karnımmmm ağrıyooooooo
gecmıs olsun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karnımmmm ağrıyooooooo
gecmıs olsun canım.
karnımmmm ağrıyooooooo
tşk ederim en nefret ettiğim durum bu halde işe gitmekten nefret ediyorum keşke regliyken izinli olsak
tşk ederim en nefret ettiğim durum bu halde işe gitmekten nefret ediyorum keşke regliyken izinli olsak
bende nelerden nefret ediyorum bi yazsam roman olur
oooo hanfendii kimlerii görüyorumm h.geldinizz bayann
nerelerdesin kıss sen gitmedimi daha kayınvalidenler
hoşbulduk canım naber? kayınvalıdemler gıttı ya ama eşimde gitti. bugun tam 21.gün.üstelik 6 ay yok. ısyanlardayım bu gece. aç bi büyük içelimmm:))
oyy oyy allah kavuştursun bitanem en kısa zmanda inşallah
tmm kız aç içelim hadii
bende katılayım mı içmeye
oyy oyy allah kavuştursun bitanem en kısa zmanda inşallah
tmm kız aç içelim hadii
bende katılayım mı içmeye
gel bitanem gelll
seni arıycaktım bak nasıl geçti yeni yılı diye merak ettim seni canım benim
sagol canım ınsallah.
gel nıssancım sende katıl. açalım sana da bi büyük.
Nurettin renber - ak sana benzer | zlesene.com Video buda parçamız olsun. off offf ne zor yaaa koskocaman evde bır basımayım...
gunaydınnnnnn en buyuk hedıyeyı esım ve oglumdan aldım çok mutlu ettıler benı oglum atkı şapka takımı almış eşimde çokkk guzel ve sesxı jartıyer almış bıde taç almış prenses taçı çok sevdım ben:)))
şekerim kocan seni kandırmış jartiyer takımını sana mı almış yoksa kendisini düşünerekmi
güzeldi bitanem ünv. ev arkadaşıma gittim ee kociş çalışıyoduu bende onlarla girdim yeni yılasen nasılsın cicim senin yeni yılın nasıl geçti???
günaydınnnngünaydın kızlar
vawwww dün bayagı bayagı içmissiniz kızlarrrr heyt bee dertlenmiş herkes
günaydın herkese yılbası bitti kimse girmiyor yaaaaa yalnız kaldım :2: