Haydi yürüyelimmm

zey zey

Kabul Olmus En Güzel Dua'msin ♡♡♡
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
6.010
9.388
Kızlarr

Forumu gezdim tozdum ancak halen devam eden yürüme grubu göremedim ( Varsa oradan devam edelim )

Ama yok ise burada başlayalım mıı ?

Kaç kişi oluruz bu sekilde ???

Günlük yürüme bilgilerimizi paylaşır birbirimize destek oluruz. Tek başımıza verdiğimiz sözleri tutamayız belki ama birbirimize verdiğimiz sözleri tutabiliriz ne dersiniz ???

tamam ben varım zaten bu aralar hemen hemen hergün bir bahane dışarıya çıkıp yürüyüş yaptım artık kayda geçiririm :) ama soğuk havalarda çıkmıyorum

tamam ben varım zaten bu aralar hemen hemen hergün bir bahane dışarıya çıkıp yürüyüş yaptım artık kayda geçiririm :) ama soğuk havalarda çıkmıyorum

ahaahaa harikaaa aysemacim pazartesiye kadar kac kisi katilacak bakalim o sekilde birlikte hareket edelim

aksine bugün de dışarıya çıkasım yok hava da güzel, alacaklarım da var ama cıks ilk günden su koyverdim sen yürüdün mü?

aksine bugün de dışarıya çıkasım yok hava da güzel, alacaklarım da var ama cıks ilk günden su koyverdim sen yürüdün mü?

yok canım bende pazartesi günü başlayacagımm. Buradan ulaşabildiğimiz ve aramıza katılacak kişileride toplamış oluruz. Ne dersin

hoşgeldin canımmmm ister koşu bandı ister temiz hava sahası önemli olan birlikte olmak

Hoşbuldum

Yürüyüş bana en faydalı spor. En rahat yapabildiğim. Hem bacak hem sırt hem kol çalışıyor bir kere

Destek olarakta bazı hareketler falan yapıyorum

Bende varım kızlaar :)) Bundan sonra söz verdim kendime hergün düzenli yürüyüş yapacağım bir de egzersizlere başlamayı düşünüyorum haberleşelim burdan mutlakaa :)))

Hoşbuldum

Yürüyüş bana en faydalı spor. En rahat yapabildiğim. Hem bacak hem sırt hem kol çalışıyor bir kere

Destek olarakta bazı hareketler falan yapıyorum

harika o halde senden guzel performanslar gelecek gibi )

Bende varım kızlaar :)) Bundan sonra söz verdim kendime hergün düzenli yürüyüş yapacağım bir de egzersizlere başlamayı düşünüyorum haberleşelim burdan mutlakaa :)))

merhabaaa hosgeldinn hep birlikte birbirimize destek olarak hem vucudumuzu spora alistiricaz hemde kilolari vericez

ben bugün de yapamadım yürüyüş ama yarın acısını eşimle birlikte çıkarırız, pazarları mutlaka yürüyoruz çünkü

kizlarrrrr dun yuruyus yapmadim cunku 3 saati geckin ev isi yaptimm

bugun ise 1 saat tempolu yurudum sizde durumlar nasill

kizlarrrrr dun yuruyus yapmadim cunku 3 saati geckin ev isi yaptimm

bugun ise 1 saat tempolu yurudum sizde durumlar nasill
3 saat ev işi de iyiymiş :) çalışıyor musunuz, ev hanımı mısınız? biz dün eşimle 1 saat yürüdük, bugün de ben yarım saat yürüdüm

3 saat ev işi de iyiymiş :) çalışıyor musunuz, ev hanımı mısınız? biz dün eşimle 1 saat yürüdük, bugün de ben yarım saat yürüdüm

çalışıyorum canım haftasonlarım tatil dolayısıyla ölümüne temizlik yapıyorum. sende düzenli yürüyoorsun sanırım öyle değil mi ?

son 1,2 aydır haftada 3, 4 gün çıkıyorum diyebilirim ve en az yarım saat yürüyorum, bazen 1,5-2 saat yürüdüğüm de oluyor

hayır malesef çalışmıyorum, bikaç yere başvurdum ama sanırım tecrübesiz olduğumdan geri dönüş almadım. inşallah hasta kabul kursu açılacak ona gideceğim

hayır malesef çalışmıyorum, bikaç yere başvurdum ama sanırım tecrübesiz olduğumdan geri dönüş almadım. inşallah hasta kabul kursu açılacak ona gideceğim

hangi ildesin peki . hiç bozulma bende 3 sene önce o kadar iş basvurusunda bulundum ve o kadar cevapsız kaldım ki inanamazsınnn ama şuan çok şükür işimde gücümdeyim sanada nasip olsun inşallah

kızlar selamm

1 saatlik tempolu yuruyusten yeni dondumm sizde durumlar nasilll ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…