- 13 Aralık 2009
- 562
- 325
amin cnm kazanırsın inşallah hayatımız sınav valla biri bitoyr diğeri başlıyrdenzilideyim canım ben allahtan son senem astsubaylık sınavım var kazanırsam kurtulucam.. mayısta sınavım dua edin bana bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin cnm kazanırsın inşallah hayatımız sınav valla biri bitoyr diğeri başlıyrdenzilideyim canım ben allahtan son senem astsubaylık sınavım var kazanırsam kurtulucam.. mayısta sınavım dua edin bana bu arada
hoşgeldin canımslm kızlarr nasılsınız bakalım bendee çatladım meraktannn şimdi geldim eve hemen baktım :) çok eglenceli olucak benim için kurbanıma hediye almak
amin cnm kazanırsın inşallah hayatımız sınav valla biri bitoyr diğeri başlıyr
canımm benim öptüm bende.. inşallah arkadaşta beğenir alacaklarımı şimdiden tasarladım bile
kızlar ne zaman göndermeye başlıyoruz hediyeleri
inş. canım hayırlısı olsun kazanırsın inş.. ben de şu össyi kazanırım inş.
ya evet yaa offf içim daraldı inş. alacağım bu sene özel eğitimiaminn canım inşallah sende kazanırsın.. öss daha stresli ya gece boyu uyumamıştım ben
sen ne okuyordun canımmaminn canım inşallah sende kazanırsın.. öss daha stresli ya gece boyu uyumamıştım ben
ya evet yaa offf içim daraldı inş. alacağım bu sene özel eğitimi
sen ne okuyordun canımm
ayy bana çıkan arkadaş çogu şeyi sevmiyor ya benim bulundugum yerde küçük işim biraz zor
muhasebe :84: nefret ederim normalde onun için askeriyeye hazırlanıyorum
ayy bana çıkan arkadaş çogu şeyi sevmiyor ya benim bulundugum yerde küçük işim biraz zor
meslek lisesi çıkışlı mısın:26: zor değilmi ya muhasebe matamatik falan:18:
yok canım düz lise çıkışlıyım onun için muhasebenin m sini bilmiyodum.. ki şimdide bildiğim pek bişey yok okula gitmiyorum pek evde çalışıyorum sürekli allahtan geçebiliyorum da kurtulucam şurdan =) birinci sınıf zor değildi ama ikinci sınıf baya zorlicak beni
yaparsın canım ya polisliğe falanda bak bi istersen