Haydi yürüyelimmm

tam gençlik çağı ama sınavlar yüzünden yaşayamıyorum gençliğimi :)
şimdi bende üniversiteye gitsem bende mi kilo alcamm

sen şimdi bilinçli gidecek oldugun için zannetmiyorum ama bizlerin bu sekilde yasantılarını duyup alıyorsan haketmişsin demektir.

günaydınnnnn kızlarrrrr

baktımm herkess kendii tanıtmışş eee beni de tanıyınnn
ben de 19 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum hedef hukuk fakültesi inşallah bu sene olacakk
sınavlara hazırlanırken de sigorta acentesinde çalışıyorum hemdee sigortacıyım

bugün işe gelirken yürüdümm yinee hemde yağmurlu havada çokk güzeldii yavaşş yavaşş yürüdümm yağmurlu havanın tadını çıkardımmm

bu arada adım da gökçee

Son düzenleme:
korkmaya başladım ben bu kilomu beğenmiyorum ki bide 63 felan olursamm off ki ne off

ooo şimdiden bu sekilde kendini frenle işte. Bende 18 yaşındayken 50 -55 arasında gidip geliyordum ama şimdi 60lara çıktım allahtan erken bilincine vardımda önlem alıyorum

Merhaba Gökçee umarım hukuk fakultesini kazanırsın canım

kilo kaç bu arada ?

inşallahhh
kilomm en son 53 dü sanırımm sonradan da bakmadımm
en fazla 55 olurr sonra geri düşer

inşallahhh
kilomm en son 53 dü sanırımm sonradan da bakmadımm
en fazla 55 olurr sonra geri düşer

inşallahh canım

peki kızlar hedef kilolar ne

yani şimdiki kilonuz kaç
olmak istediğiniz kilo kaç öğrenelimm

ben

şuan :62-63 arası
hedef : 55
ne zamana kadar : beliri bir zaman yok yaza kadar yolu var ama Martın sonuna kadar 5 li rakamlara düşmeliyim

kilom 58
hedefim 50
nisanın başında 50 kilo olarak görünmek isterim

ben 1 veya 2 kilo versem yeter şuan normal zaten ama daha sıkııı bir vücuda sahipp olmakk istiyorummmm o yüzdenn pilatesss pilatesss pilatesss

kilom 58
hedefim 50
nisanın başında 50 kilo olarak görünmek isterim

aslında kilon fazlada değil ama kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan odur önemli olan

ben 1 veya 2 kilo versem yeter şuan normal zaten ama daha sıkııı bir vücuda sahipp olmakk istiyorummmm o yüzdenn pilatesss pilatesss pilatesss

e hadi bakalım bende pilates yapıyorum bir kaç gündür ara verdim ama tam hız devam

bu arada dün 1 saat yürüyüşüm var.

Kızlar ben çıkıyorum işlerimi yapayım

öpüldünüz

güle güleee

Biraz geç de olsa günaydın kızlar Benim hedef 34 beden olmak aslında, kilo farketmez isterse 70 olsun Ama şu anki gidişata göre 2 kilo falan vermek lazım gibi duruyor...

Kızlar Günaydınnn

dün 30 dk pilates yaptımm

Uykuya dalacaktım son anda irademle kalktım sporuma çok şükür iide oldu.

sizde ne var ne yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…