Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

allah kolaylık versin. Kpss ilemi atandın

yok canım kpssyle diil kurumun açtığı sınavla
hem daha kadrolu diilim sözleşmeliyim
benimde en büyük derdim bu kadroya geçebilmek maaşım 3 katına çıkacak
çalıştığıma çocuğumu bıraktığıma değecek o zman işteee

hayır canım senden duydum....

Gaziantep 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'nde doğalgaz boru hattında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre, patlamada 4 kişi yaralandı. Patlama sonrası caddede boydan boya yarık meydana geldi

doğalgaz borusu patlamış pardon

bi ara sizin orda bi patlama olmuştu ölü yaralı vardı bayaa

hayır canım senden duydum....

ben duydum ,eşim hemen aradı beni .boem sen bilirsin ,eşim başpınarda çalışıor benim ,bilmeyn kızlar için söylüorum ,antepin sanayi bölgesinde yani .orda dogalgaz sıkışması olmuş ,patlamayla birlikte asfalt bile yarılmış,elektrikler gitmiş .

Gaziantep 2'nci Organize Sanayi Bölgesi'nde doğalgaz boru hattında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre, patlamada 4 kişi yaralandı. Patlama sonrası caddede boydan boya yarık meydana geldi

doğalgaz borusu patlamış pardon

bi ara sizin orda bi patlama olmuştu ölü yaralı vardı bayaa

evet canım hatta o patlamada 4 yasında evladını kaybetmıs bır anne geldı yanıma...
ayagının ıcınde bomba parcaları varmıs onun pansumanını yaptık...dusunsenıze oglu kucagında can vermıs...
off kadın daha dun yanımdaydı...
yarabbı her halımıze bın sukur...

bütün çalışan anneler davetlimdir :d

artık yemeği de birlikte yaparız

biriniz çocuğa bakarsınız

biri salata

biri pilav

biri tatlıı

ay çok kolay oldu böyleee :d

ne kadar beleşçi oldum birdenn

[ı]sen ne uyanıksın sen...bize burda yaptığın artistiği uyanıklıgı akşam eşinede yap bakim de erit şu buzları artık yarın bi iyi haberle gelme o zman sorarım ben sana
bu siteye girme bidaha
çok agır konuştum bak atarım seni bu siteden haaaaa
[/ı]

evet canım hatta o patlamada 4 yasında evladını kaybetmıs bır anne geldı yanıma...
ayagının ıcınde bomba parcaları varmıs onun pansumanını yaptık...dusunsenıze oglu kucagında can vermıs...
off kadın daha dun yanımdaydı...
yarabbı her halımıze bın sukur...

Allah sabır versin ben böyle bi şeye dayanamam herahlde

malum aklım kaçmaya müsit

hemen ruh hastanelik olruum

çok zor yaaa :KK43:

ben hastalar hakkında bılgı aldım.onemlı bır sey yok denıyo...taburcu edıleceklermıs.
ınsaallah olmasın...

Genic ne öğretmeni şamşırtın herhalde :KK53::KK53::KK53:

Ben özel şirkette muhasebe

melis öğretmen ben de ona örtmenim dedim :KK1::KK1:

kız doğruya en başta konuşmuştuk.

benim oğlan 11-12 den önce uyumuyor annem rahat etmek için öğlen bol bol uyutur

düşünün çocuk dün 3 de uyumuş 7 ye doğru eve geldim yeni uyanmıştııı

çok sinirlendim yaa

allah'ım ya benim annemde baktı ama saat 15:00-15:30 en geç kaldırırdı ki bizde akşam rahat edelim azıcık diye.

haketen annen realin orda sen limanda
ooooo pek uzaka

benım bir sokak var

ablamda ışıklarda
o uzak bize
işte
ama hergün gelir kızını alır bizden

ne güzel valla işte 4 sene önce bunları düşünemedim. ahh kafam ahhhh

ha bide et yemeği istiyormuş bizim paşaaa

köfte yapmayı düşünüyorum fırında patatesli

mantıyı çok sever bizim orda orijinal mantıcı var ordan biraz mantı alıcamm

güzel pilav salata

kola alırım

bide tavukgöğsünü çok sever ondan yapcam

oooooooo daha ne olsun tatlısına kadar düşünmüşsün.

kız adamı cok yedırme barı...
erkenden uyumasııınnn :KK53::KK53::KK53::KK33:

ahahhaaaaa :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bütün çalışan anneler davetlimdir :KK70:

artık yemeği de birlikte yaparız

biriniz çocuğa bakarsınız

biri salata

biri pilav

biri tatlıı

ay çok kolay oldu böyleee :KK70:

ne kadar beleşçi oldum birdenn

tamam biz sonra çocuklarla beraber buhar olup uçarız sizde eşinle baş başa kalırsınız :KK53::KK53::KK53:

[ı]sen ne uyanıksın sen...bize burda yaptığın artistiği uyanıklıgı akşam eşinede yap bakim de erit şu buzları artık yarın bi iyi haberle gelme o zman sorarım ben sana
bu siteye girme bidaha
çok agır konuştum bak atarım seni bu siteden haaaaa
[/ı]

:)

bak yaaa

ah ah arayı düzelmek için bütün gün yemek yapabilirim

ama nerdeeeeeee

kızlar yağmur beni atıyomuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kurtarın beniiiii

noldu çocuğuna vefa??

b[ı]enimkide terslik işte ben ailemin oturduğu semtte çalışıyorum yaklaşık 3 yıl oldu.bizim oturduğumuz semtte yaklaşık 40 km falan bi servis bi dolmuş tam 1,5 saate gidiyorum hergün benim adama laf anlatmıyorum gel taşınalım diyorum.en küçük oğlanım annemin babamın yakınında olmam lazım taşınayımda iç güveysimi desinler bakbakbak agza bak agzaaa bir ikna edemedim yaa aslında can atıyor bacanakları falanda burada ama anasından tırsıyor bence:KK53:[/ı]

ayyy hiç güleceğim yoktu bunların hepsi fabrikasyon gibi anacım,,,benimde annem ev araba herşey veriyordu banada kendi işyerini teslim edecekti eşim sadece iş bulup çalışacaktı onunda yemedi canım bi tarafları:)))bahane üretti durdu işte.baktım olmuyor kirada ee kocada lafıma gelmiyor mecbur ev aldıkk bende anasından uzak aldımm onu cezalandırdım güya, ama ucu banada dokundu bir kaç sene daha çeker kafamı dinlerim:)

ayyy hiç güleceğim yoktu bunların hepsi fabrikasyon gibi anacım,,,benimde annem ev araba herşey veriyordu banada kendi işyerini teslim edecekti eşim sadece iş bulup çalışacaktı onunda yemedi canım bi tarafları:)))bahane üretti durdu işte.baktım olmuyor kirada ee kocada lafıma gelmiyor mecbur ev aldıkk bende anasından uzak aldımm onu cezalandırdım güya, ama ucu banada dokundu bir kaç sene daha çeker kafamı dinlerim:)

[ı]ben hergün görüşüyorum annemlerle ögle yemegine gidiyorum
ama gerçekten kızıma daha iyi bakrdı
anaokulu kreş işime çok yakın bende sürekli yanında olurdum ama
taş kafası almıyor iştee[/ı]

:)

bak yaaa

ah ah arayı düzelmek için bütün gün yemek yapabilirim

ama nerdeeeeeee

kızlar yağmur beni atıyomuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kurtarın beniiiii

hayırdır heart aranız mı bozuk eşinle? düzeltmeye çalış şımarıp hesap sorsa da tepene binse de sinirlenme. haklı olduğunu daha sonra ispatlarsın

myheart benim k.validemde senin annen gibi çocuğu bi uyutur 3-4 saat gece hadi uyut uyutabilirsen,öle akıllı kadınki çocuk gündüz uyumadıysa almayın zaten uyumadı erken yatar bugün diyip kendini düşünmesi yokmu sinirim tepeme varıyor yeminle,,ben çalışıyorum bennnn alooooo diyesim geliyoooooooooooooo

yagmuuuuur myheartı atarsan beni de attt !! :KK52::KK52::KK52:

pompişko sende destek çıkma kocasıyla düzeltsin diye yapıyorum ben
senide tehdit edicem yakında merak etme
sende bi söleme bebeği annengile
o değilde 9 ay saklayıp doğunca götürüyormuşsun al torununuz:KK49:55: Ne gülerim yaaa:KK52::KK52::KK52:

Son düzenleyen: Moderatör:
X