- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.422
- 38
bizim bina 30 katlı biz 20. Kattayızz
rüzgar sesi felaket derecede az kaldı uçucam kızlar
yanımdaki arkadaş da geldi :)
teker teker düşüyoruzzz
wowww gökdelenmi ne o kızz
ben korkarım öle yerde çalışmaya valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim bina 30 katlı biz 20. Kattayızz
rüzgar sesi felaket derecede az kaldı uçucam kızlar
yanımdaki arkadaş da geldi :)
teker teker düşüyoruzzz
neeeeeeeeeeee 20. kat mı naptın sen amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
boem bakıyorum da hava durumu vermemişsin
sizin oralarda havalar nasıl
ordaki arkadaşım 9 aylık hamile doğurdu doğuracak :)
wowww gökdelenmi ne o kızz
ben korkarım öle yerde çalışmaya valla
öyle canım bu arada
işe öyle böyle geldim ama
binanın girişi full fayanss en kaydıranından
otobüs sonrası 10 dk yürüme mesafem var ama o fayansları 15 dk ancak aşabildimm
kaydırak gibi
dun geceden berı kar yagıyor sekerım...
sabah dısarıya bır cıktım buzzzzzzzzzzz...
yollarda buzzz olmus,
hatta sabah arabayla ıse gelıyoken araba buzda kaydı ve kendı eksenımız etrafında 190 derece donduk zannımca...
olsun yıne de hersey cok guzel...
buraya da bır suru gebe gelmıs...
rutın takıplerını yaptıracaklarmış...
yahu her taraf buzlu sancınız yoksa 2-3 gun bekleseydınız dedım....
ıyı cesaret vallla....
genıccım,
dun kı yazdıgın yorumları bır okudum da genelde bırıncı doguma gore ıkıncı dogumda annede daha cok dogum korkusu olurmus oyle mı?
dun geceden berı kar yagıyor sekerım...
sabah dısarıya bır cıktım buzzzzzzzzzzz...
yollarda buzzz olmus,
hatta sabah arabayla ıse gelıyoken araba buzda kaydı ve kendı eksenımız etrafında 190 derece donduk zannımca...
olsun yıne de hersey cok guzel...
buraya da bır suru gebe gelmıs...
rutın takıplerını yaptıracaklarmış...
yahu her taraf buzlu sancınız yoksa 2-3 gun bekleseydınız dedım....
ıyı cesaret vallla....
aklıma kucukken kız kardeslerımle evımız bahcesınde kartopu pynadıgımız gunler geldı sımdı...
baba evı ne guzeldı,sımdı herkes kendı dunyasında....
günaydınnnn hatunlarrr
boemmm antepe bir günde kış geldi yaaaaa :2::2:
bende işe gelirken arabayla ,hafif bir yokuş vardı ,çıkar sandım araç ,yarısında kaymaya basladı ,sürmeye calışıorum patinaj cekior arac ,2-3 kişi geldide aracı bir yere koyduk ,ordan sonra tabana kuvvet :)
günaydınnnn hatunlarrr
boemmm antepe bir günde kış geldi yaaaaa :2::2:
bende işe gelirken arabayla ,hafif bir yokuş vardı ,çıkar sandım araç ,yarısında kaymaya basladı ,sürmeye calışıorum patinaj cekior arac ,2-3 kişi geldide aracı bir yere koyduk ,ordan sonra tabana kuvvet :)
benım rahmetlı anneannem derdı kı;sadakayı ıhmal etmeyın,boyle havalarda da ılk ısınız sadaka vermek olsun derdı....
hakkaten oyle valla,bu gun araba oyle kayınca dedım kı verılmıs sadakamız varmıs...
canım zaten sen cezanın en iyisini vermişsin maşallah,birde arkadaşlarının yanında mahcup edeceksin bu biraz çocuğa ağır gelmesin ögretmenininde fikrini al derim bence,kızlar birşey danışacağım akıl akıldan üstündür
dün okuldan öğretmen aradı ingilizce öğr
benim oğlan dersi kaynatmış öğretmende sinirlenim atmış dersten bende iyi yapmışsınız dedim ne diyem 6 yıldır hep aynı şikayet
ders dinlemiyor derste konuşuyor vs vs
çocuk sürekli hareket halinde
bende oğlana dedim ki
perşembe ing dersi o öğretmenin
sabah sen servise biniyorsun okula gidiyorsun
bende arkadan okul geliyorum
bundan sonra derslere beraber gireceğiz
bakalım nasıl ders kaynatıyorsun birde ben göreyim
Not: bugune kadar aklınıza gelecek bütün cezaları denedim en kötüsü 2 gün odasından hiç çıkarmadım sadece tuvalet için bir de yemek yemek için
tabi bu kudurdu beni rezil mi etcen ben çocuk muyum ben okula falan gitmem sen gelirsen dedi
bende nedersen de gelecem göreceksin dedim ve gideceğim yarın sabah
iş te sorunumuz bu başka fikirleri olan var mı
ha doktor falan demeyin çok götürdüm yapılan testler sonucu rahat bir çocuk olsa da olur olmasa da olur modunda(gen meselesi baba aynı)
kızlar günaydın geçmişe çok göz atamıyorum işin yoğunluğundan ama görüyorumki herkes bulunduğu ilde donuyor,,burasıda şuan -4 derece gece -11 dereceydi çok soğukkkk ..sabah 5 dakika servisi bekledim ölüm gibi geldi,zaten boğazımın bi tarafı ceviz gibi büyümüş hemen şişer soğukta boğaz yollarımnane limon takviyesindeyim hala(
bu arada oğluşum dünde kakasını ne beze nede wc ye yapamadı,,,Allahım yardım ettt bugün yapsın nereye yapaqrsa yapsın artık kuzum çok huzursuz ve hırçınnn
kızlar günaydın geçmişe çok göz atamıyorum işin yoğunluğundan ama görüyorumki herkes bulunduğu ilde donuyor,,burasıda şuan -4 derece gece -11 dereceydi çok soğukkkk ..sabah 5 dakika servisi bekledim ölüm gibi geldi,zaten boğazımın bi tarafı ceviz gibi büyümüş hemen şişer soğukta boğaz yollarımnane limon takviyesindeyim hala(
bu arada oğluşum dünde kakasını ne beze nede wc ye yapamadı,,,Allahım yardım ettt bugün yapsın nereye yapaqrsa yapsın artık kuzum çok huzursuz ve hırçınnn
sana katılıyorum ve bende inanıyorum canım.
size de çok geçmiş olsun canım atlamışım