Haydi yürüyelimmm

tam gençlik çağı ama sınavlar yüzünden yaşayamıyorum gençliğimi :)
şimdi bende üniversiteye gitsem bende mi kilo alcamm :KK53:

sen şimdi bilinçli gidecek oldugun için zannetmiyorum ama bizlerin bu sekilde yasantılarını duyup alıyorsan haketmişsin demektir. :KK1::KK1:

günaydınnnnn kızlarrrrr :KK16::KK16:

baktımm herkess kendii tanıtmışş eee beni de tanıyınnn :KK1::KK1:
ben de 19 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum hedef hukuk fakültesi inşallah bu sene olacakk:nazar::KK1::KK16:
sınavlara hazırlanırken de sigorta acentesinde çalışıyorum hemdee sigortacıyım

bugün işe gelirken yürüdümm yinee hemde yağmurlu havada çokk güzeldii yavaşş yavaşş yürüdümm yağmurlu havanın tadını çıkardımmm:KK16::KK1:

bu arada adım da gökçee :KK1:

Son düzenleme:
korkmaya başladım :KK14: ben bu kilomu beğenmiyorum ki bide 63 felan olursamm off ki ne off :KK50:

ooo şimdiden bu sekilde kendini frenle işte. Bende 18 yaşındayken 50 -55 arasında gidip geliyordum ama şimdi 60lara çıktım allahtan erken bilincine vardımda önlem alıyorum

günaydınnnnn kızlarrrrr :KK16::KK16:

baktımm herkess kendii tanıtmışş eee beni de tanıyınnn :KK1::KK1:
ben de 19 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum hedef hukuk fakültesi inşallah bu sene olacakk:nazar::KK1::KK16:
sınavlara hazırlanırken de sigorta acentesinde çalışıyorum hemdee sigortacıyım

bugün işe gelirken yürüdümm yinee hemde yağmurlu havada çokk güzeldii yavaşş yavaşş yürüdümm yağmurlu havanın tadını çıkardımmm:KK16::KK1:

bu arada adım da gökçee :KK1:

Merhaba Gökçee umarım hukuk fakultesini kazanırsın canım

kilo kaç bu arada ?

ooo şimdiden bu sekilde kendini frenle işte. Bende 18 yaşındayken 50 -55 arasında gidip geliyordum ama şimdi 60lara çıktım allahtan erken bilincine vardımda önlem alıyorum

Merhaba Gökçee umarım hukuk fakultesini kazanırsın canım

kilo kaç bu arada ?

inşallahhh
kilomm en son 53 dü sanırımm sonradan da bakmadımm :KK1:
en fazla 55 olurr sonra geri düşer :KK1:

inşallahhh
kilomm en son 53 dü sanırımm sonradan da bakmadımm :KK1:
en fazla 55 olurr sonra geri düşer :KK1:

inşallahh canım

peki kızlar hedef kilolar ne

yani şimdiki kilonuz kaç
olmak istediğiniz kilo kaç öğrenelimm

ben

şuan :62-63 arası
hedef : 55
ne zamana kadar : beliri bir zaman yok yaza kadar yolu var ama Martın sonuna kadar 5 li rakamlara düşmeliyim :KK52::KK52::KK52:

inşallahh canım

yani şimdiki kilonuz kaç

ben

ne zamana kadar : beliri bir zaman yok yaza kadar yolu var ama Martın sonuna kadar 5 li rakamlara düşmeliyim :KK52::KK52::KK52:

kilom 58
hedefim 50
nisanın başında 50 kilo olarak görünmek isterim

inşallahh canım

yani şimdiki kilonuz kaç

ben

ben 1 veya 2 kilo versem yeter şuan normal zaten ama daha sıkııı bir vücuda sahipp olmakk istiyorummmm o yüzdenn pilatesss pilatesss pilatesss :KK16::KK16::KK1:

kilom 58
hedefim 50
nisanın başında 50 kilo olarak görünmek isterim

aslında kilon fazlada değil ama kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan odur önemli olan

ben 1 veya 2 kilo versem yeter şuan normal zaten ama daha sıkııı bir vücuda sahipp olmakk istiyorummmm o yüzdenn pilatesss pilatesss pilatesss :KK16::KK16::KK1:

e hadi bakalım bende pilates yapıyorum bir kaç gündür ara verdim ama tam hız devam

bu arada dün 1 saat yürüyüşüm var.

Kızlar ben çıkıyorum işlerimi yapayım

öpüldünüz:KK54::KK54::KK54:

aslında kilon fazlada değil ama kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan odur önemli olan

e hadi bakalım bende pilates yapıyorum bir kaç gündür ara verdim ama tam hız devam

bu arada dün 1 saat yürüyüşüm var.

Kızlar ben çıkıyorum işlerimi yapayım

öpüldünüz:KK54::KK54::KK54:

güle güleee :KK16:

Biraz geç de olsa günaydın kızlar :KK16: Benim hedef 34 beden olmak aslında, kilo farketmez isterse 70 olsun :KK1: Ama şu anki gidişata göre 2 kilo falan vermek lazım gibi duruyor...

Kızlar Günaydınnn

dün 30 dk pilates yaptımm

Uykuya dalacaktım son anda irademle kalktım sporuma çok şükür iide oldu. :KK52::KK52::KK52:

sizde ne var ne yok ?:nazar::nazar:

X