Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

dun geceden berı kar yagıyor sekerım...
sabah dısarıya bır cıktım buzzzzzzzzzzz...
yollarda buzzz olmus,
hatta sabah arabayla ıse gelıyoken araba buzda kaydı ve kendı eksenımız etrafında 190 derece donduk zannımca...
olsun yıne de hersey cok guzel...
buraya da bır suru gebe gelmıs...
rutın takıplerını yaptıracaklarmış...
yahu her taraf buzlu sancınız yoksa 2-3 gun bekleseydınız dedım....
ıyı cesaret vallla....

ben işe gelme zorunluluğum olmasa hayatta çıkmam dışarı maazallah biyerimi kırarım die

millette hamile hamile ii cesaret :)

kızlar dün akşam kaza yaptım.. niye gülüyorum... anlatayım...
çok uykusuzum diye eşim tedirgin olmuş. işten çıkış saatime yakın işyerimin önüne gelmiş güye bana eskort yapacak:)
tabi bende o dalgınlıkla ne plakaya baktım nede önümü görecek halim yoktu.
neyse çıktım yola gidiyorum o an ne oldu farketmedim güüümmm diye bir ses. ben öndeki araca çarptım. araçtan inmeden hemen telefona sarıldımki eşimi arıycam. bide ne göreyim öndeki araç eşimmiş:))))))))))))))))
onun arabasında pek bişey yok ama benimki haşat olmuş durumda:))) nasıl korktuysam eşim çık arabadan diyor ama ben hala onun olduğunu anlamadan ha bire telefonu çaldırıyorum...
uykusuzluk yorgunluk sen nelere kadirsiiinnn.:)))
bu gün servise talim ettim. araba ne zaman çıkar bilmiyorum.
sizleride çok özledim. bir süre daha sanırım bu yoğunlukta olucam. gece kızıma annem baktı biraz uyudum şükür.

geçmiş olsun canımmm,uykusuzluk insanı mafediyor,tek canına bir şey olmamış,,,eşinde güzel eskortluk yapmışş:))keşke arabasız gelip seni arabanla evinize götürseymiş daha ii olacakmış ama olan olmuş maalesef

yasemıncım,
bana kalırsa yarın okula gıt okul kapısında vazgecmıssın gıbı yap...
Yanı oglun bır daha yapmayacagına soz vermelı ancak o sekılde...

öğretmenle konuşacağım

olmazsa gidecem kapıyaaaaaa

o kapıyı kafasında kıracam az kaldı :2::2:

ayy ne guzel sımdı okullar tatıl olcak,tabıı ogretmenlerde....
yarın sıcacık yataklarında uyuyacaklaaaaar...
çok ımrendım yawww...

günaydınnnn hatunlarrr :KK16:
Boemmm antepe bir günde kış geldi yaaaaa :2::2:
Bende işe gelirken arabayla ,hafif bir yokuş vardı ,çıkar sandım araç ,yarısında kaymaya basladı ,sürmeye calışıorum patinaj cekior arac ,2-3 kişi geldide aracı bir yere koyduk ,ordan sonra tabana kuvvet :)

aman dikkat
tabana kuvvet derken aman mazallah

saol canım,bu havalarda toplu tasıma araclarını kullanmak en hayırlısı galıba...

canım işte zorunluluk belki de.

sen bize yükselten mi bakıyonnnnnnnnnnn

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: doğru dedin şekerim

kızlar bizim kadro tamamlandı :)

onun için yoğunlaştımmm

gözün aydın tek başına çalışmaktan iyidir.

öğretmenle konuşacağım

olmazsa gidecem kapıyaaaaaa

o kapıyı kafasında kıracam az kaldı :2::2:

kız ben bile çekindim senden şimdi.

kıyamam ona canım bir dr götürseniz tamam anladım psikolojik ama çocuk kaç gündür helak oldu.

Doktora götürdük o zaten psikiyatriyi önerdi ,doktor şurup verdi onunda pek etkisi olmadı kabızlık durumuna,lavman yapıldı 2 kezz ilkinde evet kabızdı ama 2.lavman 1 hafta sonra yani cumartesi gecesi yaptık kabız değildi tutmasa yapacak tuvaletini,akşam yarım saat oturma pozisyonunda durduk tuvalette yok yapamadı,korkuyorum zor geliyor anne diyor yavrum, ödül aldım doktorun tavsiyelerini yaptım yok yapmadı şimdi aradım yine yapamamışş:KK43:

gunaydın canım,rabbım yardımcın olsun...
bellıkı kabızlıkta olmus kendını tutmaktan...
bu donemde en yaygın gorulen sıkıntı kabızlık zaten...
pekı kuru kayısı,kuru ıncır falan yedırsen tutamaz belkı....
bır ıkı altına kacırır ama oyun arkadası tuvalete yaparsa oda yapar....
ılk ıs kabızlık sorununu cozmelısın bence canım...
amin canım kayısı incir var yiyor,ılık süt içirdim bol şekerli ama yok yapamıyor kabız değil tuttuğü için oluyor kabızoluyor sanırım,internetten video izlettim tuvalet yapan çocukları görsün diye ama yokk YAPMADI:KK43:

sımdı ıslerı bıtırmelıyım,eve gıdıp temızlık yapıp,yemegımı yetıstırmelıyım taskalalarını bır yana bırakın,
kapayın gozunuzu...harıka bır kar manzarası var dıyelım onunuzde,
elınızde sıcak cıkolatanız,yavas yavas yudumlarken hangı sarkı kulagınızda olsun ısterdınız...?

sımdı ıslerı bıtırmelıyım,eve gıdıp temızlık yapıp,yemegımı yetıstırmelıyım taskalalarını bır yana bırakın,
kapayın gozunuzu...harıka bır kar manzarası var dıyelım onunuzde,
elınızde sıcak cıkolatanız,yavas yavas yudumlarken hangı sarkı kulagınızda olsun ısterdınız...?

romantik bir parça tercihimdir :)

bende fındıklı nescafemi bitirdimm

işlere daldım ama ilgilenicem sizinlee

Doktora götürdük o zaten psikiyatriyi önerdi ,doktor şurup verdi onunda pek etkisi olmadı kabızlık durumuna,lavman yapıldı 2 kezz ilkinde evet kabızdı ama 2.lavman 1 hafta sonra yani cumartesi gecesi yaptık kabız değildi tutmasa yapacak tuvaletini,akşam yarım saat oturma pozisyonunda durduk tuvalette yok yapamadı,korkuyorum zor geliyor anne diyor yavrum, ödül aldım doktorun tavsiyelerini yaptım yok yapmadı şimdi aradım yine yapamamışş:KK43:

amin canım kayısı incir var yiyor,ılık süt içirdim bol şekerli ama yok yapamıyor kabız değil tuttuğü için oluyor kabızoluyor sanırım,internetten video izlettim tuvalet yapan çocukları görsün diye ama yokk YAPMADI:KK43:

canım benım sende endıse edıp cok ustune gıtme ıstersen,hatta sadece tuvalet olayına motıve olmasın cocuk.ne bıleyım bıraz kafasını dagıtabılsenız keske,bır yerlere bır oyun salonuna falan gıtse...
ısın zor ama cok yakın bır arkadasım daha aynı sıkıntıları benım onumde yasadıgı ıcın soyluyorum,atlatacaksınız ınsaallah...
ama bez olayına asla gırmeyın,tekrar beze baslarsa bıle sonrası ıcın sıkıntı olacak...
benım sozunu ettıgım arkadasım,psıkolog ne olursa olsun bez yok dedıgı halde bez bagladıgı ıçın 5 yasına kadar kakasını beze yaptı.
onunda kv sı bakıyodu cocuguna.artık cocuk beze yapamanın ayıp bısey oldugunu bılıyodu ve bezını sadece annesıne actırıyodu,arkadasım hergun kosa kosa bezını almaya gıdıyodu...
yanlıs anlama gozun korksun ıstemem,ama suan sabırlı olmalı ve tuvalet konusunda kararlı olmalısın.bırak gerekırse gıysısıne yapsın ama bez olayını bıtır bence...
arkadasım 3 hafta sıkıntı cektı ama toparladılar sonra...
emın ol sızde atlatacaksınız,sadece bıraz daha sabırlı davran...
kolay degıl bılıyorum ama her sey evlatlarımız ıcın canım...

X