- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- Konu Sahibi tomurcukkk
Benimki de ayni bundan bir iki sene once cay koy dedim demlikler nerde aradim bulamadim dedi o kadar yani
Çok hoş yaa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de ayni bundan bir iki sene once cay koy dedim demlikler nerde aradim bulamadim dedi o kadar yani
Tamam kabul kadında işve cilve olacak, Olmalı da...
Ama gerçekten estetik de çok önemli arkadaşım...
Benim cilvemle, Zayıf bi hatunun ki Arasında illa ki fark var!!
Tamam eşlerimiz seviyor bizi ama neden Gözlerine daha güzel görünmeyelim di mi ama... Bunun sonucu kendimize saygıdır.
O Yüzden ilk viraj kilo bence!!!
aslında kendimize güvenimiz geldiği için tavırlarımız değişecek bu da etrafımızda kileri etkilecek onlarında tavırları olulu yön de değişecek :)Allah iyiligini versin dimi fark var evet demek zayif halimizle cilve yapsak mutluluk katsayimiz artacak haklısın arkadaşım
Tamam kabul kadında işve cilve olacak, Olmalı da...
Ama gerçekten estetik de çok önemli arkadaşım...
Benim cilvemle, Zayıf bi hatunun ki Arasında illa ki fark var!!
Tamam eşlerimiz seviyor bizi ama neden Gözlerine daha güzel görünmeyelim di mi ama... Bunun sonucu kendimize saygıdır.
O Yüzden ilk viraj kilo bence!!!
Sana katiliyorum bence sisman bi kadinin cilvesiyle ince bi hatunun cilvesi arasinda cok fark vardir onun icin vericez bu kilolari ama once kendimiz icin
aminnnnSlm kizlarbebisi uyuttum ama heran uyana bilir.
Muhabbet superrr
Benim kocammmmm cok iyi en onemlisi bir erkekte oncelikle Allah korkusu ve sevgisi ve herseye karsi sefkat olacak.
Hergun kahvaltimizi hazirlar bulasik makinami yerlestirir teizligime.yardim eder ku bunkari gectim een onemlisi beni gercekten ccok seviyor ve cooook asik hatta bana zayiflama diyor (sanirim kiskaniyor) .
Herkese benim esimin beni sevdigi kadar sevilmek nasip.etsin :)
Slm kizlarbebisi uyuttum ama heran uyana bilir.
Muhabbet superrr
Benim kocammmmm cok iyi en onemlisi bir erkekte oncelikle Allah korkusu ve sevgisi ve herseye karsi sefkat olacak.
Hergun kahvaltimizi hazirlar bulasik makinami yerlestirir teizligime.yardim eder ku bunkari gectim een onemlisi beni gercekten ccok seviyor ve cooook asik hatta bana zayiflama diyor (sanirim kiskaniyor) .
Canim kucuk paşami doyurdum uyuttum simdi gecmisi okuyordum insallah guzel sonuclar alirizmetraaa nerdesinnn yarın tartı günü diğer topikte bakalım ne olmuş durumumuz :))
Amin canim.. allah mutlulugunuzu bozmasinSlm kizlarbebisi uyuttum ama heran uyana bilir.
Muhabbet superrr
Saol canim iyi geceler
inşallah benim 3. haftam kilo verdiysem listeye alacaklarmış:)Canim kucuk paşami doyurdum uyuttum simdi gecmisi okuyordum insallah guzel sonuclar aliriz