Haydi Yine Yeniden...

Gokce29 Gokce29 canim sordugun icin tesekkur ederim ben cuma yarismasina katilmadim 100 kilo uzerindekiler zayifliyor sayfasinda da yaziyorum ama oradi sakin bi grup pek aktif olamadim orda bu arada kilom gecen hafta 102 di bu hafta 100,8
Çok iyi canım tebrikler.Salıya iyi bir bildirim gelir :KK66:

Aynen canım.Allah bilsin boşver.Bazı kv ler aç gözlü oluyor.Gelinlerini kıskanıyorlar.
eskinin kadınları genelde böyle galiba 70 yaşına geldi hala aynı ne yapalım olduğu gibi kabül ettim ben de ona değil allah rızasını kazanmak için yapıyorum ne yaparsam her ne kadar onun yüzünden troid hastası olup ameliyat olsam da eski gücüm kalmasa da olduğu kadar artık:))

ekim2009 ekim2009 @ilkay80 kizlar yarinbende kayinvalidemin evini temizlicem hemde tek basima yardimcida yok malesef:KK43:
Kayinvalidede rahatsiz biraz belinden koca evi temizleyecem allah yardimcimiz olsun
allah kolaylık versin yardımcın olsun canım
bak şimdi kendime yeni bir mutlu olacak sebep buldum ben ayrı şehirde yaşıyorum şükür kii her defasında eşim hadi git annemin evini temizle dese gıcık olurdum ben zaten gidince yapıyorum ama emri vaki olunca delleniyorum artık:KK53::KK53:

yarın kendime serbest gün ilan ediyorum benim sıpamm isyanlarda yok salı tartı günü yok cuma tartı günü diyip bizle yemiyorsun diye söyleniyor veledim :))
E haksız da sayılmaz yani delikanlı.Benmi de eşim isyanlarda son zamanlarda.Hiç hamur işi tatlı börek çörek yapmıyorsun artık diyettesin diye diyor.En çok da dışarı yemeğe gidelim dediğinde diyeti bahane edersem çok kızıyor

Canım sen aile hekimi değil miydin yanlış mı hatırlıyorum o_O Ne nöbeti bunlar sabaha kadar
canım ben ilçe devlet hastanesindeyim,
aile hekimliği uzmanıyım.
pratisyenlerimiz gelene kadar (inşallah ekime kadar gelmiş olacaklar)
eleman sıkıntısından bayağı bi nöbet tutuyorum 2-3 aydır...
senin k.valide sen iş yapınca sana allah razı olsun diyor anlaşıldı :))
benim ki tüm evini temizlerim yazın gittiğimizde geleni gideni ağırlarım bir de üstüne birine kızsın ben beddua yerim yine eşşek gibi yaparım
evet canım bayağı bi dua eder..
napcan ekim'cim sen gene de yap bi gören var elbet!
Evet canım duası yetiyır önceden sadece ben yapıyordum şimdi gene iş hafifledi 100 lirayı falan boşverdim ben iş bitsin duasıda yeterçok kafaya takıyorlar yaşlanınca
evet ya çok memnun kalıyorlar olunca da...

E haksız da sayılmaz yani delikanlı.Benmi de eşim isyanlarda son zamanlarda.Hiç hamur işi tatlı börek çörek yapmıyorsun artık diyettesin diye diyor.En çok da dışarı yemeğe gidelim dediğinde diyeti bahane edersem çok kızıyor
bizde öyle sorun yok ne isterlerse pişiriyorum karıyarık börek poğaça ama ben yemiyorum dışarı yemeğe çok sık gitmiyoruz 2 haftada yada 3 hafta da bir yarın kesin gidilecek ama onu biliyorum bana kalsa ayda bir gideri ama oğlum istiyor yapacak bişey yok gidilecek

benim ki normal değil kriz geçirecek derece de kıskanç oğulları iyi evlerde oturuyor diye evlerine bir eşya alsalar aldılar diye çıldırır onu da belli etmez güya başka sebeplerdenmiş gibi saydırır 5 oğlu 5 i de özellikle benim ki anneleri ne yapsa sonrası sanki bişey yokmuş gibi davranır bir de ödüllendirirler benim ki daha çarşamba 3 bin lira yolladı lcd tv istiyormuş hanımefendi üstüne 2 düğün masraf çocuğun özel okul parası kurban parası veee bu gün maaştan hiçbir şey kalmadı ciddi bitirdik :)))
kız ben yine sigarayla iyi idare etmişim iyi ki uyuşturucu alkol neyine alışıpta kafayı yememişim heheheheh
kendimle gurur duyuyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
annemle ablam hep ne yaparsan allah rızası için yap diye diye bu kadar evin kül kedisine döndüm ya kul bilmese allah bilir

ayy canım benim,
hiç kolay değil valla...
ama yapacak da bişey yok...
aynen sen sadec O'nun rızasını düşün ekim'im...

canım ben ilçe devlet hastanesindeyim,
aile hekimliği uzmanıyım.
pratisyenlerimiz gelene kadar (inşallah ekime kadar gelmiş olacaklar)
eleman sıkıntısından bayağı bi nöbet tutuyorum 2-3 aydır...

evet canım bayağı bi dua eder..
napcan ekim'cim sen gene de yap bi gören var elbet!

evet ya çok memnun kalıyorlar olunca da...
az kalmış bayram sonrası gelirler inşallah da sen de rahat edersin nöbetleri hiç sevmiyorum ben yaaa

ayy canım benim,
hiç kolay değil valla...
ama yapacak da bişey yok...
aynen sen sadec O'nun rızasını düşün ekim'im...
2 senedir ilk defa gittimgeçen bayram k.valideye bir ay olumlama yaptım kendi kendime telkin de bulundum ki gördüğümde gırtlağını sıkıp canını almayayım diye çok işe yaradı gayet sakindim 1 kere hariç kadını boğmayı düşünmedim allaha şükür:rolleyes::rolleyes:

oğlumla pazarlık yaptım tülleri ne zaman yıkayayım diye:)
cumaya gidip gelince tamam dedi ben yıkıyacam o da asacak inşallah

bizde öyle sorun yok ne isterlerse pişiriyorum karıyarık börek poğaça ama ben yemiyorum dışarı yemeğe çok sık gitmiyoruz 2 haftada yada 3 hafta da bir yarın kesin gidilecek ama onu biliyorum bana kalsa ayda bir gideri ama oğlum istiyor yapacak bişey yok gidilecek
Canım bende çalıştığımdan yapma fırsatım olmuyor hafta içi.Hafta sonu da ben sallıyorum açıkçası.Çünkü yapsam dayanamayıp kendim de yiyeceğim :)
Çocuğa kayınvalide bakıyor.Onun da elinden pek gelmez hamur işi pasta börek yapamıyor.Kırk yılda bir eserse aklıma bişeyler yapıyorum pazar günleri

Canım bende çalıştığımdan yapma fırsatım olmuyor hafta içi.Hafta sonu da ben sallıyorum açıkçası.Çünkü yapsam dayanamayıp kendim de yiyeceğim :)
Çocuğa kayınvalide bakıyor.Onun da elinden pek gelmez hamur işi pasta börek yapamıyor.Kırk yılda bir eserse aklıma bişeyler yapıyorum pazar günleri
bence şükretsinler ben çalışsam herhalde yemek dışında hiç birşey yapmazdım evdeyim de siparişle yemek yapıyorum bazen gece canım sıkılıyor dolap şudur budurları da yeni silmiş oluyorum ütüde olmayınca bişeyler pişiriyorum sıkıntıdan
şimdi kolumu çok yorunca boynumda yarım yumurta büyüklüğünde şiş oluyor göz kulak boyun hepsi ağrıyor mahfediyor da elde açma börek mantı v.s. yapmıyorum çok nadir yapıyorum evde kös kös oturmakta kötü yaaa:))

bence şükretsinler ben çalışsam herhalde yemek dışında hiç birşey yapmazdım evdeyim de siparişle yemek yapıyorum bazen gece canım sıkılıyor dolap şudur budurları da yeni silmiş oluyorum ütüde olmayınca bişeyler pişiriyorum sıkıntıdan
şimdi kolumu çok yorunca boynumda yarım yumurta büyüklüğünde şiş oluyor göz kulak boyun hepsi ağrıyor mahfediyor da elde açma börek mantı v.s. yapmıyorum çok nadir yapıyorum evde kös kös oturmakta kötü yaaa:))
Evde olunca rahat duramıyor insan.İlla bişeyler yapıyor dediğin gibi.
Dikkat et ama bak biraz yüklenince kendine biyerlerinde bi arıza çıkıyor

ev
az kalmış bayram sonrası gelirler inşallah da sen de rahat edersin nöbetleri hiç sevmiyorum ben yaaa
evet canım hele de çocukla,
kızım kreşten akşam 5'te hastaneye geliyor,
babamız 8-8buçuk gibi gelene kadar hastanede yanımda perişan oluyor.
ben hasta muayene ediyorum,
hemşire odasından bağırıyor anne diye,
yanıma geliyor, bacağıma sarılıyor, ağlıyor falan filan
komedi gibiyiz..
ama bayağı bi zor oldu bizim için bi de 29 unda var nöbetim,
sonra pratisyenlerimiz gelirse tutmayacağım inşallah...

Evde olunca rahat duramıyor insan.İlla bişeyler yapıyor dediğin gibi.
Dikkat et ama bak biraz yüklenince kendine biyerlerinde bi arıza çıkıyor
ameliyattan sonra oldu hala çok yorulunca kemikler kandaki kalsiyumu hızla çekiyor uyuşma ve kramplar oluyor baktım bana benden başka faydası olan yok yorulduğum yerde bırakıyorum işi sonunda canımın kıymetini anladım boğazı kestirdikten sonra anlamasam da yapamıyorum ki daha bişey gücüm kalmıyor :KK53::KK53:

ev

evet canım hele de çocukla,
kızım kreşten akşam 5'te hastaneye geliyor,
babamız 8-8buçuk gibi gelene kadar hastanede yanımda perişan oluyor.
ben hasta muayene ediyorum,
hemşire odasından bağırıyor anne diye,
yanıma geliyor, bacağıma sarılıyor, ağlıyor falan filan
komedi gibiyiz..
ama bayağı bi zor oldu bizim için bi de 29 unda var nöbetim,
sonra pratisyenlerimiz gelirse tutmayacağım inşallah...
ayyy baya perişan oluyorsunuz siz anne kız allah yardımcın olsun
ben de başladım şimdi inşallah pratisyenler daha erken gelirde sen de rahat edersin diye dua etmeye :)

X