Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın nissancım. ben geldim hayatım nasılsın?
benımde hediyelerim cuma günü geldi işyerınde hemen açtım hediyelerimi telefonuma çektim resimleri ama telefonumun kablosunu bulamadım inş. aktarıcam bugun katilim ESMER_ŞEKERİM miş.
kendısıne msj cekmiştim zaten kesesine bereket hediyelerimin hepsi çok güzel çok beğendim butun detaylarıyla resimlerinide çektim inş. yukleyeceğim
benim kurbanımada hediyeleri pazartesi ulaşır eline :92::92:
guzel bır kahvaltıdan sonra kahve keyfı yapıyorum canım sen nasılsın
benımde hediyelerim cuma günü geldi işyerınde hemen açtım hediyelerimi telefonuma çektim resimleri ama telefonumun kablosunu bulamadım inş. aktarıcam bugun katilim ESMER_ŞEKERİM miş.
kendısıne msj cekmiştim zaten kesesine bereket hediyelerimin hepsi çok güzel çok beğendim butun detaylarıyla resimlerinide çektim inş. yukleyeceğim
benim kurbanımada hediyeleri pazartesi ulaşır eline :92::92:
Günaydın canım...Üzülme lütfen bir söz var bilirsin...Gideni bırak gitsin geri dönerse senindir,dönmezse zaten hiç senin olmamaıştır diye...Çok severim bu sözü bırak o kaybetsinnn...Unutma sen çok değerlisin.
Günaydın Kızlar
Koskaca 1 hafta geçti gitti bugün tam 9 gün oldu ve sevdiğimden ses seda yok sanırım artık tamamen bitti
Zor olsada artık kendimi buna alıştırmam lazım
slm kızlar uzunn zamandır giremiyodum hediyeleri için sevocana tşk ederim netim bozuldu malesef foto koyamadım hastaneden giriyorum sevocanın hedayeleri mini etek +pembe ve kırmızı don +oje ve küpe tşk ederim sevocan eteği giyip foto koymak isterdim ama bedenimden büyük almışsın:26: malesef olmuyo bana yinede çok tşk...isterseniz yarın foto koyarım:26: