Haydi yürüyelimmm

bir ara sıkıldım artık antremanlara giderken zorlanmaya başladım gitmicemm bıktımmm sıkıldımmm gibisinden bir anlık kararla bıraktım işte

üzüldüm senin adına yaa bir insanın en az 1 sporla ilgilenmesi bence hem çok hoş hemde her bakımdan çok iyi

üzüldüm senin adına yaa bir insanın en az 1 sporla ilgilenmesi bence hem çok hoş hemde her bakımdan çok iyi

evet öylee neyseki geç değil
üniversite sınavına hazırlanıyorum kazanırsam okul takımından devam etmeyi düşünüyorum

Heeyy, Günaydın Kızlarrr!
Ben yürüyüş yapmadım fakat dün toplamda 1 saat Hiphop yaptım yani dans ettim.
Psikolojik olarak da rahatladım
Her yerleri salla salla sallaaaaaa

ben aranıza yeni katıldım hergün yürüyüş yaparım :) stajyer öğrenciyim evimle staj yerim arasında otobüse binmek yerine erken cıkıp yürümeyi tercih ederim ama bu aralar cok kilo aldım ne yapmam lazım ?

günaydınnnnn

iyiymişşş bendee deniyimmm benimdee psikolojik olarakk rahatlamaya ihtiyacım var vallaa

merhaba elif hoşgeldinnn

tam yerindesin =) öncelikle kaç kilosun ve kaç kilo vermen gerekıyor ??

yediklerine dikkat ediyormusunu ?

hoş geldinn aramızaaa

düzenli spor ve sağlıklı bir beslenmeyle kilolardan kurtulabilirsin

merhaba elif hoşgeldinnn

tam yerindesin =) öncelikle kaç kilosun ve kaç kilo vermen gerekıyor ??

yediklerine dikkat ediyormusunu ?

kilam 58 .
5 kilo fazlam var ve bu ara kalçalarımdan kilo aldım . cikolata gibi şekerlemelerden uzak duruyorum haftada 1 tane felan yerim . genellikle sebzeli yemekler yerim

kilam 58 .
5 kilo fazlam var ve bu ara kalçalarımdan kilo aldım . cikolata gibi şekerlemelerden uzak duruyorum haftada 1 tane felan yerim . genellikle sebzeli yemekler yerim

daha 18 yaşındayım ve düzenli spor derken ne yapmam lazım ?

sadece kalça ağırlı çalışacaksan em yürüyüş hemde sadece basen ve kalça bölgesi için çeşitli videolar onlara bakabilirsin.

Kilon fazla yok ve sanırım kilondanmemnunsun yeme içmeni yine aşırıya kaçırma sağlıklı yaşamın için ama dediğim gibi kalçana odaklanacak hareketler yapabilirsin. elifgülşahcım

teşekkür ederim yardımlarınız için

ne demekkk biz her gün burda bir önceki günün paylaşımını yapıp sohbet ediyoruz. Suan kişi sayımızı sabitlemek için bu hafta sonuna kafar gidiişata bakıcaz. Kimler her gün bildirim yapıyor yada kimler hiç girmiyor. Ona göre liste yapacagız.

Sana uyar mı ?

uyar :) bende yeni üyeniz olarak öğrenmiş olurum kk üyeliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…