Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok kararsız eşimin soğuk davranışları
çocuğumla yalnız geçen 3-4 gün
ilişkimizi iyice sorgulatmaya başladı
yalnız beklentisiz gayet iyiim
kendimi fazlalık gibi hissetmekten yoruldumm
ya myheart çok çok özel diilse eşini bu kadar negatifliğe itecek sebep ne
ne yaptın yada söledinki bu kadar sevgisizleşti sana karşı aileci oldu sorabilrimiyim cnm
kaldı kı affedemıyecek ne varmıs adam mı oldurdun..
ozurde dılemıssın zaten e daha ne...
yok yok bellıkı oda kendınce psıkolojık olarak yıpranmıs ve cok arada kalmıs...
gergın gergın degıl ama kararlı ol bence...
o konusmanın cok seyı degıstırecegını bılsın...
yapma bebegım,al karsına konus ama soyle adam akıllı konus,benden ne beklıyorsun eksık olan ne kı bız hala bu sorunlarla bogusuyoruz.
bır sıkıntı yok bence falan derse ;bence var,ben bu mesafeden sıkıldım de...yaptıgım hata ne kadar buyuk olursa olsun mutlaka telafısı vardır.benden ne tur bır telafı beklıyorsun kı bız hala gel gıtler yasıyoruz.ha yapabılcek bırsey yoksa ben bu sekılde devam edemıycem de...
bu sekılde ondan cok sogudugunu falan soyle.senı kaybetmek uzere oldugunu ılıklerıne kadar hıssetsın şöyle...
mutlaka atladıgın bır yer var canım..
ya myheart çok çok özel diilse eşini bu kadar negatifliğe itecek sebep ne
ne yaptın yada söledinki bu kadar sevgisizleşti sana karşı aileci oldu sorabilrimiyim cnm
bende bılırsek daha dogru yardımcı olabılecegımız kanaatındeyım ,tabıı yınede tercıh senın canım...
evet sorun tam olarak bilinirse daha iyi yardımcı olunabilir.
bende çok kararsız eşimin soğuk davranışları
çocuğumla yalnız geçen 3-4 gün
ilişkimizi iyice sorgulatmaya başladı
yalnız beklentisiz gayet iyiim
kendimi fazlalık gibi hissetmekten yoruldumm
ben önce kendi öz eleştirimi yaptım
onlar için özür diledim kendisinden zaten
ama gün geçtikçe sarsılıyorum
bi gün iyi bi gün kötüü
bi gün ilgili bi gün ilgisiz
bu nee??
amaç nee?
ne istiyorsunnn?
bilemiyorum boem canım çok sıkıldı şimdi?
yoruldum artık yaaa
böyle kararsız karasız ne böyle yaa
evet canım bende zaten geldiğinde tam da böyle bir konuşma yapmak istiyorum
daha önce de böyle konuşmalar yaptık ama diyorum ya
yok aileme şöyle yaptım yok abimle arama girdin flaan
eee sonuçç
olmuyorsa olmuyor de değil mii?
çözülürse çözülür çözülmüyorsa yapacak bişey yok
kaç yaşında adamlarızz
affedemiyorsan yine anlarım ok derim
problem değil
ama bi iyi bi kötü ne bu yaa
deme oyle canım,bellıkı esın kendınce sana ders vermeye calısıyo...
arada da sana duydugu ask depresıyo ,duygularına kapılıp sarılıverıyo ıste...
bırak canım ,akısına bırak...
pekı ozel olmazsa sana bır sey soracagım,ıstresen cvp lamayabılırsın.
pekı senın,hıc kendını sucladıgın bır yer yokmu aranızda gecen bu konuda...
canım bellıkı sana duydugu hıslere karsı koyamıyo...
ama dıger taraftan ıcınde hala bır seylerı cozememıs,aılesı zaten budurumun aksıne ugrasıyo...
eger yasadıgınız o gergın gunlerde aılesı haklı sonucu ortaya cıkmıssa aılesının dusuncelerıne onem verecektır bu durumda...
bırak allaha havale et,o cok guzel yapar...
ama sen bu arada onsuzda yapabılecegını goster bence,
senden vazgecebılse zaten emın ol aılesı daha fazlasını da yaptırır.
ama kocan senı cok sevıyor tek sorun ıcınde halledemedıgı bazı seyler.emın ol rabbım ona hakıkatı gosterecektır...
baksana ne tesaduf kı,bu kocalarımızın aılelerı destek olacaklarına hep kostek olan cınsten cıktılar zaten....
boem harikasın valla ama eşinin ne düşündüğünü ne yapmaya çalıştığını ya da sorunun tam olarak ne olduğunu bilmiyoruz. eğer eşi de ters biriyse yani dediğim dedik ya da inatçı ya da yanlış anlayabilecek cinstense bu konuşmanın sonu tehlikeli yerlere gidebilir sırf geri adım atmış olmamak için.
bu yüzden bu kadar sert bir çıkış ters bir etki yapmasın kocasında en çok ondan korktum ben.
bugun çok takip edemesem de ,bende myheart merak ettim ,kış ayının etkiside var bence ,herkeste bir depresif bahalar.
okudukça kendi evliliğimi düşündükçe inan çok çok üzülüyorum
senin durumuna daha da çok canım sıkıldı şimdi.
yukarıda da yazmışya sorgulamış kendini hatasını anlamış özürünü dilemiş ama eşi biraz tutarsız.
acaba normal hayatta da bu kadar tutarsız mı bir öyle bir böyle kararsız yoksa eşi ve ailesi arasında kaldığından mı böyle ?
once de soyledıgım gıbı gergınce deıl ama canının yandıgını hıssettırerek....
bu kız bu gune kadar hep alttan almıs,esıde ona guvenıyo...cunku aılesı tarafından hıcbır esneklık yok...
tabıı esının kısılık yapısını myheart daha ıyıbılır ama bence sorun adam akıllı konusamamaktan kaynaklanıyor olabılır...
myheart her konusmak ıstedıgınde esı bence bır sıkıntı yok dedıgıne gore myheart ıcınde bulundugu ruhsal durumu artık enıne boyuna esıyle konusmalı ......
tabıı kavga gurultuyle degıl sakın sakın tane tane konusarak derdını anlatmalı,
olcak olcak ınsaallah...bende senin gibi düşünüyorum yıkıcı değil yapıcı ama eşinin tepkisini bilmiyoruz
dur bakalım myheart gelsin de belki konuyu anlatır enine boyuna bizde ona yardımcı oluruz
inan ben okudukça çok üzülüyorum bir aile bir yuva. ne zorluklarla kuruluyor ki bizimde
bilmediğimiz geçmişte kim bilir başka sorunları da olmuştur bir de arada çocuk kıyamam ona
boem iyice duygusala bağladım şimdi. ben bir lavaboya gidip geliyorum.
fakat inşallah yardımcı olabiliriz inşallah elimizden birşeyler gelir ve onunda eşi ile arasındaki
buzlar erir.
kızlar kusura bakmayı öğle yemeği durumları ve biraz yoğunluğum vardıı
ilgilendiğiniz için de bana yardımcı olmaya çalışmanız için de çok teşekkür ederimmm
bende senin gibi düşünüyorum yıkıcı değil yapıcı ama eşinin tepkisini bilmiyoruz
dur bakalım myheart gelsin de belki konuyu anlatır enine boyuna bizde ona yardımcı oluruz
inan ben okudukça çok üzülüyorum bir aile bir yuva. ne zorluklarla kuruluyor ki bizimde
bilmediğimiz geçmişte kim bilir başka sorunları da olmuştur bir de arada çocuk kıyamam ona
boem iyice duygusala bağladım şimdi. ben bir lavaboya gidip geliyorum.
fakat inşallah yardımcı olabiliriz inşallah elimizden birşeyler gelir ve onunda eşi ile arasındaki
buzlar erir.
bır nebze faydamız dokunduysa ne mutlu canım arkadasım...
hersey guzel olacak ınsaallah...
olmaz mı ya resmen deşarj oluyorum siiznle
enerji topluyorum her defasında silkeleniyorum
kendime geliyorum
ve en önemlisi sayenizde yalnız olmadığımı hissediyorum
sağolun kızlarrr
iyiki varsınızz
dogru bır tesbıt...
bence esı myheart ı cok sevıyo ama ofkesıne hakım olamıyo arada gıdıp gelıyo...
ayy bu myheart nerde ayolll...