Haydi yürüyelimmm

ilkk ben yazimm o zamann =)) bugün akşam düşündüğüm menüü =)

brokolinin çok faydalı olduğunu okudum biliyordum zaten ama iyicee okudum

akşam eve gidip brokoli havunç haşlaması yapacam belki bir tabak da yoğurt yerim :KK56::KK56:

dinlendikten sonrada hemen yürüyüşe gidecem 30 dk bugünü de öyle kapatacam =))

ilkk ben yazimm o zamann =)) bugün akşam düşündüğüm menüü =)

brokolinin çok faydalı olduğunu okudum biliyordum zaten ama iyicee okudum

akşam eve gidip brokoli havunç haşlaması yapacam belki bir tabak da yoğurt yerim :KK56::KK56:

dinlendikten sonrada hemen yürüyüşe gidecem 30 dk bugünü de öyle kapatacam =))

brokoliliyi bende çok severim hem haşlamasını hem haşlandıktan sonra soğuk haline limon sıkıp yemeyi hemdeeee kızartmasına bayılırımmm. Aynı sekilde karnıbaharında öyle

Bende ara öğünler beni tok tutugu zaman akşamları yogurta galeta ekleyip yiyorum hem kalorisi az hem de tok tutuyor
:KK1:

brokoliliyi bende çok severim hem haşlamasını hem haşlandıktan sonra soğuk haline limon sıkıp yemeyi hemdeeee kızartmasına bayılırımmm. Aynı sekilde karnıbaharında öyle

Bende ara öğünler beni tok tutugu zaman akşamları yogurta galeta ekleyip yiyorum hem kalorisi az hem de tok tutuyor
:KK1:

bu tarifidee denerimmm :KK9: böyle gidersekkk sıkıı ve fitt bir vücuda sahipp olacazz :nazar::nazar: inşalah :KK1::KK1:

bu tarifidee denerimmm :KK9: böyle gidersekkk sıkıı ve fitt bir vücuda sahipp olacazz :nazar::nazar: inşalah :KK1::KK1:

elbette =)

mesela benim için zaman kısıtlı değil sadece 27 marta kadar 5 li rakamlara düşsem yeterli daha sonraki ideal kilioma ulaşmak için bir zaman belirlenmedim aslında belirlesem ii olurdu.

Ben kk ya katıldığımda 65 dim (3hafta önce )
Şimdi 62.60 ( geçen hafta tartıldım cuma günü yarın tartı günüm )
Hedef kilom 55

aslında suanki kilomda ii ama kendimi ii hissetmiyorum o nedenle kilo vermek istiyorum

senin durumun nedir huzurcum ?

elbette =)

mesela benim için zaman kısıtlı değil sadece 27 marta kadar 5 li rakamlara düşsem yeterli daha sonraki ideal kilioma ulaşmak için bir zaman belirlenmedim aslında belirlesem ii olurdu.

Ben kk ya katıldığımda 65 dim (3hafta önce )
Şimdi 62.60 ( geçen hafta tartıldım cuma günü yarın tartı günüm )
Hedef kilom 55

aslında suanki kilomda ii ama kendimi ii hissetmiyorum o nedenle kilo vermek istiyorum

senin durumun nedir huzurcum ?

benim kilodan yana pek fazla sıkıntım yok 53 kiloyum =)) ama sıkıı olsun istiyorum vücudum hemde sağlık için

gerçi bu aralarda kiloma bakmadım aldım başımı gidiyorum çok fazla yemeye başladım beslenmem sağlıksız olduu vallaa :KK5::KK5:

onu da düzeltecem inşallah :KK16: :KK1:

benim kilodan yana pek fazla sıkıntım yok 53 kiloyum =)) ama sıkıı olsun istiyorum vücudum hemde sağlık için

gerçi bu aralarda kiloma bakmadım aldım başımı gidiyorum çok fazla yemeye başladım beslenmem sağlıksız olduu vallaa :KK5::KK5:

onu da düzeltecem inşallah :KK16: :KK1:

şimdi önüne geçmezsen sonra zor olur canım dikkat et

53 kiloyu bilirim bana pek yakışmıyor ama 50 kiloydum bir dönem (çöküyorum resmen )

sıkılaşmak için pilates birebir bence yürüyüş yerine pilatese ağırlık ver hem sevdiğin tv dizisini izlerken bile yapabiliyorsun :KK1:

şimdi önüne geçmezsen sonra zor olur canım dikkat et

53 kiloyu bilirim bana pek yakışmıyor ama 50 kiloydum bir dönem (çöküyorum resmen )

sıkılaşmak için pilates birebir bence yürüyüş yerine pilatese ağırlık ver hem sevdiğin tv dizisini izlerken bile yapabiliyorsun :KK1:

pilatesi uzun zamandır düşünüyorum işte ama bir türlü yapamadım :KK1:

bu arada bizden başka kimse gelmiyor heralde buraya :KK1:

geliyorda her zaman girme şansı olmuyor kişilerin ara ara uğrayanlar oluyor geçmişe bakabilirsin :KK34::KK34:

bende az sonra çıkacagım mesela ve 3-4 saat yokum şirketteyim ve çoook işim var :KK1:

Son düzenleme:

pilateside ihmal etme malzemelerin olmadanda yapabiliyorsun top lastik cembere ihtiyac duymadanda yapılan hareketlerden başlayabilirsin.

sonra istersen malzemelerini alırsın

pilateside ihmal etme malzemelerin olmadanda yapabiliyorsun top lastik cembere ihtiyac duymadanda yapılan hareketlerden başlayabilirsin.

sonra istersen malzemelerini alırsın

tamam o zaman ben hafta sonu başlıyım :KK1:
teşşekür ediyorum benimde çıkmam lazım şimdi sonra yine burdayımmm :KK16:
görüşürüzz

kızlar bende 53 kıloyum. benımde basenlerle ılgılı sorunum var 50 kıloyken vucudum daha ıyı durumdaydı ama 50 kıloykende yuzum cokuyor.Halbukı agır dıyette uygulamıyorum.Onun ıcın sıkılasmayı denıyorum suan ama cok zooorrr benim de göbeğim yok hiç :KK43:

Ben dün o kadar yorgundum ki, hiçbirşey yapamadım.
Bugün telafi ederim diye düşünüyorum :KK52::KK36::KK52:

Kızlarrr

Birbirimizn sporlarını inceleyerek yorumlar yapabiliriz. Birbirimizle kaynaşalım olur mu ?

Sadece spor değil yeme içme kürler hk dada fikirleri olan varsa paylaşsın lütfen hepimizin hepimizden öğreneceği çok sey vardır
iyi fikir :) mesela ben bi soru ile başlayabilirim, hani hep yeşil çay öneriyorlar ya içip faydasını gören var mı?

KK Melekleri

zynpkc : 45 dk yürüme
ayseyma : -30+30=1 saat oryantal dans
:KK52:
cemre25 : -
geoshuh : -
ipek2700 : -
ysfmir :1 saat yürüme
ilktan : -
syldz : 30 dk yürüme+30 dk pilates +10 dk dans
pofu : leslie ile 4 fast mile

kremsokola :20 dk pilates

iyi fikir :) mesela ben bi soru ile başlayabilirim, hani hep yeşil çay öneriyorlar ya içip faydasını gören var mı?

KK Melekleri

zynpkc : 45 dk yürüme
ayseyma : -30+30=1 saat oryantal dans
:KK52:
cemre25 : -
geoshuh : -
ipek2700 : -
ysfmir :1 saat yürüme
ilktan : -
syldz : 30 dk yürüme+30 dk pilates +10 dk dans
pofu : leslie ile 4 fast mile

kremsokola :20 dk pilates

canım ben her gün en az 1 tane içiyorum ödem atmada metobilizma hızında yardımcı oluyor

kızlaarr ben geldiim anca gelddiim maalesef şu istanbulun trafiği insanı deli eder :KK53::KK53:

bugün 70 dakka yürüdüm ayaklarımın altı ağrıyo şuan :KK1:
elimde olsa daha fazla yürüycektim ama yoruldum be :KK1:

iyi akşamlar kızlar :) Bugun için listeye yarım saat pilates ekler misiniz oruçtum yürüyemedim bugünlük yarın telafi ediciiim :) Bu arada basenler için yaptıgınız özel bırsey varsa paylasırsanız sevınırım

iyi akşamlar kızlar :) Bugun için listeye yarım saat pilates ekler misiniz oruçtum yürüyemedim bugünlük yarın telafi ediciiim :) Bu arada basenler için yaptıgınız özel bırsey varsa paylasırsanız sevınırım

kesinliklee platesss diyorum özellikle kalça egzersizleri :)

İyi akşamlar herkesee. Bugün de 25 dk yürüyüş, 90 dk ağırlık çalışması yaptım. Arkasından da bol salata ve ızgara et yedim çok sağlıklı bir gün geçirmiş oldum :KK16: Bu arada basenlerini küçültmek isteyenlere ben de pilates ve cardiyo yapmayı öneriyorum. Çünkü basenlerin küçülmesi için yağ yakmak gerekiyor, cardiyosuz da yağ yakılmıyor. Yürüyüş bu anlamda güzel bi cardiyo çalışması vakit buldukça yapmak lazım :KK34:

Bu arada ben de geçen şubattan beri spor ve yediklerime dikkat ederek 8.5 kilo verdim, yağ oranımı da %24'ten %18'e düşürdüm. O yüzden spor konusunda merak ettikleri olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, ama tabi bu konuda uzman değilim :KK17:

X