Biraz geç de olsa günaydın kızlarBenim hedef 34 beden olmak aslında, kilo farketmez isterse 70 olsun Ama şu anki gidişata göre 2 kilo falan vermek lazım gibi duruyor...
Kızlar Günaydınnn
dün 30 dk pilates yaptımm
Uykuya dalacaktım son anda irademle kalktım sporuma çok şükür iide oldu.
sizde ne var ne yok ?
Birkaç gündür pek keyifsizim ve hiçbirşey yapasım gelmiyor.
Kimse kusura bakmasın...
Herkese günaydınnnnn,
Öpüldünüzzzz
günaydın...... yürüyelim bu konunun başlığı ama arkadaşım çok yağmur var nisan ayından sonra başlasak olurmu
yani şimdiki kilon kaç
55.2'yim bugünkü tartılmama göre, ama 55.5 diyelim iniyor çıkıyor çünkü. Çizelgemdeki göründüğü gibi 64.5 kilodan indim.
merhaba
ben bugün sadece normal olarak yürüdüm işe geldim
dün akşam da yürümedim sanırım bugünde yürümicem çok yorgun hissediyorum kendimi:2::2:
uyumakkk istiyorummm sadecee
havalardan olsa gerek bu aralar bende uykuya pek düştüm.
Normalde sabahları kalkar spor yapardım şimdi işe zor kalkıyorum
şuan bile birr uykumm geldii anlatamamm
evde olmak vardı şimdi mışılll mışılll uyumakkk ohhhh
ahahaa sana katılıyorummmm sekerim ama bu benim için imkansız ancak saat 7 den sonra
bu uykularda çoğunlukla iş yerindeykenn geliyorr bilerek yapıyorr
yada tv izlerken.
Akşama kadar dayan sekerim bende senin kadar uyku yok topla kendini hadii
ahahaa ne zamandır zayıflamaya karar verdin neler yaptın peki
aynı benim gibi bende 64.5 la geldim bu siteye şimdi yavaş yavaş gidiyor bakalım
Spor yaptım bol bol, bir de yeme düzenimi değiştirdim. 1800 kalori civarı alıyorum ama çoğu protein oluyor. Bu sayede yağ oranımı düşürdüm bayaSpor olarak da cardio ve ağırlık çalışıyorum daha önce de dediğim gibi, yalnız 2 günde bir yapıyorum ağır sporları. Aradaki günde vücut kendini toparlıyor, kaslar onarılıyor çünkü.
yaa benim aldığım kalori o kadar olmuyor ama güel yiyorum ve doyuyorum
bende yeme düzenimi değiştirerek başladım işe vede spora başlayarak allah yolumu açık etsin.
Ne zamanda verdin peki
Geçen sene mart gibi başladım diyebiliriz. Bak albümümde şu anki halimin fotoları var. Öncesi de olsa daha çarpıcı olurdu gerçi ama bulamadım bi daha bi bakayım...
baktımda sanırım arkadaş olmadığımız için göremiyorum ekledim seni şimdi.
Geçen marttan bugüne iyi sabır varmıs sende maşallah.
Gerçi bizim kilolarda vermek zor çünkü bizlerin çoğu aslında ideal kiloda olup dahada düşmek isteyenler mevcut
Valla sabretmeden olmuyor kiŞimdi geçen seneden bir fotoğrafımı buldum onu da ekliyorum, o göbek neymiş ya o kadar kötü hatırlamıyodum ben onu
inanılmazzzzz harikaaaaa
ben bişey sorcam sanırım sende kilo verdikten sonra o sorun gitmiş.
İç bacak bölgesi birbirine değiyor ya onun nasıl aştın ???
Ne güzel dümdüz olmuş maşallahhhhhh
aman kilo alma