Haydi yürüyelimmm

iyi bir hafta olması dileğiyle herkese günaydın :) cumartesi 1, pazar 1 saat yürüdüm

Kızlarr muhabbete daldık unuttum

Ctesi : 2 saat yürüme
Pazar 1.5 saat yürüme

Şimdilik ben kaçar uğrarım yine öpüldüzüzzz

daha 18 yaşındayım ve düzenli spor derken ne yapmam lazım ?

bende 19 yaşındayım :)

öncelikle düzenli pilatesi şiddetle öneriyorum imkanın varsa spor salonuna yazıl bence

çok yağlı baharatlıı besinlerden uzak dur

şimdilik aklıma bunlar geldi canımm

Son düzenleme:
Ooo voleybolseverler, Ankara'da olan varsa haftasonları ODTÜ'ye beklerim o zaman Normalde biz de sayıyı tutturamıyoruz ama haftasonu herkesin spor yapası varmış demek, okulda top kalmamıştı o derece

Ooo voleybolseverler, Ankara'da olan varsa haftasonları ODTÜ'ye beklerim o zaman Normalde biz de sayıyı tutturamıyoruz ama haftasonu herkesin spor yapası varmış demek, okulda top kalmamıştı o derece

istanbuldayım ben zaten aynı ildede olsak hiç boş vaktim olmuyor ki benim.

bu arada kızlar kısa bir tanım geçelimmi ?

kendinizden bahsedin biraz kınuştuğumuz kişileri tanıyalım isteyn isim belirttsin istemeyen belirtmesin ne istersneiz ondan bahsedin işte biraz

Haydiii başlayınn

benim adım elif 18 yaşındayım :) lise sondayım . martın 23 üne son gaz çalışmalardayım bilgisayar bölümü öğrencisiyim , Ankara da yaşıyorum

Ben de Irmak. 24 yaşındayım, elektronik mühendisliğinde yüksek lisans yapıyorum. Aynı zamanda üniversitede asistan olarak çalışıyorum. Bi de işte kilo vermeye çalışıyorum

Bu arada bugün de 20dk pilates, 20dk yürüme-koşma, 1 saat de ağırlık çalışması yaptım. Bedenim yorgun ama beynim rahatladı valla

slm kızlarr ben gelddiimm :)

bugün yağmur dolayısıylaaa sadece 25 dakka yürüyebildimmm yoksa daha çok yürüycektim ama neyse kısmet değilmiş yeterki yağmur yağsın barajlar dolsun susuz bi yaz düşünmek bile istemiyorummm....

Enerji patlaması yaşıyorum, cardio videosu falan yapasım var, ama terlemek istemiyorum Hey allam bu enerji bugün sporda da olsaydı ya, zar zor yaptım hareketleri

baharatlı yiyeceklerden vazgecemem ki ben

kesinlikle bwnde vazgecemem baharata hastayimmm

benim adım elif 18 yaşındayım :) lise sondayım . martın 23 üne son gaz çalışmalardayım bilgisayar bölümü öğrencisiyim , Ankara da yaşıyorum

ay canim benim yas tam genclik yasi hayat sana harika elifcim yaa

Ben de Irmak. 24 yaşındayım, elektronik mühendisliğinde yüksek lisans yapıyorum. Aynı zamanda üniversitede asistan olarak çalışıyorum. Bi de işte kilo vermeye çalışıyorum

irmakcim ne guzel hem yukseklisans yapiyir hemde çalışıyorsun bravi

Bu arada bugün de 20dk pilates, 20dk yürüme-koşma, 1 saat de ağırlık çalışması yaptım. Bedenim yorgun ama beynim rahatladı valla

hey masallahhhh

istanbuldamisin ? ist hem yagmur var hem soguk bende yuruyemedim malesef ama 1 saat islerimden dolayı yürüdüm cok sukur

Enerji patlaması yaşıyorum, cardio videosu falan yapasım var, ama terlemek istemiyorum Hey allam bu enerji bugün sporda da olsaydı ya, zar zor yaptım hareketleri

o nasil bisi kizz hem hareket istiyorsun hemde terlemek istemiyorsun otur oturdugun yere bence

Kizlar bende kendimi tanitayim

Ismim zeynep 24 yasinda lisans mezunuyum ozel bir sirkette Egitim ve Kalite Müdürlüğü yapiyorum

8aylik evliyim ve esimi cok seviyorum :)

52 kilo gittiğim unide 65 kilo olarak döndüm o gunden sonra 55 ten asagiya dusmedim.

Suan 62 kiloyum buraya katildigimda 65dim

Diyet adi altinda birsey yapmıyorum saglikli yasam benim icin en önemlisi

Hedef kilom 55 az hareketli bir is durumum var bu nedenle hareket etmek tamamen benim ellerimde

sormak istediginiz birsey varsa seve seve cevaplarimm

Son düzenleme:

Üniversitede kilo almak kader sanırım Aslında ben üniversitede az aldım, çünkü yurtta kalıyodum bölüme falan yürüyerek gidip geliyodum her gün bol bol yürüyüş oluyodu. Ama ne zaman ki okul bitti eve çıktım her yere arabayla gitmeye başladım, kiloların önünü alamadım İnsan gibi yemiyodum çünkü Ama azmin elinden hiçbir şey kurtulamıyor valla, alındığı gibi veriliyor da kilolar.

bendede tam tersi oldu yurttayken gece ızagaralar yedik eve çıkınca biraz daha dikkat ettk ama keşke durumun ilerleyebileceiğini düşünseydikte spora daha erken başlasaymısız diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…