- 5 Haziran 2008
- 2.327
- 31
ladik canım eşim oralııoyy ne güzel bende Samsunluyum neresindensin sen canım
ben iyim bacikomnabersiniz bacılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ladik canım eşim oralııoyy ne güzel bende Samsunluyum neresindensin sen canım
ben iyim bacikomnabersiniz bacılar
nabersiniz bacılar
cnm sen öğrencisin heralde şehir merkezine uzak yerde oturuyrm demiştin diye hatırlıyrm bende öğrenciliğimin ilk yılında merkeze uzak bi yerde kalmıştım zor oluyor baya dimibende bursumu bekliyorum alıp gidicem allah izin verirse kıpı kıpır içim ya
cnm sen öğrencisin heralde şehir merkezine uzak yerde oturuyrm demiştin diye hatırlıyrm bende öğrenciliğimin ilk yılında merkeze uzak bi yerde kalmıştım zor oluyor baya dimi
bende öyle ya düşünüyorum onu mu alsam bunu mu alsam beğenir mi acaba :90: aklımda bikaçşey var ama acele etmiyorum iyice bi inceliyeyim kurbanımıbende heyecanlıyım devamlı fikir değiştiriyorum ya beğenmezse falan diye
ay kıyamam ya öğrenci bursnu hediyeye mi harcıyacaksın ne kadar öenmli bişey bana almış ollsan çok gurur duyardım inan
işte benim tosuncuklarım hepinizde ne kadar fedakarsınızz öylee gelin bakam bi öpüşelimm
bilirim cnm bende yaşadım 1 sene ama sonra kampüsümüz taşınmıştıda rahat etmiştik aslında şehir merkezine 45dk falan sürüyrdu ama herzaman gidilmiyr tabi hem dersler hem malum öğrencilik hangi şehirdesin cnmuff hemde ne zor oluyor anlatamam.. küçücük bi yer eve tıkılıp kalıyorum.. alışveriş yapacak mağaza falan hiçbişey yok.. memlekete gidip toplu alıp geliyorum herşeyimi.. :85:
bilirim cnm bende yaşadım 1 sene ama sonra kampüsümüz taşınmıştıda rahat etmiştik aslında şehir merkezine 45dk falan sürüyrdu ama herzaman gidilmiyr tabi hem dersler hem malum öğrencilik hangi şehirdesin cnm
sevgiii kırmızı don şart demii:26: ben kurbanıma alırımda katilim bana almasa olarmıı