Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

merhaba güzel arkdaslarım ,size hemen olayları anlatıorum . cumartesi günü sinema bileti almıştım,eşimle avm nin icinde bulusacaktık.bende gec kaldım trafige takıldım .arabayıda dısarıya park ettim .saate bi baktım film baslamıs bie ,kostur kostur tam avm nin icine girdim .döner kapıya yaklasırken ,yanımda bi karı koca,kadın adama '' kızın boya bak '' dedi. demesiyle döner kapıdan gecerken ayagım kaydı,toparlamadım kalkamadım düstüm .düsünce kapı bir daha döndü ben icerdeyken.sonra kalktım .ama kasıklarımda bir sancı var anlamatam .o telasla dikkat edemedim , hemen filme girdik esimle, sadece salona girerken ,panda benim kasıklarımda agrı var, düstüm dedim .tmm gecer dedi. sinemadan cıktık,bir baktım ,ic camarım dahil tüm pantalonum dizlerime kadar sızmıs kan icindeyim .o kadar korktuk ki, hemen eve geldik ,camasırı degistirip doktora gidecektik ki ,benden parmak büyüklügünde parcalar gelmeye basladı. aglamaya basladım .hemen hast. gittik .doktor düsük tehlikesi var, bebk canlı ama acil igneler haplar verdi.hastanede yatttım, bu süre icinde bir sürü igne ,fitil,kan ,idrar testleri ,ultrason,serumlar haddi hesabı yoktu.

bugun sabah taburcu edildim ,raporda verdiler ,işe gitmicem ,ayaga kalkmıcam ,simdi kayınvalideme geldim ,burda uzanıorum.
ama bebek şu anda gayet ii dedi doktor,kıpır kıpr dedi,o yüzden mutluyum . tek kisilik odada kaldıgım icin eşim de ynımda refakatci olarak kaldı, moral verdi. insaallah bu son olur .

tabiii kızlar benim o süprizlerrrr,yılbasında söylemeler de yalan oldu,hast yatınca. herkeeeeesssin haberi var artık. annemlerde cok sevindi yaa, babam kızdı ,niye kendine dikkat etmiosun kızım diye. herkes mutluu, cikolatalar cicekler getirdiler.yani o aileye söyleme korkumdaa böylelikle bitti.

tatlım tatlım çok geçmiş olsun
verilmiş sadakan varmış
aman dikkat et kendine

merhaba güzel arkdaslarım ,size hemen olayları anlatıorum . Cumartesi günü sinema bileti almıştım,eşimle avm nin icinde bulusacaktık.bende gec kaldım trafige takıldım .arabayıda dısarıya park ettim .saate bi baktım film baslamıs bie ,kostur kostur tam avm nin icine girdim .döner kapıya yaklasırken ,yanımda bi karı koca,kadın adama '' kızın boya bak '' dedi. Demesiyle döner kapıdan gecerken ayagım kaydı,toparlamadım kalkamadım düstüm .düsünce kapı bir daha döndü ben icerdeyken.sonra kalktım .ama kasıklarımda bir sancı var anlamatam .o telasla dikkat edemedim , hemen filme girdik esimle, sadece salona girerken ,panda benim kasıklarımda agrı var, düstüm dedim .tmm gecer dedi. Sinemadan cıktık,bir baktım ,ic camarım dahil tüm pantalonum dizlerime kadar sızmıs kan icindeyim .o kadar korktuk ki, hemen eve geldik ,camasırı degistirip doktora gidecektik ki ,benden parmak büyüklügünde parcalar gelmeye basladı. Aglamaya basladım .hemen hast. Gittik .doktor düsük tehlikesi var, bebk canlı ama acil igneler haplar verdi.hastanede yatttım, bu süre icinde bir sürü igne ,fitil,kan ,idrar testleri ,ultrason,serumlar haddi hesabı yoktu.

Bugun sabah taburcu edildim ,raporda verdiler ,işe gitmicem ,ayaga kalkmıcam ,simdi kayınvalideme geldim ,burda uzanıorum.
Ama bebek şu anda gayet ii dedi doktor,kıpır kıpr dedi,o yüzden mutluyum . Tek kisilik odada kaldıgım icin eşim de ynımda refakatci olarak kaldı, moral verdi. Insaallah bu son olur .

Tabiii kızlar benim o süprizlerrrr,yılbasında söylemeler de yalan oldu,hast yatınca. Herkeeeeesssin haberi var artık. Annemlerde cok sevindi yaa, babam kızdı ,niye kendine dikkat etmiosun kızım diye. Herkes mutluu, cikolatalar cicekler getirdiler.yani o aileye söyleme korkumdaa böylelikle bitti.

canımmmm öncelikle çok üzüldüm geçmiş olsun bebişe bişi olmaın sonrasındaysa çok sevindim bölelikle ailende bebişi ögrenmiş oldu üstünden bir yük kalktı dimi cnm

peki bütün bunları senin de yapmana izin verir mi yani sende onun gibi yapınca senin nazını çekrmi yoksa görmezden mi gelir.

Eğer çekiyorsa sende idare et onu napacan çekecen mecburrrrrrrrr

çekmiyorsa da hastaya onun için idare et :KK37::KK37::KK37:

allahı var oda çok çeker nazımı ama bazen ben çok tahammül edilmez tripler yapıyorum adamcagızda napsın hakveriyorum dengesizim biraz.ben biraz sevgimi belli edemeyen bi tipim oysa yengeç burcu erkegi tam bir aşk erkeği sürekli aşkım cnm bebeğim deyim ister bende bogayım daha maddiyatçıyım mantıklıyım sogukkanlıyım

Bendede var yani geçen sevgililer gününde çiçek yolladı eşim bende çemkirdim neden çiçege o kadar para veriyorsun kuruyup gidecek ya bi çanta al ayakkabı al ne bilim işime yarayan bişi al.çok maddiyatçıyım galiba kızlar bu huyumu nasıl yenebilirim hiç sevmiyorum

Bendede var yani geçen sevgililer gününde çiçek yolladı eşim bende çemkirdim neden çiçege o kadar para veriyorsun kuruyup gidecek ya bi çanta al ayakkabı al ne bilim işime yarayan bişi al.çok maddiyatçıyım galiba kızlar bu huyumu nasıl yenebilirim hiç sevmiyorum

evet olmamış bu durum :)

adam düşünmüş almış bak bende ne çiçek ne başka bişeyyy

ruhsuzzz

evet olmamış bu durum :)

adam düşünmüş almış bak bende ne çiçek ne başka bişeyyy

ruhsuzzz

bekle vardır eşinin bir süprisi illa çiçek olmak zorunda değilki tatlım
bir gülüş bir tatlı söz de binliralık hediyeye bedel bence

ben biraz pintiyim cnm sanırım elimde değil ama değişemiyorum

Kızlar merhaba bu aralar kafam çok karışık ne yapsam diye düşünürken kadınlar kulübü aklıma geldi.girdim baktım o burası ne güzel ..:) şimdi benim bir sorunum var! Yardımınızı ve fikirlerinizi istiyorum.2 yıl kadar önce doğum yaptım ve sonrasında kullanmak üzere hakkım olan 2 yıl ücretsiz iznimi aldım. Şubat ayında çalışmaya başlayacağım. Ama sorun şu bakıcıya bırakmak istemiyorum çocuğumu, 2 3 yas çocuk için çok önemli biliyorsunuz benım oğlum bana çok düşkün bende ona ( yıllar sonra gelen bır evlat ) Rabbim canına sağlık versın... Şimdi araştırmalarım sonucu devlet memurluğunda 5 yıldan sonra birkereye mahsus 1 yıllık ücretsiz izin alma hakkım daha var...
Sizce 1 yıl daha alıp çocuğumu ana okulu yası gelene kadar kendim mi büyütmeliyim..
Yoksa işe başlayıp bakıcımı tutmalıyım( bu arada hamileliğim sıkıntılı gecti raporları toplamda 3 yıldır evdeyim çalışmaktan soğudum
Birde evde dura dura başkalaştım kendimle ilgilenemiyorum.kendimi bıraktım açıkçası...
Size sormak istediğim ücretsiz izni almalımıyım yoksa bakıcı bulup çalışmalımıyım????

Son düzenleme:
kızlar merhaba bu aralar kafam çok karışık ne yapsam diye düşünürken kadınlar kulübü aklıma geldi.girdim baktım o burası ne güzel ..:) şimdi benim bir sorunum var! Yardımınızı ve fikirlerinizi istiyorum.2 yıl kadar önce doğum yaptım ve sonrasında kullanmak üzere hakkım olan 2 yıl ücretsiz iznimi aldım. şubat ayında çalışmaya başlayacağım. Ama sorun şu bakıcıya bırakmak istemiyorum çocuğumu, 2 3 yas çocuk için çok önemli biliyorsunuz benım oğlum bana çok düşkün bende ona ( yıllar sonra gelen bır evlat ) rabbim canına sağlık versın... şimdi araştırmalarım sonucu devlet memurluğunda 5 yıldan sonra birkereye mahsus 1 yıllık ücretsiz izin alma hakkım daha var...
Sizce 1 yıl daha alıp çocuğumu ana okulu yası gelene kadar kendim mi büyütmeliyim..
Yoksa işe başlayıp bakıcımı tutmalıyım( bu arada hamileliğim sıkıntılı gecti raporları toplamda 3 yıldır evdeyim çalışmaktan soğudum
birde evde dura dura başkalaştım kendimle ilgilenemiyorum.kendimi bıraktım açıkçası...
Size sormak istediğim ücretsiz izni almalımıyım yoksa bakıcı bulup çalışmalımıyım????

bir an önce silkelen ve işine başla bu izin işini ne kadar uzatırsan o kadar evden çocuğundan ayrılamazsın burdaki çalışan annelerin en büyügü 13 -14 yaşında çocukları var hiç birimiz bırakıp gelmeyi istemezdik ama mecburiyetler.benim de 3,5 yaşında kızımı babanneye bırakıp geliyorum.bakıcı olayına sıcak bakmıyorum varsa bir yakınınız baksın yoksa tabiki iyi araştırılmış bir bakıcıya bırakırsınız.her şey evlatlarımız için cnmm

Elaya doğum yaptıgım sne lohusalığıma denk geldiği için d.gününü unuttum kırklıyım napim onumu tutayım aklımda.akşam oldu geldi bu işten sen böle dğildir artık beni sevmiyorsun tabi ela doğdu,benim pabucum dama atıldı.idrak etmem yarım saatimi aldı.d.günüymüş meger unutmuşum tam bir hafta küstü yatagını da ayırır hemen.gönlünü alana kadar ne çektim şimdi yılbaşına unutmayım diye hediyesini tam bir ay önce sipariş verdim

iyi yapmışsın tatlım dilinden çekeceğine valla senin işin daha zor.

merhaba güzel arkdaslarım ,size hemen olayları anlatıorum . cumartesi günü sinema bileti almıştım,eşimle avm nin icinde bulusacaktık.bende gec kaldım trafige takıldım .arabayıda dısarıya park ettim .saate bi baktım film baslamıs bie ,kostur kostur tam avm nin icine girdim .döner kapıya yaklasırken ,yanımda bi karı koca,kadın adama '' kızın boya bak '' dedi. demesiyle döner kapıdan gecerken ayagım kaydı,toparlamadım kalkamadım düstüm .düsünce kapı bir daha döndü ben icerdeyken.sonra kalktım .ama kasıklarımda bir sancı var anlamatam .o telasla dikkat edemedim , hemen filme girdik esimle, sadece salona girerken ,panda benim kasıklarımda agrı var, düstüm dedim .tmm gecer dedi. sinemadan cıktık,bir baktım ,ic camarım dahil tüm pantalonum dizlerime kadar sızmıs kan icindeyim .o kadar korktuk ki, hemen eve geldik ,camasırı degistirip doktora gidecektik ki ,benden parmak büyüklügünde parcalar gelmeye basladı. aglamaya basladım .hemen hast. gittik .doktor düsük tehlikesi var, bebk canlı ama acil igneler haplar verdi.hastanede yatttım, bu süre icinde bir sürü igne ,fitil,kan ,idrar testleri ,ultrason,serumlar haddi hesabı yoktu.

bugun sabah taburcu edildim ,raporda verdiler ,işe gitmicem ,ayaga kalkmıcam ,simdi kayınvalideme geldim ,burda uzanıorum.
ama bebek şu anda gayet ii dedi doktor,kıpır kıpr dedi,o yüzden mutluyum . tek kisilik odada kaldıgım icin eşim de ynımda refakatci olarak kaldı, moral verdi. insaallah bu son olur .

tabiii kızlar benim o süprizlerrrr,yılbasında söylemeler de yalan oldu,hast yatınca. herkeeeeesssin haberi var artık. annemlerde cok sevindi yaa, babam kızdı ,niye kendine dikkat etmiosun kızım diye. herkes mutluu, cikolatalar cicekler getirdiler.yani o aileye söyleme korkumdaa böylelikle bitti.

inan okuyunca çok üzüldüm anlatamam sana. neyseki bebekde sende iyisin çok şükür.

cooook tesekkür ederim arkdaslar ,aynen herkes ögrenmis oldu. zaten bi süre hep yatıcam. islerde beklesin dusun ,cokta tın yaneee:KK24: şu anda iiyim,desteginiz icin tesekkürlerrr:KK49:.

lütfen ama lütfen çok dikkatli ol. bak 6.,12. ve 17 haftalarda kanamam oldu. ilk çocukta hiçbirşey olmamasına karşın. ikincide tam 3 defa kanama oldu. bunun şakası yok bundan sonra öncelik ne olursa olsun bebeğin ve kendin lütfen doktorunun söylediklerine uymaya çalış.

rica ederim

muratpaşa lisesinin oralarda agumer var orası da çok iyi
arkadaşım gitti
bitti tüyleri

belki benn de oraya gideceğim

ben bekle aşamasındayım aynı zamanda hormon bozukluğu var garanti vermediler bana

yaaa orada da uzmanlar olmadığı için bir de nedense bana yakın olmasına rağmen bir türlü içim ısınmadı oraya.

eee ne diyeyim ben sana şimdi kızım adam içinden gelmiş almış. huy meselesine gelince "can çıkar huy çıkmaz" diye bir laf var ama biraz törpüleyebilirsin belki.

tatlım tatlım çok geçmiş olsun
verilmiş sadakan varmış
aman dikkat et kendine

bende oyle dusunuorum canım, cok tsk ederımmm. :)

canımmmm öncelikle çok üzüldüm geçmiş olsun bebişe bişi olmaın sonrasındaysa çok sevindim bölelikle ailende bebişi ögrenmiş oldu üstünden bir yük kalktı dimi cnm

aynen bı anda herkes ogrenmıs oldu, kv dede sagolsun ben yatıorum o pervane gıbı basımda donup duruor, ıyı kadınnn beee :KK51: tsk ederımmm ayrıcaaa :KK16:

bir an önce silkelen ve işine başla bu izin işini ne kadar uzatırsan o kadar evden çocuğundan ayrılamazsın burdaki çalışan annelerin en büyügü 13 -14 yaşında çocukları var hiç birimiz bırakıp gelmeyi istemezdik ama mecburiyetler.benim de 3,5 yaşında kızımı babanneye bırakıp geliyorum.bakıcı olayına sıcak bakmıyorum varsa bir yakınınız baksın yoksa tabiki iyi araştırılmış bir bakıcıya bırakırsınız.her şey evlatlarımız için cnmm

Ailemden uzata oturuyorum çok fazla çevremde yok yorucu bir işte çalışaçağım ( hastane) küçük bir şehirdeyiz bakıcı başlıbaşına sıkıntı ben de sıcak bakmıyorum .ailemden gelecek ve bakabilecek hiç kimse yok :KK43:( çok çaresiz ve kararsız kaldım ne yapacağımız bilemiyorum 3 yasından önce kreşe de almıyorlar .. Ne yapmalıyım????

ailemden uzata oturuyorum çok fazla çevremde yok yorucu bir işte çalışaçağım ( hastane) küçük bir şehirdeyiz bakıcı başlıbaşına sıkıntı ben de sıcak bakmıyorum .ailemden gelecek ve bakabilecek hiç kimse yok :KK43:( çok çaresiz ve kararsız kaldım ne yapacağımız bilemiyorum 3 yasından önce kreşe de almıyorlar .. Ne yapmalıyım????

hiçbirşeyi ertelemeyin iyice araştırıp verin bakıcıya.işiniz evinize yakınsada sürekli kontrol edersiniz.dekoratif şekilli kameralarla sürekli izlersiniz zaten olur biter.

Ailemden uzata oturuyorum çok fazla çevremde yok yorucu bir işte çalışaçağım ( hastane) küçük bir şehirdeyiz bakıcı başlıbaşına sıkıntı ben de sıcak bakmıyorum .ailemden gelecek ve bakabilecek hiç kimse yok :KK43:( çok çaresiz ve kararsız kaldım ne yapacağımız bilemiyorum 3 yasından önce kreşe de almıyorlar .. Ne yapmalıyım????

öncelikle durumun zor canım kabul ediyorum. bakıcı bana da nedense çok sıcak gelmiyor sonuçta tanımadığın biri ama senin de evdeyim diye kendini dağıtmana gerek yok. toparlan önce. sonra ne istediğine karar ver. benim çocuğum 2 yaşında 10 aylıkken çalışmaya başladım. annem bakıyor ama bende çok memnun değilim halimden. sonuççç çalışmamaktan bin kat daha iyi haldeyim.. bazı şeyleri göğüsleyebilmem için direnç katıyor bana çalışmak. bence senin de çalışmaya ihtiyacın var gibi. ama bakıcı işini iyi düşün kreş de olabilir güvendiğin içine sinen ne varsa artık..

geçmiş olsun canımmmm aman dikkat et kendine,bi fakiri sevindir kazanız belanız önlensin tatlımmm

benimki genel de sevgililer günün de hediye veya çiçek alır

ama evlilik yıldönümden hiç bir şey yok :KK47::KK47::KK47::KK47:

adam daha kavrayamadı benim onun eşi olduğunu :KK37::KK37::KK37::KK37:

X