Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anaaaam nasıl eklicem ki:44:
ben yazana kadar eklemışsın:)))))))
şimdi oldu canımm güle güle kullan.. lilyumumun kesesine bereket çok güzeller hadi erdin muradına sende
evet yavrummm teşekkür ederim çok mutlu oldum duygulandım
canıkom o mumların yanındakı taş mı nedir nedir oo????
evet tatlım masa üstüne veya vazolara dekor amaçlı koyuyorlar ya onlardan da vardı paketimin içinde bende öyle şekil vererek çektim bu arada bende paketi açtıktan sonra neden benim açmam gerektiğini anladımcanıkom o mumların yanındakı taş mı nedir nedir oo????
evet tatlım masa üstüne veya vazolara dekor amaçlı koyuyorlar ya onlardan da vardı paketimin içinde bende öyle şekil vererek çektim bu arada bende paketi açtıktan sonra neden benim açmam gerektiğini anladım
egerian'ımmm saol bebişim daha romantik filmler eşliğinde kahveler sana olsun inşallah
Feynan harika şeyler güle güle kullan canım benim alan arkadaşımızın kesesine bereket
kızçeler lilyumum özene bezene bir paket hazırlamış o kadar duygulandım ki bugün gördüğümde şimdi eve gelebildim ve ekliyorum biraz fazla resim var sabırla bakmanızı diliyorum
Eki Görüntüle 119098 eveeeet bu kutumun ilk hali zebra desenine bayılan biri olarak BA_YIL_DIM
Eki Görüntüle 119099 mutlu aile tablosu
Eki Görüntüle 119102 mutlu aile tablosu 2
Eki Görüntüle 119100 sözlümle birlikte romantik bir kahve içmemizi dilemiş benim canımıniçi lilyumum bir kahvenin 40yıl hatırı olduğunu da eklemeden geçmemiş aldım ben mesajı lilyumumama çeyizime kaldırıyorum kendi evimde içerim
Eki Görüntüle 119101 kokusuna bayıldımmmm
Eki Görüntüle 119103 noel kırmızılar olmadan olmaz
Eki Görüntüle 119104 mum hastası olarak çoook makbule geçti bebeğim
Eki Görüntüle 119105 yorumsuz
Eki Görüntüle 119106 sevdiğim romantik komedi filmlerden biridir
Eki Görüntüle 119112 Eki Görüntüle 119113 Eki Görüntüle 119114 Eki Görüntüle 119115 Eki Görüntüle 119116 Eki Görüntüle 119117 Eki Görüntüle 119118 Eki Görüntüle 119119
Eki Görüntüle 119107 abur cuburlarım
Eki Görüntüle 119108 kışın hasta olabileceğimi bile düşünmüş bitaneemmm
Eki Görüntüle 119110 tokalarımm
Eki Görüntüle 119109 kokoş bluzüm
bunlar hediyelerimdi.Bunlardan ziyade beni en çok duygulandıran tanımadığı bir insana bu kadar sıcak samimi davranarak CİDDİ anlamda ÖNEMSEYEREK hazırlanmış olmasıydı.İçlerinde en önemli olan bir nottu orada bu yıl ''Şans Meleği'' ilan etmişti beni canım arkadaşım.Hayatımda geç olsa da iyi ki girdin lilyumum.Herşey için binlerce kez teşekkür ederim oturup ağlamamak için kendimi zor tuttum.İyi ki girdin hayatıma.İyi ki varsın.Kesene bereket
hoş geldim güle gükeeeee yatmaya giderr kociş ısıtmıştır yatağı