Haydi Yine Yeniden...

makina dıtlıyor yıkanan tülleri asıp geliyorum benim sıpa cumadan sonra gelirim dedi gelmedi daha :KK34:

@metra cim cok iyi kilo vermissin ekimcim sende oyle masallah tebrik ediyorum sizleri :nazar: gul canim allah sanada kolaylik versin temizlik yapan tum arkadaslar hepimize allah kolaylik versin rabbim yardimcimiz olsun kazamiz mubarek olsun kizlarrr:KK55::KK31:
sağol canım hepimize...
Bende bir ara bildirim yapayım.Motivasyon olsun size.
Kortizona başladığımda tam 79 kiloydum.Bu sabah 75,6 geldim :KK49:
flaş flaş flaş....
tıp literatüründe yeni bir gerçek!!!!
kortizonun sanılanın aksine kilo verdirdiği ortaya çıktı!!!!
:KK48::KK48::KK48:
valla bravo sana tomurcukkk:KK9:

eti seviyorsan daha iyi yaaa dün bbc nin nasıl zayıflanır belgeselini izledim bilimsel çalışmalar eşliğinde yapılmış çok güzel bir belgesel protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmede uzun süre tok kalıp bedende birikmiş yağları atıp yenilen yağlarında emilimini azalttığını kanıtladılar özellikle süt ve türleri bağırsağın iç yüzeyini sabun gibi sarıp yağın emilmesini önlüyor
tatlıyla çok haşır neşir olmazsan eti ye yiyebildiğin kadar :)
Teşekkür ederim canım bilgi için.Et tavuk balık vazgeçilmezlerim.Yoğurt da severim.Tatlıyla hiç aram yok gibi bişey zaten.Bayramda et ayran yoğurt yeter bana .Bu bayramı hasarsız atlatacağım o zaman :KK66:

sağol canım hepimize...

flaş flaş flaş....
tıp literatüründe yeni bir gerçek!!!!
kortizonun sanılanın aksine kilo verdirdiği ortaya çıktı!!!!
:KK48::KK48::KK48:
valla bravo sana tomurcukkk:KK9:
Valla aynen öyle bitanem.Öyle yorumlar okudum ki kortizonla ilgili.Çok korkmuştum başlamadan önce.Karın bölgesinde yağlanmadan tut yüzde şişme vs falan.Ama çok şükür korktuğum başıma gelmedi.
Senin de hastaların kullanacaksa ve tedirginlerse benden örnek verebilirsin :KK66:

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 adet tuzsuz etimek

Ara
8-10 adet üzüm

Öğlen
El kadar haşlanmış tavuk göğüs etini doğradım.içine 3 yk yoğurt 1 adet etimek ve biraz pul biber ekip yedim

Ara
1 muz
1 avuç çiğ fındık

Akşam (muhtemel)
tuzsuz taze fasulye
haşlanmış tavuk
salata yada yoğurt

jiyan47 jiyan47 nerelerdesin canım.seni hiç göremiyorum sayfamızda?? aradaki saat farkından dolayı mı denk gelemiyoruz :)))

İşten yeni oturdum bendede iş bitmiyor Allahtan yemeklerde ocakta sorun ev düzenlimi benim cadılar diğer odalardaki işi bitirene kadar salonu alt üst etmişler oyy bitmez bu işler

Selam kızlar.İlk sayfadaki tabloya bakılırsa aranızdaki en yaşlı,en uzun ve en şişman :)) kişi olarak beni de kabul ederseniz sevinirim.Sevgili tomurcukkk tomurcukkk sizi gerçekten tebrik ederim. :nazar: Darısı başımıza İnşallah biz de istediğimiz kilolara kavuşuruz.Ayrıca sabah başka bir grupta biraz çene çaldığım ekim2009 ekim2009 cuğumu da burda görmek beni çok sevindirdi.Bu arada
Boy :1.80
Kilo :bu sabah itibariyle 109.8
Görüşmek üzere :KK36:

Selam kızlar.İlk sayfadaki tabloya bakılırsa aranızdaki en yaşlı,en uzun ve en şişman :)) kişi olarak beni de kabul ederseniz sevinirim.Sevgili tomurcukkk tomurcukkk sizi gerçekten tebrik ederim. :nazar: Darısı başımıza İnşallah biz de istediğimiz kilolara kavuşuruz.Ayrıca sabah başka bir grupta biraz çene çaldığım ekim2009 ekim2009 cuğumu da burda görmek beni çok sevindirdi.Bu arada
Boy :1.80
Kilo :bu sabah itibariyle 109.8
Görüşmek üzere :KK36:
hoş geldin canımm burası da bizim topiğimiz işte En Büyük TÜRKİYE sessiz sakin topikte motivasyon olmuyor zaten burası tam şenlikli samimi ve iyi hatunlarla dolu burada güzel kilolar verip hedefine ulaşacağına inanıyorum

hoş geldin canımm burası da bizim topiğimiz işte En Büyük TÜRKİYE sessiz sakin topikte motivasyon olmuyor zaten burası tam şenlikli samimi ve iyi hatunlarla dolu burada güzel kilolar verip hedefine ulaşacağına inanıyorum[/QUOTE
Hoşbulduk canım.Ben de burda motivasyonumun yükseleceğine inanıyorum. :))

Kizlar bugun benim diger gurupta tarti gunumdu ve gayet iyi kg verdim 15 temmuzdan bugune dek 10.3 gr gitti bugun odul gunumdu menumu yazinca sasirmayin :)

Ablacigim sen de hosgelmissin ben de.bu grupta yeniyim ismim emel ogretmenim diger bilgiler yyukarida yaziyor kendini anlatir misin?

X