- Konu Sahibi tomurcukkk
- #1.901
Günaydın hanımlar, günümüz huzur ve neşeyle geçsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yangin da cikabilirdi boyle atlattigimiza dua ediyorum canim tek bunaldigim cocugumun sikintili zamanina denk geldi cocukla ilgilen kostur kostur temizlige devam derken yoruldum birazçok geçmiş olsun iyi uğraşmışsın canım yaa
inşallah senin ufaklık çabuk pörtletir dişini ateşi de daha çıkmaz
Aynen canim 3 gunluk spor yapmis gibi oldum valla bencede en az hasarla atlattik rabbim kimseye boyle seyler vermesin bebegimde geceyi iyi gecirdi cabucak cikiverir disi insallahGünaydın msj ı okurken tamamen uyanmamı sağladın Rabbim korumuş en az hasarla atlatmışsın temizliğide spor niyetine sayarsak 3 günlük sporu yaptığını düşünüyorum yemekten olmuşsun ama yapcak bişey yok diycen ben neyle uğraştım sen ne yazıyosun olan olmuş iyi tarafından düşünelim istedim senin elinden neler kurtulmuş ki bi evi temizlemek arındırmak çok kolay olsa gerek şaka bi yana çok çok geçmiş olsun bebişinde tez zamanda şifasına kavuşsun
Aynen canim 3 gunluk spor yapmis gibi oldum valla bencede en az hasarla atlattik rabbim kimseye boyle seyler vermesin bebegimde geceyi iyi gecirdi cabucak cikiverir disi insallahGünaydın msj ı okurken tamamen uyanmamı sağladın Rabbim korumuş en az hasarla atlatmışsın temizliğide spor niyetine sayarsak 3 günlük sporu yaptığını düşünüyorum yemekten olmuşsun ama yapcak bişey yok diycen ben neyle uğraştım sen ne yazıyosun olan olmuş iyi tarafından düşünelim istedim senin elinden neler kurtulmuş ki bi evi temizlemek arındırmak çok kolay olsa gerek şaka bi yana çok çok geçmiş olsun bebişinde tez zamanda şifasına kavuşsun
Saol canimAllah korumuş canım , bebişine de çok geçmiş olsun
Kizlaaaaarr ben de istiyorum çok istiyorum motivasyona ihtiyacım var. Çok kotu bir haldeyim. Hem fiziki anlamda hem de ruhen
Eşimi tanıdığım günden beri kilo alıyorum. 65 dim. O zaman bile bi 10 kilo fazlam varken 82yle hamile kaldım
Doğum yaptım bebeğim 9 aylık oldu. Emzirme donemi de geçti. 94 kıloyum. Kendime güvenim gitti.
65 ken bile çok begeniliyordum simdi eşim dert etmediğini desede ben kendimi çok kotu hissediyorum.
Esim yakışıklı biridir. Evlendigimizde herkes çok yakistirmisti çift olarak ama simdi ben çirkin oldum kocaman oldum ben bile kendimi onun yanina yakistiramiyorim
Beni de araniza alır mısınız
Allah agiz tadiyla yemek nasip etsin canim emeklerin bosa gitmez insallahBen de öldüm yani bugun kizlar esim kışa hazirlik icin malzeme aldi. Domates melemenlik yaptim. Bir de ilk defa denedigim seyler var tabi olur mu olmaz mi bilmem. Kozlenmis Kirmizi biber kahvaltilik olarak kavonozda yaptım. Patlıcan kozlemesi konservesi yaptim. Emeklerim bosa cikmasin insallah. Cok yoruldum simdi yatacagim
Yangin da cikabilirdi boyle atlattigimiza dua ediyorum canim tek bunaldigim cocugumun sikintili zamanina denk geldi cocukla ilgilen kostur kostur temizlige devam derken yoruldum biraz
2 bina ilerdeki komşum aradı bir gün misafirleri vardı dışarı çıkmışlar kızına da dersaneye gitmeden ocakların altını kapat demiş ama kızı unutmuş olabilir diye benden rica etti git dışarıdan gazı kes ocak açıkça kapanır dediYangin da cikabilirdi boyle atlattigimiza dua ediyorum canim tek bunaldigim cocugumun sikintili zamanina denk geldi cocukla ilgilen kostur kostur temizlige devam derken yoruldum biraz
gel canım alırız tabii beraber muhabbetle bir güzel zayıflarız hedef belirledin mi kendineKizlaaaaarr ben de istiyorum çok istiyorum motivasyona ihtiyacım var. Çok kotu bir haldeyim. Hem fiziki anlamda hem de ruhen
Eşimi tanıdığım günden beri kilo alıyorum. 65 dim. O zaman bile bi 10 kilo fazlam varken 82yle hamile kaldım
Doğum yaptım bebeğim 9 aylık oldu. Emzirme donemi de geçti. 94 kıloyum. Kendime güvenim gitti.
65 ken bile çok begeniliyordum simdi eşim dert etmediğini desede ben kendimi çok kotu hissediyorum.
Esim yakışıklı biridir. Evlendigimizde herkes çok yakistirmisti çift olarak ama simdi ben çirkin oldum kocaman oldum ben bile kendimi onun yanina yakistiramiyorim
Beni de araniza alır mısınız
şükür paketin yenilenmiş özledim kız seniiGünaydın kizlar iyi pazarlar..paketim yenilendi şükür ama dün yine batırdım bunca zaman bozduktan sonra toplamasi kolay olmuyor.. ama öyle yada böyle olacak baska caresi yok.
angelina35 insan bütün hafta uyumayi planlayinca pazar günü böyle şeylere katlanamiyor gerçekten komsunu uyar istersen yani sonucta hafta ici uykusunu alamayan çocukların var biraz daha anlayisli olmayi öğrensin..
Kahvaltim
2 light ekmekle
1 t.k kaşığı reçel
1 t.k.biberli krem peynir
1 t.k. labne
Catalin ucuyla beyaz peynir
1 kucuk kup helva
Domates salatalik maydanoz
Kahvaltı çok az yemeyi planlıyordum ama son anda söyle düşündüm kahvalti günün erken saatinde bunlari eritebilirim gun icinde Asil dikkat etmem gereken diğer öğünler ozelliklede.akşam yemegi.. bugun bu kurali uygulamaya calisacagim insallah.
şükür paketin yenilenmiş özledim kız senii
benimkiler domates kavanoz almaya gitti kahvaltı için onları bekliyorum
Napacaksin kavonozu kışa hazirlik falan mi var hu kadar Marifetli kadın arasinda tek tembel ben miyim bi yapmayan ben kaldim galiba:)))şükür paketin yenilenmiş özledim kız senii
benimkiler domates kavanoz almaya gitti kahvaltı için onları bekliyorum
sabah gözünü açar açmaz domates yapıcan mı dedi eşim benimkiler makarnacı domates sos kaşarla bayılıyorlar makarnaya sırf onun için istiyor geçen sene yaptım daha domates bitmemişken eylüldü galiba hepsini açıp açıp yediler sinir oldum kahvaltıya domatesli yumurta makarnaya şuna buna diye yaa diyorum durun ben normal domatesten yaparım yok ne var ki diyip açtılar kavanozların hepsiniNapacaksin kavonozu kışa hazirlik falan mi var hu kadar Marifetli kadın arasinda tek tembel ben miyim bi yapmayan ben kaldim galiba:)))
Canım çok geçmiş olsun yeni gördüm Allah korumuş...Iyi aksamlar kizlar kusura bakmayin iki gundur baya aksilikler geldi basima size de yazamadim persembe gunu aksam yemegini yaparken esim aradi oglumuza okul icin biseyler alalim hemde kutlama olsun oyun alanina goturelim dedi acele acele hazirlanip indik asagi cocuklarla yaklasik 3-3,5 saat disarda durduk binaya girdim diyorum ki birisi bisey yakmis koku gittikce artiyo megerse yemegin altini kapatmadan gitmisim evde yangin cikmamis ama goz gozu gormeyecek derecede duman vardi heryeri acip annemlere gittim cocuklar cigerlerine cekmesin diye ertesi gun eve geldim bir koku butun perdeleri yikadim halilari yikatmaya gonderdim butun daire duvarlari kapilari camlari sildim evden koku ciksin diye iki gundur ugrasiyorum ha bide ogleden sonra kucuk oglum ateslendi doktora goturduk dis cikariyomus kuzum simdi uyuttum biraz dinlenmeye gectim
sabah gözünü açar açmaz domates yapıcan mı dedi eşim benimkiler makarnacı domates sos kaşarla bayılıyorlar makarnaya sırf onun için istiyor geçen sene yaptım daha domates bitmemişken eylüldü galiba hepsini açıp açıp yediler sinir oldum kahvaltıya domatesli yumurta makarnaya şuna buna diye yaa diyorum durun ben normal domatesten yaparım yok ne var ki diyip açtılar kavanozların hepsini
sen mi tembelsin
sen tembelsen ben hiç kıpırdamayan uyuşuk loriyim :))