hayırdır heart aranız mı bozuk eşinle? düzeltmeye çalış şımarıp hesap sorsa da tepene binse de sinirlenme. haklı olduğunu daha sonra ispatlarsın
ayyy hiç güleceğim yoktu bunların hepsi fabrikasyon gibi anacım,,,benimde annem ev araba herşey veriyordu banada kendi işyerini teslim edecekti eşim sadece iş bulup çalışacaktı onunda yemedi canım bi tarafları:)))bahane üretti durdu işte.baktım olmuyor kirada ee kocada lafıma gelmiyor mecbur ev aldıkk bende anasından uzak aldımm onu cezalandırdım güya, ama ucu banada dokundu bir kaç sene daha çeker kafamı dinlerim:)
ben hastalar hakkında bılgı aldım.onemlı bır sey yok denıyo...taburcu edıleceklermıs.
ınsaallah olmasın...
myheart benim k.validemde senin annen gibi çocuğu bi uyutur 3-4 saat gece hadi uyut uyutabilirsen,öle akıllı kadınki çocuk gündüz uyumadıysa almayın zaten uyumadı erken yatar bugün diyip kendini düşünmesi yokmu sinirim tepeme varıyor yeminle,,ben çalışıyorum bennnn alooooo diyesim geliyoooooooooooooo
myheart benim k.validemde senin annen gibi çocuğu bi uyutur 3-4 saat gece hadi uyut uyutabilirsen,öle akıllı kadınki çocuk gündüz uyumadıysa almayın zaten uyumadı erken yatar bugün diyip kendini düşünmesi yokmu sinirim tepeme varıyor yeminle,,ben çalışıyorum bennnn alooooo diyesim geliyoooooooooooooo
bencede desene sende uyutma anne diye
yavaş yavaş anneme mi çekiyorum neee :)
pompişko sende destek çıkma kocasıyla düzeltsin diye yapıyorum ben
senide tehdit edicem yakında merak etme
sende bi söleme bebeği annengile
o değilde 9 ay saklayıp doğunca götürüyormuşsun al torununuz55: Ne gülerim yaaa
valla bozuk mu düzgün mü
kızlarla bi türlü çözemiyoruzzz
tutarsızzz
bugün face konuşuyoruz
hemen evime dönmek istiyorum dedi
bende özledin mi buraları dedimm
evimi evimdekileri özledim dedii
bu ne şimdiii aaa bayılcam aaa dostlarrr
evet dogalgaz borusu patlamıs kızlar ıkı kısı yaralı....
allahım sen koru...
ben duydum ,eşim hemen aradı beni .boem sen bilirsin ,eşim başpınarda çalışıor benim ,bilmeyn kızlar için söylüorum ,antepin sanayi bölgesinde yani .orda dogalgaz sıkışması olmuş ,patlamayla birlikte asfalt bile yarılmış,elektrikler gitmiş .
evet canım hatta o patlamada 4 yasında evladını kaybetmıs bır anne geldı yanıma...
ayagının ıcınde bomba parcaları varmıs onun pansumanını yaptık...dusunsenıze oglu kucagında can vermıs...
off kadın daha dun yanımdaydı...
yarabbı her halımıze bın sukur...
:)
bak yaaa
ah ah arayı düzelmek için bütün gün yemek yapabilirim
ama nerdeeeeeee
kızlar yağmur beni atıyomuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kurtarın beniiiii
[ı]ben hergün görüşüyorum annemlerle ögle yemegine gidiyorum
ama gerçekten kızıma daha iyi bakrdı
anaokulu kreş işime çok yakın bende sürekli yanında olurdum ama
taş kafası almıyor iştee[/ı]
valla bozuk mu düzgün mü
tutarsızzz
bugün face konuşuyoruz
nasıl diyeceksin canımm
bahane çok
:)
valla bozuk mu düzgün mü
tutarsızzz
bugün face konuşuyoruz
ayyyyy çok güldümmmmmm
pompişko sende destek çıkma kocasıyla düzeltsin diye yapıyorum ben
senide tehdit edicem yakında merak etme
sende bi söleme bebeği annengile
o değilde 9 ay saklayıp doğunca götürüyormuşsun al torununuz55: Ne gülerim yaaa
bugün konuşamayız zannımca
malum yol yorgunu olurr
uykum var vsss
ben çocuğu kv bırakıp geniş çaplı konuşmayı düşünüyorum düzgün bi zamanda
oldu bittiye getiremem
yani bugün zor gibi
aman şapşalak bunların hepsi ,benimkine de ben tripliyim bana mesaj atmış kuzum hayırlı işller yanındada kuzu resmi,ne şimdi bu bende öküz resmimi göndereyim şaşkın işte yaaa
aman şapşalak bunların hepsi ,benimkine de ben tripliyim bana mesaj atmış kuzum hayırlı işller yanındada kuzu resmi,ne şimdi bu bende öküz resmimi göndereyim şaşkın işte yaaa
ahahahahahhadüşünmüor degilim ,nasılsa onlar teeee ankarada
havalimanında beni karsıladıklarında ,arkama dönüp ,: '' elifff gel kızım öp dedenin elini ''
ama şaka maka her geçen gün strestim artıyor.şu yılbaşı gelsin:26:
bugün konuşma öncesi sen ona bir güzellik yap buzlar erisin azıcık tatlım
bencede desene sende uyutma anne diye