tamam ben varımzaten bu aralar hemen hemen hergün bir bahane dışarıya çıkıp yürüyüş yaptım artık kayda geçiririm :) ama soğuk havalarda çıkmıyorum
aksine bugün de dışarıya çıkasım yokhava da güzel, alacaklarım da var ama cıks ilk günden su koyverdim sen yürüdün mü?
I am here girls
Koşu bandında mı yürüyorsunuz?
hoşgeldin canımmmm ister koşu bandı ister temiz hava sahası önemli olan birlikte olmak
Hoşbuldum
Yürüyüş bana en faydalı spor. En rahat yapabildiğim. Hem bacak hem sırt hem kol çalışıyor bir kere
Destek olarakta bazı hareketler falan yapıyorum
Bende varım kızlaar :)) Bundan sonra söz verdim kendime hergün düzenli yürüyüş yapacağım bir de egzersizlere başlamayı düşünüyorum haberleşelim burdan mutlakaa :)))
ben bugün de yapamadım yürüyüş ama yarın acısını eşimle birlikte çıkarırız, pazarları mutlaka yürüyoruz çünkü
3 saat ev işi de iyiymiş :) çalışıyor musunuz, ev hanımı mısınız? biz dün eşimle 1 saat yürüdük, bugün de ben yarım saat yürüdümkizlarrrrr dun yuruyus yapmadim cunku 3 saati geckin ev isi yaptimm
bugun ise 1 saat tempolu yurudum sizde durumlar nasill
3 saat ev işi de iyiymiş :) çalışıyor musunuz, ev hanımı mısınız? biz dün eşimle 1 saat yürüdük, bugün de ben yarım saat yürüdüm
son 1,2 aydır haftada 3, 4 gün çıkıyorum diyebilirim ve en az yarım saat yürüyorum, bazen 1,5-2 saat yürüdüğüm de oluyor
hayır malesef çalışmıyorum, bikaç yere başvurdum ama sanırım tecrübesiz olduğumdan geri dönüş almadım. inşallah hasta kabul kursu açılacak ona gideceğim