...

aynen öyle canım benim için daha ii oldu nezaman alıcam onu al bunu al canımı çıkartıyordum 4 ayda bir daha zahmetsiz olur,,,aynen psikolojim ne isterse onu hazırlayacağımmm yemekteee ,ama tiribimi atacağımmm o içimdeeee

bunlar bir alem yaaa.

aslında bende dün bere alayım diodum iş çıkışı kulaklarım dondu neyse yarın takarım artık :)

katılmazsam eşimle papaz olurum,eşim amcasına yengesine çok düşkün ammma bişey yapmayacaımmm yesinler 4 ayda bir pide oldu bitttiii,normal zamanda ağırma olayıda finishhhhhh benden bu kadarrrrr

bu kadar yoğunluk arasında bide milletin midesini düşünmek zorundasnnnn.

yuh diormmm

çok haklısın gerçekten yurt dışında kreşe başlama yaşı daha ufak biz türk anneleri özelliklede çalışmayanlar aman yavrum yanımda kalsın gözümün önünden ayrılmazsın ben yediriym ben içiriyim diye harap ediyolar kendilerini.biz çalışan annelerin çocukları hayata daha çabuk adapte oluyor yalnız kaldıkları içinde çaresiz kendi işlerini kendileri görüyor.

kızlarr ben başka birime kahve içmeye gidiorummm

iki fal bakıpta geliyim ,umut dağıtıcısı pompisko

Son düzenleme:

aynen öyle canımm,bende kreşe yazdırırıken yıllık izin kullanıp kendim götüüp getirmek istiyorum,onun okul heyecanını görmek istiyorum,benim oğlum her işte bana yardımcı maşallah ,yaramaz hareketlidir ama mutfakla ilgili işlere bayılır,sorumluluk almayı sever,tek problemimiz kaka yapma((

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ilk size söylüyorum şimdi ablam mesaj attııııı teyze oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmm yuppiiiiiiiiii

Oy bu problem bende de vardı, 4 yaşına kadar neredeyse çok uğraştım ama çözdüm sonunda çok şükür..
Kaç yaşında kuzucun belki yardımcı olabilirim sana?

bende seneye kreş düşünüyorum daha doğrusu annem ve kv düşündürüyor.

eşimde hemfikir

2,5 yaş erken mi olur sizce

çok geçmiş olsun canım neyi varmış yarın görüşürz

Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin

geçmiş olsun gamzecim,,,Şifalar prensese

günaydın güzellerrrr.... canlarım çok tşk ederim. sanırım üşüttü sincap:) dünde az biraz huysuzdu. nasıl nazlı anlatamam.
bu arada neler konuşmuşsunuz. yetişemiyoruuumm. :)))
umarım herkes iyidir. boem canım sizede geçmiş olsun.

bende seneye kreş düşünüyorum daha doğrusu annem ve kv düşündürüyor.

Eşimde hemfikir

2,5 yaş erken mi olur sizce

hiçde erken değil canım kafan rahat olur en azından ama yarım günle başla sakın tam gün sıkma çocuğu tamammı.

hoşgeldin gamze:)

nasıl oldu miniğin dha iyimi
valla epey kaynattık dünden beri
bizde muhabbette sınır yok
tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…