Haydi yürüyelimmm

Kızlar Günaydınnn

dün 30 dk pilates yaptımm

Uykuya dalacaktım son anda irademle kalktım sporuma çok şükür iide oldu. :KK52::KK52::KK52:

sizde ne var ne yok ?:nazar::nazar:

Birkaç gündür pek keyifsizim ve hiçbirşey yapasım gelmiyor.
Kimse kusura bakmasın...
Herkese günaydınnnnn,
Öpüldünüzzzz :KK54:

günaydın...... yürüyelim bu konunun başlığı ama arkadaşım çok yağmur var nisan ayından sonra başlasak olurmu:KK1:

Birkaç gündür pek keyifsizim ve hiçbirşey yapasım gelmiyor.
Kimse kusura bakmasın...
Herkese günaydınnnnn,
Öpüldünüzzzz :KK54:

hadi bakalımmm =))

günaydın...... yürüyelim bu konunun başlığı ama arkadaşım çok yağmur var nisan ayından sonra başlasak olurmu:KK1:

Merhaba melissay

Başlığımız yürüyeli ancak her türlü spor ve sağlıklı beslenme ile ilgili paylaşımlar yapıyoruz. Herkes gün içerisinde bir gün öncesine ait yaptığı sporu yazıyor. Önümüzdeki hafta liste seklinde gün gün paylaşıyor olacagız.

Danışmak istediğin herhangi bir konu varsa onuda belirtebilir bilen bir kişi varsa cevaplayabilir.

Yani sadece yürümüyoruz. Sağlıklı beslenmeye doğru yürüyoruzz :KK52::KK52::KK52:

55.2'yim bugünkü tartılmama göre, ama 55.5 diyelim iniyor çıkıyor çünkü. Çizelgemdeki göründüğü gibi 64.5 kilodan indim.

ahahaa ne zamandır zayıflamaya karar verdin neler yaptın peki

aynı benim gibi bende 64.5 la geldim bu siteye şimdi yavaş yavaş gidiyor bakalım

merhaba:KK3:

ben bugün sadece normal olarak yürüdüm işe geldim
dün akşam da yürümedim sanırım bugünde yürümicem çok yorgun hissediyorum kendimi:2::2:
uyumakkk istiyorummm sadecee:KK47::KK47: :KK1::KK1:

Son düzenleme:
merhaba:KK3:

ben bugün sadece normal olarak yürüdüm işe geldim
dün akşam da yürümedim sanırım bugünde yürümicem çok yorgun hissediyorum kendimi:2::2:
uyumakkk istiyorummm sadecee:KK47::KK47: :KK1::KK1:

havalardan olsa gerek bu aralar bende uykuya pek düştüm.

Normalde sabahları kalkar spor yapardım şimdi işe zor kalkıyorum :KK52::KK52:

yada tv izlerken.

Akşama kadar dayan sekerim bende senin kadar uyku yok topla kendini hadii :KK52::KK52::KK52:

ayyy topliyamadım kendimii
az önce bir bankaya girdim aslında gideceğim yer başka ama daldım bir an yanlış yere girmişimm orda oyalandım iki saat yaa:KK1::KK1::KK1::KK1:

ahahaa ne zamandır zayıflamaya karar verdin neler yaptın peki

aynı benim gibi bende 64.5 la geldim bu siteye şimdi yavaş yavaş gidiyor bakalım

Spor yaptım bol bol, bir de yeme düzenimi değiştirdim. 1800 kalori civarı alıyorum ama çoğu protein oluyor. Bu sayede yağ oranımı düşürdüm baya :KK16: Spor olarak da cardio ve ağırlık çalışıyorum daha önce de dediğim gibi, yalnız 2 günde bir yapıyorum ağır sporları. Aradaki günde vücut kendini toparlıyor, kaslar onarılıyor çünkü.

Spor yaptım bol bol, bir de yeme düzenimi değiştirdim. 1800 kalori civarı alıyorum ama çoğu protein oluyor. Bu sayede yağ oranımı düşürdüm baya :KK16: Spor olarak da cardio ve ağırlık çalışıyorum daha önce de dediğim gibi, yalnız 2 günde bir yapıyorum ağır sporları. Aradaki günde vücut kendini toparlıyor, kaslar onarılıyor çünkü.

yaa benim aldığım kalori o kadar olmuyor ama güel yiyorum ve doyuyorum

bende yeme düzenimi değiştirerek başladım işe vede spora başlayarak allah yolumu açık etsin.

Ne zamanda verdin peki

yaa benim aldığım kalori o kadar olmuyor ama güel yiyorum ve doyuyorum

bende yeme düzenimi değiştirerek başladım işe vede spora başlayarak allah yolumu açık etsin.

Ne zamanda verdin peki

Geçen sene mart gibi başladım diyebiliriz. Bak albümümde şu anki halimin fotoları var. Öncesi de olsa daha çarpıcı olurdu gerçi ama bulamadım bi daha bi bakayım...

Geçen sene mart gibi başladım diyebiliriz. Bak albümümde şu anki halimin fotoları var. Öncesi de olsa daha çarpıcı olurdu gerçi ama bulamadım bi daha bi bakayım...

baktımda sanırım arkadaş olmadığımız için göremiyorum ekledim seni şimdi.

Geçen marttan bugüne iyi sabır varmıs sende maşallah.

Gerçi bizim kilolarda vermek zor çünkü bizlerin çoğu aslında ideal kiloda olup dahada düşmek isteyenler mevcut :KK52::KK52::KK52:

baktımda sanırım arkadaş olmadığımız için göremiyorum ekledim seni şimdi.

Geçen marttan bugüne iyi sabır varmıs sende maşallah.

Gerçi bizim kilolarda vermek zor çünkü bizlerin çoğu aslında ideal kiloda olup dahada düşmek isteyenler mevcut :KK52::KK52::KK52:

Valla sabretmeden olmuyor ki :KK50: Şimdi geçen seneden bir fotoğrafımı buldum onu da ekliyorum, o göbek neymiş ya o kadar kötü hatırlamıyodum ben onu :KK1:

Valla sabretmeden olmuyor ki :KK50: Şimdi geçen seneden bir fotoğrafımı buldum onu da ekliyorum, o göbek neymiş ya o kadar kötü hatırlamıyodum ben onu :KK1:

inanılmazzzzz harikaaaaa

ben bişey sorcam sanırım sende kilo verdikten sonra o sorun gitmiş.

İç bacak bölgesi birbirine değiyor ya onun nasıl aştın ???

Ne güzel dümdüz olmuş maşallahhhhhh:nazar::nazar:

aman kilo alma :KK52::KK52::KK52::KK52:

inanılmazzzzz harikaaaaa

ben bişey sorcam sanırım sende kilo verdikten sonra o sorun gitmiş.

İç bacak bölgesi birbirine değiyor ya onun nasıl aştın ???

Ne güzel dümdüz olmuş maşallahhhhhh:nazar::nazar:

aman kilo alma :KK52::KK52::KK52::KK52:

İnşallah almam valla bütün çabalar onun için :KK1: Bi arkadaş daha sormuştu onu forumda, yağ oranını azaltınca iç bacak da basen de gidiyor ama işte uzun bir süreç. Bir de oraları toparlayacak sporlar yapmak şart, pilates olur, ağırlık olur, brazil butt lift falan olur... Ben ilk başladığımda baya sapıtmıştım günde 1.5 saat cardio, yarım saat ağırlık, toplam 2 saat falan spor yapıyordum. O kadar da abartmamak lazım, çünkü dediğim gibi ne yaparsan yap bu bir süreç, hemen olmuyor yani :KK50:

X