Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

neeeeeeeeeeee 20. kat mı naptın sen amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

öyle canım bu arada

işe öyle böyle geldim ama

binanın girişi full fayanss en kaydıranından

otobüs sonrası 10 dk yürüme mesafem var ama o fayansları 15 dk ancak aşabildimm

kaydırak gibi :KK43:

boem bakıyorum da hava durumu vermemişsin

sizin oralarda havalar nasıl

ordaki arkadaşım 9 aylık hamile doğurdu doğuracak :)

dun geceden berı kar yagıyor sekerım...
sabah dısarıya bır cıktım buzzzzzzzzzzz...
yollarda buzzz olmus,
hatta sabah arabayla ıse gelıyoken araba buzda kaydı ve kendı eksenımız etrafında 190 derece donduk zannımca...
olsun yıne de hersey cok guzel...
buraya da bır suru gebe gelmıs...
rutın takıplerını yaptıracaklarmış...
yahu her taraf buzlu sancınız yoksa 2-3 gun bekleseydınız dedım....
ıyı cesaret vallla....

öyle canım bu arada

işe öyle böyle geldim ama

binanın girişi full fayanss en kaydıranından

otobüs sonrası 10 dk yürüme mesafem var ama o fayansları 15 dk ancak aşabildimm

kaydırak gibi :KK43:

ooooooohhhhhhhhh size özel kayak pisti yapmışlar desene.

ama cidden şaka gibi ne o öyle.

yollarda buzzz olmus,
hatta sabah arabayla ıse gelıyoken araba buzda kaydı ve kendı eksenımız etrafında 190 derece donduk zannımca...
ıyı cesaret vallla....

cesaret falan değil delilik acil birşey yoksa birkaç gün bekleyebilirler

genıccım,
dun kı yazdıgın yorumları bır okudum da genelde bırıncı doguma gore ıkıncı dogumda annede daha cok dogum korkusu olurmus oyle mı?

yasemıncım,
bana kalırsa yarın okula gıt okul kapısında vazgecmıssın gıbı yap...
yanı oglun bır daha yapmayacagına soz vermelı ancak o sekılde...

aklıma kucukken kız kardeslerımle evımız bahcesınde kartopu pynadıgımız gunler geldı sımdı...
baba evı ne guzeldı,sımdı herkes kendı dunyasında....

genıccım,
dun kı yazdıgın yorumları bır okudum da genelde bırıncı doguma gore ıkıncı dogumda annede daha cok dogum korkusu olurmus oyle mı?

başkalarını bilmem ama bende evet var. dedim ya ilkinde her ne kadar izlesende okusan da başına ne geleceğini bilmediğinden ya da çok da farkında olmadığından (çünkü ilk defa tecrübe ediyorsun) anlamıyorsun. ikinci de neler olabileceğini biliyorsun ve farkındalığın daha yoğun hissettiklerinde, endişelerinde, korkularında.

ama ikinci çocuğu düşünenlere kötü örnek olmayayım evet evlat evet bende istedim ve en çok da 4 yaşındaki oğlum için istedim. benim bir kardeşim var ve iyiki var umarım benim oğlumunda kardeş ilişkisi iletişimi çok güzel olur. birde sanırım ilkinde yaşadığım kötü tecrübelerimden de kaynaklanıyor psikolojik de olabilir. ikinciyi düşünenler mutlaka ama mutlaka kendiniz için değil ama evlatlarınızı bu duygudan mahrum bırakmayın. herkesin hamileliği doğumu farklı sizinkiler de aynı olacak değil.

iç ses: ver çoşkuyu hem kendini gaza getir hemde onları diyor :KK1::KK1::KK1::KK1:

yollarda buzzz olmus,
ıyı cesaret vallla....

günaydınnnn hatunlarrr :KK16:
boemmm antepe bir günde kış geldi yaaaaa :2::2:
bende işe gelirken arabayla ,hafif bir yokuş vardı ,çıkar sandım araç ,yarısında kaymaya basladı ,sürmeye calışıorum patinaj cekior arac ,2-3 kişi geldide aracı bir yere koyduk ,ordan sonra tabana kuvvet :)

aklıma kucukken kız kardeslerımle evımız bahcesınde kartopu pynadıgımız gunler geldı sımdı...
baba evı ne guzeldı,sımdı herkes kendı dunyasında....

herkes kendi dünyasında olsa da iyi gününde de kötü gününde de yanındalarsa ve sen hala onlar bu dünyada sağlıklı sıhhatli ve huzurlu olduklarını biliyorsan olsun varsın herkes kendi dünyasında olsun boşver. şimdi onları düşünüp efkarlanma tatlım.

:13::13::13:

bende işe gelirken arabayla ,hafif bir yokuş vardı ,çıkar sandım araç ,yarısında kaymaya basladı ,sürmeye calışıorum patinaj cekior arac ,2-3 kişi geldide aracı bir yere koyduk ,ordan sonra tabana kuvvet :)

geçmiş olsun. rabbim beterinden korusun hiç olmazsa sen arabayı bırakmayı akıl etmişsin.

ayy hıc sorma canım,benım bıldıgım kar havanın soguk etkısını bıraz kırar ama yok,hava buz gıbı yollardada dız boyu kar var...
neysekı kazasız belasız atlatmıssın canım,
allah korumus...

benım rahmetlı anneannem derdı kı;sadakayı ıhmal etmeyın,boyle havalarda da ılk ısınız sadaka vermek olsun derdı....
hakkaten oyle valla,bu gun araba oyle kayınca dedım kı verılmıs sadakamız varmıs...

kızlar günaydın geçmişe çok göz atamıyorum işin yoğunluğundan ama görüyorumki herkes bulunduğu ilde donuyor,,burasıda şuan -4 derece gece -11 dereceydi çok soğukkkk ..sabah 5 dakika servisi bekledim ölüm gibi geldi,zaten boğazımın bi tarafı ceviz gibi büyümüş hemen şişer soğukta boğaz yollarım:KK43:nane limon takviyesindeyim hala:KK43:(

bu arada oğluşum dünde kakasını ne beze nede wc ye yapamadı,,,Allahım yardım ettt bugün yapsın nereye yapaqrsa yapsın artık kuzum çok huzursuz ve hırçınnn

benım rahmetlı anneannem derdı kı;sadakayı ıhmal etmeyın,boyle havalarda da ılk ısınız sadaka vermek olsun derdı....
hakkaten oyle valla,bu gun araba oyle kayınca dedım kı verılmıs sadakamız varmıs...

sana katılıyorum ve bende inanıyorum canım.
size de çok geçmiş olsun canım atlamışım :KK17::KK17::KK17:

kızlar birşey danışacağım akıl akıldan üstündür

dün okuldan öğretmen aradı ingilizce öğr

benim oğlan dersi kaynatmış öğretmende sinirlenim atmış dersten bende iyi yapmışsınız dedim ne diyem 6 yıldır hep aynı şikayet
ders dinlemiyor derste konuşuyor vs vs
çocuk sürekli hareket halinde

bende oğlana dedim ki

perşembe ing dersi o öğretmenin

sabah sen servise biniyorsun okula gidiyorsun
bende arkadan okul geliyorum
bundan sonra derslere beraber gireceğiz
bakalım nasıl ders kaynatıyorsun birde ben göreyim

Not: bugune kadar aklınıza gelecek bütün cezaları denedim en kötüsü 2 gün odasından hiç çıkarmadım sadece tuvalet için bir de yemek yemek için

tabi bu kudurdu beni rezil mi etcen ben çocuk muyum ben okula falan gitmem sen gelirsen dedi

bende nedersen de gelecem göreceksin dedim ve gideceğim yarın sabah

iş te sorunumuz bu başka fikirleri olan var mı

ha doktor falan demeyin çok götürdüm yapılan testler sonucu rahat bir çocuk olsa da olur olmasa da olur modunda(gen meselesi baba aynı):KK37:
canım zaten sen cezanın en iyisini vermişsin maşallah,birde arkadaşlarının yanında mahcup edeceksin bu biraz çocuğa ağır gelmesin ögretmenininde fikrini al derim bence,

kızlar günaydın geçmişe çok göz atamıyorum işin yoğunluğundan ama görüyorumki herkes bulunduğu ilde donuyor,,burasıda şuan -4 derece gece -11 dereceydi çok soğukkkk ..sabah 5 dakika servisi bekledim ölüm gibi geldi,zaten boğazımın bi tarafı ceviz gibi büyümüş hemen şişer soğukta boğaz yollarım:KK43:nane limon takviyesindeyim hala:KK43:(

bu arada oğluşum dünde kakasını ne beze nede wc ye yapamadı,,,Allahım yardım ettt bugün yapsın nereye yapaqrsa yapsın artık kuzum çok huzursuz ve hırçınnn

kıyamam ona canım bir dr götürseniz tamam anladım psikolojik ama çocuk kaç gündür helak oldu.

gunaydın canım,rabbım yardımcın olsun...
bellıkı kabızlıkta olmus kendını tutmaktan...
bu donemde en yaygın gorulen sıkıntı kabızlık zaten...
pekı kuru kayısı,kuru ıncır falan yedırsen tutamaz belkı....
bır ıkı altına kacırır ama oyun arkadası tuvalete yaparsa oda yapar....
ılk ıs kabızlık sorununu cozmelısın bence canım...

X