Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Kızlar az önce eşim aradı
çok komik geliyodu sesi
hastaya nasıl nazlanıyor
bende az nazlandırdım ay hasta mı oldu sen kıyamam akşama ne yapim sana
falan dedim
men seni çok seviyoyum biliyomusun?hemde tus kadar dedi kapadı yüzüme
dumur oldum kaldım bu adam neden hastalanınca bebekleşir anlamam:KK53:

çok komik geliyodu sesi
hastaya nasıl nazlanıyor
falan dedim

telefonu neden suratına kapattı o kısmını anlayamadım ben :KK43:

çok komik geliyodu sesi
hastaya nasıl nazlanıyor
falan dedim

Ayyyy çok romantik bırak hasta olsun böyle romantik olacaksa :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

çok komik geliyodu sesi
hastaya nasıl nazlanıyor
falan dedim

gamzenin eşiydi değil mi nazlı olan.

seninki de hastalanınca mı nazlananlardan kolay gelsin tatlım sana

kızlar herkese afiyet olsun ben birazdan yemeğe gideceğim acıktım :KK53::KK53::KK53::KK53:

kızlar bu gun memlekette herkes hasta,sabahdan berı bır su ıcemedım,
sız neler yapıyosunuz bakıym....

seninki de hastalanınca mı nazlananlardan kolay gelsin tatlım sana

kızlar herkese afiyet olsun ben birazdan yemeğe gideceğim acıktım :KK53::KK53::KK53::KK53:

Afiyet olsun bende acıktım gidicem birazdan.. Menüyü yazıcaktım vazgeçtim hamile vardır belki diye :KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
dogum gunun kutlu olsun babyyyyy...
kocacıgın ve oglusunla daha nıce ;
mutlu
huzurlu
saglıklı
uzuuuuuuuuunnnn yıllara tatlım....:KK54:

Seninki de hastalanınca mı nazlananlardan kolay gelsin tatlım sana

benimkide her daim nazlıdır ama çocuk ruhlu bir eşim var çok kaprislidir benden bile çok yani.ince düşünür.küser trip atar gönlünü almamı bekler özel günleri hatırlamazsam darılır falan daha saymayım yanii
kızlar bu gun memlekette herkes hasta,sabahdan berı bır su ıcemedım,
sız neler yapıyosunuz bakıym....

yogun değilim pek tatlım ben

Afiyet olsun bende acıktım gidicem birazdan.. Menüyü yazıcaktım vazgeçtim hamile vardır belki diye :KK1::KK1::KK1:

var ben ve pompişko o da altta görünüyor geçmişi okuyor sanırım. bu arada bu ince düşüncen için teşekkür ederim tatlım.

Son düzenleme:
bu arada pompişko bugünde yokk :KK43:

gamze de :KK43:

merhaba güzel arkdaslarım ,size hemen olayları anlatıorum . cumartesi günü sinema bileti almıştım,eşimle avm nin icinde bulusacaktık.bende gec kaldım trafige takıldım .arabayıda dısarıya park ettim .saate bi baktım film baslamıs bie ,kostur kostur tam avm nin icine girdim .döner kapıya yaklasırken ,yanımda bi karı koca,kadın adama '' kızın boya bak '' dedi. demesiyle döner kapıdan gecerken ayagım kaydı,toparlamadım kalkamadım düstüm .düsünce kapı bir daha döndü ben icerdeyken.sonra kalktım .ama kasıklarımda bir sancı var anlamatam .o telasla dikkat edemedim , hemen filme girdik esimle, sadece salona girerken ,panda benim kasıklarımda agrı var, düstüm dedim .tmm gecer dedi. sinemadan cıktık,bir baktım ,ic camarım dahil tüm pantalonum dizlerime kadar sızmıs kan icindeyim .o kadar korktuk ki, hemen eve geldik ,camasırı degistirip doktora gidecektik ki ,benden parmak büyüklügünde parcalar gelmeye basladı. aglamaya basladım .hemen hast. gittik .doktor düsük tehlikesi var, bebk canlı ama acil igneler haplar verdi.hastanede yatttım, bu süre icinde bir sürü igne ,fitil,kan ,idrar testleri ,ultrason,serumlar haddi hesabı yoktu.

bugun sabah taburcu edildim ,raporda verdiler ,işe gitmicem ,ayaga kalkmıcam ,simdi kayınvalideme geldim ,burda uzanıorum.
ama bebek şu anda gayet ii dedi doktor,kıpır kıpr dedi,o yüzden mutluyum . tek kisilik odada kaldıgım icin eşim de ynımda refakatci olarak kaldı, moral verdi. insaallah bu son olur .

tabiii kızlar benim o süprizlerrrr,yılbasında söylemeler de yalan oldu,hast yatınca. herkeeeeesssin haberi var artık. annemlerde cok sevindi yaa, babam kızdı ,niye kendine dikkat etmiosun kızım diye. herkes mutluu, cikolatalar cicekler getirdiler.yani o aileye söyleme korkumdaa böylelikle bitti.

X