Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

volkan konak,mimoza çiçegim....
canımı yoluna koydugum,mımoza cıcegımsın....
kanatlanıp goge ucma,ucma sevdıcegım
avcın degılım kı senın kacma sevdıgım...

sımdı ıslerı bıtırmelıyım,eve gıdıp temızlık yapıp,yemegımı yetıstırmelıyım taskalalarını bır yana bırakın,
kapayın gozunuzu...harıka bır kar manzarası var dıyelım onunuzde,
elınızde sıcak cıkolatanız,yavas yavas yudumlarken hangı sarkı kulagınızda olsun ısterdınız...?

sloww kesinlikleee mustafa ceceli dünyanın bütün sabahları.....ve dayanamadım açtım şarkıyı youtube dan

canım benım sende endıse edıp cok ustune gıtme ıstersen,hatta sadece tuvalet olayına motıve olmasın cocuk.ne bıleyım bıraz kafasını dagıtabılsenız keske,bır yerlere bır oyun salonuna falan gıtse...
ısın zor ama cok yakın bır arkadasım daha aynı sıkıntıları benım onumde yasadıgı ıcın soyluyorum,atlatacaksınız ınsaallah...
ama bez olayına asla gırmeyın,tekrar beze baslarsa bıle sonrası ıcın sıkıntı olacak...
benım sozunu ettıgım arkadasım,psıkolog ne olursa olsun bez yok dedıgı halde bez bagladıgı ıçın 5 yasına kadar kakasını beze yaptı.
onunda kv sı bakıyodu cocuguna.artık cocuk beze yapamanın ayıp bısey oldugunu bılıyodu ve bezını sadece annesıne actırıyodu,arkadasım hergun kosa kosa bezını almaya gıdıyodu...
yanlıs anlama gozun korksun ıstemem,ama suan sabırlı olmalı ve tuvalet konusunda kararlı olmalısın.bırak gerekırse gıysısıne yapsın ama bez olayını bıtır bence...
arkadasım 3 hafta sıkıntı cektı ama toparladılar sonra...
emın ol sızde atlatacaksınız,sadece bıraz daha sabırlı davran...
kolay degıl bılıyorum ama her sey evlatlarımız ıcın canım...

sağol arkadaşımm çok zor sabır gerekiyor gerçekten eşimlede huzursuz olduk sinirim çocuğa yansımasın diye bütün hırsımı ondan alıyorum eli kolu bağlı oturmasına sinir oluyorum hep ben mücadele ediyorum yoruldum yıprandı sinirlerim iyice...inşallah geçecek bu dönemimiz

kızlar yemek saati yaklaştı ne yiyeceksiniz bugün??

bizim iş yerinde balık var balıkkk bugünnn:)))

volkan konak,mimoza çiçegim....
canımı yoluna koydugum,mımoza cıcegımsın....
kanatlanıp goge ucma,ucma sevdıcegım
avcın degılım kı senın kacma sevdıgım...

sloww kesinlikleee mustafa ceceli dünyanın bütün sabahları.....ve dayanamadım açtım şarkıyı youtube dan

ikiside güzel seçim. bende sabah birşey dinledim o olsun diyeceğim ama birde hatırlayabilsem keşke :44::44::44::44::44:

sağol arkadaşımm çok zor sabır gerekiyor gerçekten eşimlede huzursuz olduk sinirim çocuğa yansımasın diye bütün hırsımı ondan alıyorum eli kolu bağlı oturmasına sinir oluyorum hep ben mücadele ediyorum yoruldum yıprandı sinirlerim iyice...inşallah geçecek bu dönemimiz

hep aynı sen sinirlenme mümkün olduğunca sakin ol lütfen çocuğa yansıma senin için de çocuk içinde daha zor
lütfen sakin ol. arkadaşım gel anlat bize biz dinleriz seni sen yeter ki kuzucuğuda kendini de yıpratma tatlım.

kızlar yemek saati yaklaştı ne yiyeceksiniz bugün??

bizim iş yerinde balık var balıkkk bugünnn:)))

bende akşama evde hamsi buğulama yapacağım.

öğlende z.yzğlı ıspanak, yoğurt ve 2 dilim ekmek bugünkü menüm :KK1:

ikiside güzel seçim. bende sabah birşey dinledim o olsun diyeceğim ama birde hatırlayabilsem keşke :44::44::44::44::44:

hep aynı sen sinirlenme mümkün olduğunca sakin ol lütfen çocuğa yansıma senin için de çocuk içinde daha zor
lütfen sakin ol. arkadaşım gel anlat bize biz dinleriz seni sen yeter ki kuzucuğuda kendini de yıpratma tatlım.

bende akşama evde hamsi buğulama yapacağım.

öğlende z.yzğlı ıspanak, yoğurt ve 2 dilim ekmek bugünkü menüm :KK1:

sağol canım inan deşarj oluyorum sizinle ...hepinize çok teşekkürlerrr

ayy evet arkadaslar yaaa,
ben cok asıgımmmmm...

bende çok kararsız eşimin soğuk davranışları

çocuğumla yalnız geçen 3-4 gün

ilişkimizi iyice sorgulatmaya başladı

yalnız beklentisiz gayet iyiim

kendimi fazlalık gibi hissetmekten yoruldumm

bende çok kararsız eşimin soğuk davranışları

çocuğumla yalnız geçen 3-4 gün

ilişkimizi iyice sorgulatmaya başladı

yalnız beklentisiz gayet iyiim

kendimi fazlalık gibi hissetmekten yoruldumm

deme oyle canım,bellıkı esın kendınce sana ders vermeye calısıyo...
arada da sana duydugu ask depresıyo ,duygularına kapılıp sarılıverıyo ıste...
bırak canım ,akısına bırak...
pekı ozel olmazsa sana bır sey soracagım,ıstresen cvp lamayabılırsın.
pekı senın,hıc kendını sucladıgın bır yer yokmu aranızda gecen bu konuda...

deme oyle canım,bellıkı esın kendınce sana ders vermeye calısıyo...
arada da sana duydugu ask depresıyo ,duygularına kapılıp sarılıverıyo ıste...
bırak canım ,akısına bırak...
pekı ozel olmazsa sana bır sey soracagım,ıstresen cvp lamayabılırsın.
pekı senın,hıc kendını sucladıgın bır yer yokmu aranızda gecen bu konuda...

ben önce kendi öz eleştirimi yaptım

onlar için özür diledim kendisinden zaten

ama gün geçtikçe sarsılıyorum

bi gün iyi bi gün kötüü

bi gün ilgili bi gün ilgisiz

bu nee??

amaç nee?

ne istiyorsunnn?

ben önce kendi öz eleştirimi yaptım

onlar için özür diledim kendisinden zaten

ama gün geçtikçe sarsılıyorum

bi gün iyi bi gün kötüü

bi gün ilgili bi gün ilgisiz

bu nee??

amaç nee?

ne istiyorsunnn?

canım bellıkı sana duydugu hıslere karsı koyamıyo...
ama dıger taraftan ıcınde hala bır seylerı cozememıs,aılesı zaten budurumun aksıne ugrasıyo...
eger yasadıgınız o gergın gunlerde aılesı haklı sonucu ortaya cıkmıssa aılesının dusuncelerıne onem verecektır bu durumda...
bırak allaha havale et,o cok guzel yapar...
ama sen bu arada onsuzda yapabılecegını goster bence,
senden vazgecebılse zaten emın ol aılesı daha fazlasını da yaptırır.
ama kocan senı cok sevıyor tek sorun ıcınde halledemedıgı bazı seyler.emın ol rabbım ona hakıkatı gosterecektır...
baksana ne tesaduf kı,bu kocalarımızın aılelerı destek olacaklarına hep kostek olan cınsten cıktılar zaten....

bilemiyorum boem canım çok sıkıldı şimdi?

yoruldum artık yaaa

böyle kararsız karasız ne böyle yaa

bilemiyorum boem canım çok sıkıldı şimdi?

yoruldum artık yaaa

böyle kararsız karasız ne böyle yaa

yapma bebegım,al karsına konus ama soyle adam akıllı konus,benden ne beklıyorsun eksık olan ne kı bız hala bu sorunlarla bogusuyoruz.
bır sıkıntı yok bence falan derse ;bence var,ben bu mesafeden sıkıldım de...yaptıgım hata ne kadar buyuk olursa olsun mutlaka telafısı vardır.benden ne tur bır telafı beklıyorsun kı bız hala gel gıtler yasıyoruz.ha yapabılcek bırsey yoksa ben bu sekılde devam edemıycem de...
bu sekılde ondan cok sogudugunu falan soyle.senı kaybetmek uzere oldugunu ılıklerıne kadar hıssetsın şöyle...
mutlaka atladıgın bır yer var canım..

yapma bebegım,al karsına konus ama soyle adam akıllı konus,benden ne beklıyorsun eksık olan ne kı bız hala bu sorunlarla bogusuyoruz.
bır sıkıntı yok bence falan derse ;bence var,ben bu mesafeden sıkıldım de...yaptıgım hata ne kadar buyuk olursa olsun mutlaka telafısı vardır.benden ne tur bır telafı beklıyorsun kı bız hala gel gıtler yasıyoruz.ha yapabılcek bırsey yoksa ben bu sekılde devam edemıycem de...
bu sekılde ondan cok sogudugunu falan soyle.senı kaybetmek uzere oldugunu ılıklerıne kadar hıssetsın şöyle...
mutlaka atladıgın bır yer var canım..

evet canım bende zaten geldiğinde tam da böyle bir konuşma yapmak istiyorum

daha önce de böyle konuşmalar yaptık ama diyorum ya

yok aileme şöyle yaptım yok abimle arama girdin flaan

eee sonuçç

olmuyorsa olmuyor de değil mii?

çözülürse çözülür çözülmüyorsa yapacak bişey yok

kaç yaşında adamlarızz

affedemiyorsan yine anlarım ok derim

problem değil

ama bi iyi bi kötü ne bu yaa

evet canım bende zaten geldiğinde tam da böyle bir konuşma yapmak istiyorum

daha önce de böyle konuşmalar yaptık ama diyorum ya

yok aileme şöyle yaptım yok abimle arama girdin flaan

eee sonuçç

olmuyorsa olmuyor de değil mii?

çözülürse çözülür çözülmüyorsa yapacak bişey yok

kaç yaşında adamlarızz

affedemiyorsan yine anlarım ok derim

problem değil

ama bi iyi bi kötü ne bu yaa

ailesıne de her ne yaptınsa, kımse kımseye durduk yere bır sey yapmaz,
kendıne gore haklı sebeplerın oldugunu bırazda senın tarafından bakması gerektıgını bılsın...
canının ne kadar yandıgını hıssettır bencede,ben senın cocugunun anasıyım eger onlar kadar bır nebze olsun banada deger verıyorsan eskısı gıbı olalım yoksa da herkesden once cocugumun bana ıhtıyacı var ve ben bu psıkolojıyle daha fazla goturemeyecegım de...
cek restını...
ne aıleymıs yaa...

X