Ben dün o kadar yorgundum ki, hiçbirşey yapamadım.
Bugün telafi ederim diye düşünüyorum
kızlaarr ben geldiim anca gelddiim maalesef şu istanbulun trafiği insanı deli eder
bugün 70 dakka yürüdüm ayaklarımın altı ağrıyo şuan
elimde olsa daha fazla yürüycektim ama yoruldum be
iyi akşamlar kızlar :) Bugun için listeye yarım saat pilates ekler misiniz oruçtum yürüyemedim bugünlük yarın telafi ediciiim :) Bu arada basenler için yaptıgınız özel bırsey varsa paylasırsanız sevınırım
İyi akşamlar herkesee. Bugün de 25 dk yürüyüş, 90 dk ağırlık çalışması yaptım. Arkasından da bol salata ve ızgara et yedim çok sağlıklı bir gün geçirmiş oldumBu arada basenlerini küçültmek isteyenlere ben de pilates ve cardiyo yapmayı öneriyorum. Çünkü basenlerin küçülmesi için yağ yakmak gerekiyor, cardiyosuz da yağ yakılmıyor. Yürüyüş bu anlamda güzel bi cardiyo çalışması vakit buldukça yapmak lazım
Bu arada ben de geçen şubattan beri spor ve yediklerime dikkat ederek 8.5 kilo verdim, yağ oranımı da %24'ten %18'e düşürdüm. O yüzden spor konusunda merak ettikleri olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, ama tabi bu konuda uzman değilim
sağlık olsun sekerim hergün spor yapmak zorunluluğumuz yok
Desteğin için teşekkürler tatlım
peki o haldeee piilatesi sıkılaşmak için yapıyorum yürüyüşüde kilo vermek için yapsam nasıl olur dersinnn
Bir de tabi beslenme çok önemli. Örneğin ben spora başlarken de BKİ'm normal sınırlar içerisindeydi ama vücudumda bir orantısızlık vardı. İhtiyacınız kadar kalori alıp, ağırlığı daha çok proteinlere verirseniz kilonuz fazla değişmez ama cardiyo ile yağ yakıp, ağırlık çalışması, pilates vs. ile kas yaparsınız, çok daha orantılı ve fit görünürsünüz. Üstüne üstlük vücudunuzun kas kütlesi arttığından, metabolizma hızınız da artar. Dolayısıyla durduğunuz yerde daha fazla kalori harcamaya başlarsınız
Umarım böyle sürekli önerilerde bulunarak sizi rahatsız etmiyorumdurAma ben başlarken nasıl bir yol izleyeceğimi gerçekten bilmiyordum, aldığım tavsiyeler çok işime yaramıştı. Siz zaten biliyorsunuzdur, ben sadece birkaç önemli noktayı hatırlatmak istedim
Bir de tabi beslenme çok önemli. Örneğin ben spora başlarken de BKİ'm normal sınırlar içerisindeydi ama vücudumda bir orantısızlık vardı. İhtiyacınız kadar kalori alıp, ağırlığı daha çok proteinlere verirseniz kilonuz fazla değişmez ama cardiyo ile yağ yakıp, ağırlık çalışması, pilates vs. ile kas yaparsınız, çok daha orantılı ve fit görünürsünüz. Üstüne üstlük vücudunuzun kas kütlesi arttığından, metabolizma hızınız da artar. Dolayısıyla durduğunuz yerde daha fazla kalori harcamaya başlarsınız
Umarım böyle sürekli önerilerde bulunarak sizi rahatsız etmiyorumdurAma ben başlarken nasıl bir yol izleyeceğimi gerçekten bilmiyordum, aldığım tavsiyeler çok işime yaramıştı. Siz zaten biliyorsunuzdur, ben sadece birkaç önemli noktayı hatırlatmak istedim
ben de dün sadece yarım saat zumba yaptım
Aslında kalori alımına göre 60 gr civarı protein iyi bence, bundan iyisi can sağlığıBen biraz daha fazla kalori alıyorum, günlük 1800 civarı, o yüzden aldığım protein de daha fazla oluyor. Ama zaten yoğun spor yaptığım günler 550 kalori falan yaktığımdan ancak yetiyor... Ağırlık için de spor salonuna gitmene gerek yok, ben dechatlondan dumbell ve bilek ağırlığı almıştım, internetten de P90'ı indirmiştim. P90 bir gün cardiyo bir gün ağırlık şeklindeydi, gayet yeterliydi benim için. Hiç ağırlık videosu falan bulamazsan da google'a fitness programı yaz, sana dumbell'la yapabileceğin yüzlerce program çıksın
kızllarr nasılsınız :)
ben bugün yürüdüm ama öyle kampüs içinde yaniii :)
akşam plates yapmayı planlıyorum bu aralar boynum ağrıyo eğilmekten :) biraz kasları açmak lazım dimi :)
iyiyiz canım sen nasılsın.
Valla ben bu hafta patdadanak başladım pilatese ilk günler fena ağrım oldu suan iyiyim 2 günde bir yaptım önümüzdeki hafta hergün yapcam
bende geçen hafta başladım aynen ağrılarım olmuştu benimde :) umarım bugün olmaz zaten yorguunummm
ay bende akşam yapıcam pilatesimi.
bu hafta full spora dayanıcam ağzını yüzünü kırıcam sporun
hep beraberr kıralıımm be yaa :)
bende sabah erkenden kalkıp yürüyüşe çıkcam ama havada çok soğuk yahasta olurum diye de korkuyorumm
Bugün spor yapamadım ben, 15 dk yürüdüm sadeceakşam belki açık havada yürürüm hazır havalar iyiyken, ama ona da üşenirim gibi duruyor
bugünkü egzersizimi de tamamladım :)
30 dakka platessssss holleeyyy
Valla bana uyar siki bi spor yapalim bu hafta
saglik olsun bende yapamadim am pilates yapmak istiyorum aksam