- Konu Sahibi tomurcukkk
Günaydın arkadaşlar sohbet mükemmel ben sabah spor sonrada nesfitli yulaflı karışım yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimseye hakettiğinden fazla değer vermemek gerekiyor bence.Şımartıyoruz ilk başlarda sonra tepemize çıkıyorlar.Ben pes edenler grubundayım isyan etsemde söylensemde durum değişmiyor baktım bana olan oluyo bi sürü hastalık oldu eskiden çok takardım anne niye böyle yapar diye sık sık arardım sonra anladım o kaynana annem değil ki daha az arıyorum bazen aramayı unutuyorum
sağol canım...ayyy baya perişan oluyorsunuz siz anne kız allah yardımcın olsun
ben de başladım şimdi inşallah pratisyenler daha erken gelirde sen de rahat edersin diye dua etmeye :)
iş yaparsan bitmez boş ver diyip bırakırsan biter o da biz de yok :)Gunaydinn kizlar gerci oglen olmus yaa gece kocalari cekistirdik gunduz kayinvalideleri cekistirmissiniz dun oyle yorulmusumki uyumusum onbire kadar aslind bu kadar cok uyumam ama gecen hafta cok uykusuz kaldim ondan galiba benim ufaklikta almis yastigini yatmis yanima anne ogul iyi uyumusuz abimizde kitap okumus biz uyanana kadar bugunde biraz isim var ortaligi topliycam evi bi supururum yine yemekti bulasikti aksam olur benim niye cok isim oluyor ya hicc bitmiyor arkadas ya ...
teşekkür ederim canım metranın yanında ben kaplumbağa kalıyorum ama kendimce iyi gidiyorum vücudumu tanıyorum çünkü hızını biliyorum artık:)metra cim cok iyi kilo vermissin ekimcim sende oyle masallah tebrik ediyorum sizleri gul canim allah sanada kolaylik versin temizlik yapan tum arkadaslar hepimize allah kolaylik versin rabbim yardimcimiz olsun kazamiz mubarek olsun kizlarrr
süpeerrrrrrrrrrBende bir ara bildirim yapayım.Motivasyon olsun size.
Kortizona başladığımda tam 79 kiloydum.Bu sabah 75,6 geldim
Boşuna demiyorlarmış üç beyaz olan un şeker tuzdan uzak durun diye.Biz genelde unu ve şekeri kesiyoruz diyette.tuzu her ne kadar ek olarak atmasamda tuzlu yerdim ben.ama tamemen sıfırlayınca ciddi faydasını gördümsüpeerrrrrrrrrr
tuzu bende nadiren kullanıyorum artık senden ilham aldım
Masallah tomurcukk bana cok yaklastin supersin bebegim gogus ameliyati olunca atmis bes falan olursun sen masallahhh diyeyim bir daha nazar olma kuzummBende bir ara bildirim yapayım.Motivasyon olsun size.
Kortizona başladığımda tam 79 kiloydum.Bu sabah 75,6 geldim
Olsun canim sende emin adimlarla ilerliyorsun hem senin durumunda kilo vermek mucize sen bir mucizesin sekerimteşekkm canım metranın yanında ben kaplumbağa kalıyorum ama kendimce iyi gidiyorum vücudumu tanıyorum çünkü hızını biliyorum artık:)
Valla yaklaştım.Bakarsın 60 lara beraber inerizMasallah tomurcukk bana cok yaklastin supersin bebegim gogus ameliyati olunca atmis bes falan olursun sen masallahhh diyeyim bir daha nazar olma kuzumm
ayyhhh ne mutlu oldum yine sırıtıp duruyorum seviyorum gülüm seniiiiiiiOlsun canim sende emin adimlarla ilerliyorsun hem senin durumunda kilo vermek mucize sen bir mucizesin sekerim
eti seviyorsan daha iyi yaaa dün bbc nin nasıl zayıflanır belgeselini izledim bilimsel çalışmalar eşliğinde yapılmış çok güzel bir belgesel protein ve kalsiyum ağırlıklı beslenmede uzun süre tok kalıp bedende birikmiş yağları atıp yenilen yağlarında emilimini azalttığını kanıtladılar özellikle süt ve türleri bağırsağın iç yüzeyini sabun gibi sarıp yağın emilmesini önlüyorValla yaklaştım.Bakarsın 60 lara beraber ineriz
Kurbanda kilo alacağımı düşünüyorum ben.Almasam da veremem çünkü eti çok severim.Sanırım bu hafta ilaç bitecek tuz kısıtlaması da kalkacak.Elimden geleni yapacağım bayramda kilo almamak için.