Haydi yürüyelimmm

tartı mı bozuk acabaa

ne diyim güzelmiş valla

Zannetmiyorum, erkek arkadaşımın kilosu inip çıkıp duruyo Almama kısmı güzel de verememe pek güzel değil ya, ne yazık ki Bilmiyorum belki de ideal kilomun altında olduğum için vücut artık "yapma, etme" falan diyodur. Bu yağları göndermenin başka bir yolunu bulmak lazım...

1 sa yuruyus yarım saat bisiklet :)) yarın agırlıkda eklıcem bunlrın ıcıne

ay cnm kac gunden beri yorgun oluyorum direk okuldan spor salonuna gectıgım ıcın cok yogun gecıyor gunlerim. ondan gıremedm . dun 1 saat yuruyus 15 dk bısıklet ..

kızlar fazla kişi gelmiyor artık o yüzden duruldu burasıı maleseff

ay cnm kac gunden beri yorgun oluyorum direk okuldan spor salonuna gectıgım ıcın cok yogun gecıyor gunlerim. ondan gıremedm . dun 1 saat yuruyus 15 dk bısıklet ..

tatlım bir tek sen değil ki ilk başaldığımzda 10 kişiyi geçkindik şimdi tek tük girip yazıyor herkes

uww süper bu gruo hemen dahil oluyorum benimde vermem gereken bir 10 kilom var yaza kadar yürüyerek gidermiki:S 45 dk ile başlamayı düşünüyorum sizce uygunmudur.

uww süper bu gruo hemen dahil oluyorum benimde vermem gereken bir 10 kilom var yaza kadar yürüyerek gidermiki:S 45 dk ile başlamayı düşünüyorum sizce uygunmudur.

canım merhaba

grupa ilk etapta çok fazla yogun istek vardı ancak suan devam etmiyor.

Eğer 10 kilon var ise Cuma Günü Zayıflama Yarışması var. oraya katılabilirsin ben oradayım Diyet grupları başlığı allında.

emin ol verirsin orada

Geçmiş olsun canım umarım kötü bişeyi yoktur.

bence gayet güzel bi başlangıç olmuş devamını bekleriz :)

geçmiş olsun canım

Guzel bi baslangic tebrikler :))

ay canim gecmis olsunn

Çok geçmiş olsun...

Ben de dün yürüme niyetiyle dışarı çıktım, arkadaşlarla 2 saat voleybol oynadık, iyi ter attım valla Bugün de Leslie yaptım, haftasonunu kapadım.

teşekkür ederim..ben yürüyüşlerime devam ettim..buraya yazamadım.. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…