Haydi Yine Yeniden...

Günaydın arkadaşlar sohbet mükemmel ben sabah spor sonrada nesfitli yulaflı karışım yedim

Ben pes edenler grubundayım isyan etsemde söylensemde durum değişmiyor baktım bana olan oluyo bi sürü hastalık oldu eskiden çok takardım anne niye böyle yapar diye sık sık arardım sonra anladım o kaynana annem değil ki daha az arıyorum bazen aramayı unutuyorum

Ben pes edenler grubundayım isyan etsemde söylensemde durum değişmiyor baktım bana olan oluyo bi sürü hastalık oldu eskiden çok takardım anne niye böyle yapar diye sık sık arardım sonra anladım o kaynana annem değil ki daha az arıyorum bazen aramayı unutuyorum
Kimseye hakettiğinden fazla değer vermemek gerekiyor bence.Şımartıyoruz ilk başlarda sonra tepemize çıkıyorlar.
Eniştemin bi lafı var kimseyi memnun edemezsin diye.Çok doğru

Gunaydinn kizlar gerci oglen olmus yaa gece kocalari cekistirdik gunduz kayinvalideleri cekistirmissiniz dun oyle yorulmusumki uyumusum onbire kadar aslind bu kadar cok uyumam ama gecen hafta cok uykusuz kaldim ondan galiba benim ufaklikta almis yastigini yatmis yanima anne ogul iyi uyumusuz abimizde kitap okumus biz uyanana kadar bugunde biraz isim var ortaligi topliycam evi bi supururum yine yemekti bulasikti aksam olur benim niye cok isim oluyor ya hicc bitmiyor arkadas ya ...

Gunaydinn kizlar gerci oglen olmus yaa gece kocalari cekistirdik gunduz kayinvalideleri cekistirmissiniz dun oyle yorulmusumki uyumusum onbire kadar aslind bu kadar cok uyumam ama gecen hafta cok uykusuz kaldim ondan galiba benim ufaklikta almis yastigini yatmis yanima anne ogul iyi uyumusuz abimizde kitap okumus biz uyanana kadar bugunde biraz isim var ortaligi topliycam evi bi supururum yine yemekti bulasikti aksam olur benim niye cok isim oluyor ya hicc bitmiyor arkadas ya ...
iş yaparsan bitmez boş ver diyip bırakırsan biter o da biz de yok :)
iyi dinlenmişsin oğluşunla günün kalında koşturma maratonu enerjin olur :)

metra metra cim cok iyi kilo vermissin ekimcim sende oyle masallah tebrik ediyorum sizleri :nazar: gul canim allah sanada kolaylik versin temizlik yapan tum arkadaslar hepimize allah kolaylik versin rabbim yardimcimiz olsun kazamiz mubarek olsun kizlarrr:KK55::KK31:
teşekkür ederim canım metranın yanında ben kaplumbağa kalıyorum ama kendimce iyi gidiyorum vücudumu tanıyorum çünkü hızını biliyorum artık:)

süpeerrrrrrrrrr:nazar:
tuzu bende nadiren kullanıyorum artık senden ilham aldım :KK15:
Boşuna demiyorlarmış üç beyaz olan un şeker tuzdan uzak durun diye.Biz genelde unu ve şekeri kesiyoruz diyette.tuzu her ne kadar ek olarak atmasamda tuzlu yerdim ben.ama tamemen sıfırlayınca ciddi faydasını gördüm

SABAH
Iki dilik tam bugday ekmek
Biraz tel peynir tuzsuz olandan
Domates iki biber salatalik
Uc bardak sekersiz cay
1litre su

Masallah tomurcukk bana cok yaklastin supersin bebegim gogus ameliyati olunca atmis bes falan olursun sen masallahhh diyeyim bir daha nazar olma kuzumm :nazar::nazar::nazar::KK200:
Valla yaklaştım.Bakarsın 60 lara beraber ineriz :KK66:
Kurbanda kilo alacağımı düşünüyorum ben.Almasam da veremem çünkü eti çok severim.Sanırım bu hafta ilaç bitecek tuz kısıtlaması da kalkacak.Elimden geleni yapacağım bayramda kilo almamak için.

Valla yaklaştım.Bakarsın 60 lara beraber ineriz :KK66:
Kurbanda kilo alacağımı düşünüyorum ben.Almasam da veremem çünkü eti çok severim.Sanırım bu hafta ilaç bitecek tuz kısıtlaması da kalkacak.Elimden geleni yapacağım bayramda kilo almamak için.
eti seviyorsan daha iyi yaaa dün bbc nin nasıl zayıflanır belgeselini izledim bilimsel çalışmalar eşliğinde yapılmış çok güzel bir belgesel protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmede uzun süre tok kalıp bedende birikmiş yağları atıp yenilen yağlarında emilimini azalttığını kanıtladılar özellikle süt ve türleri bağırsağın iç yüzeyini sabun gibi sarıp yağın emilmesini önlüyor
tatlıyla çok haşır neşir olmazsan eti ye yiyebildiğin kadar :)

X