Haydi evimi beraber yerleştirelim :)

aslında mobilyaların gayet şık ama süslemeyi bilmeyince kendini göstermemiş..salonuna az ama öz biblolar al zaten sen de belirtmişsin ama renk uyumuna aman dikkat et...ben banyondaki işleme klozet takımını hiç begenmedim canım sırıtmış gerek rengi gerek modeli bence hazır daha sık paspaslar var ...zamanla süslersin mutlaka ben öyle yaptım 3 ay oldu evleneli hala eksik bitmedi..aksesuarları yeni aldık sayılır biz de inan cok sey değiştiriyor..

ağız tadıyla otur inş cnm :)

çok sağol canım

daha süslenmedi çeyiz resimleri canım onlar
banyodaki takımda çeyizin gittiği gün serildi şu an hazırı serili kahve tonlarda inan çok şık oldu... yorum için teşekkürler..

eeehadi yorular nerde
bekiyorummmm daha çok değişecek sey var yorumları bekliyorum :))))))))))

canım benimm inan çok mutlu oldum
beyendiysen zevklerimiz birmiş...
güzel yorumların için çok teşekkür ederim....
senide beklerim kaveye
gerçekten çok güzel bir köşe
evde olduğumda sabah kavaltımızı yapıyoruz...
keyifli bir köşe

GORDUM CANIM EVININ RESIMLERINI ALLAHIM AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASIP ETSIN zemuszemus DARISI BANA ISALLAHH EN YAKIN ZAMANDA

herşey fevkalade ama salon perden ve yatak örtün fevkaladeninde fevkinde .. güle güle ,mutluluk ve sağlıkla dolu yıllar dilerim . a.s.

GORDUM CANIM EVININ RESIMLERINI ALLAHIM AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASIP ETSIN zemuszemus DARISI BANA ISALLAHH EN YAKIN ZAMANDA

canım çok teşekkür ederim.....
inşallah darısı başına ve daha güzelli ile
sevgilerrr

herşey fevkalade ama salon perden ve yatak örtün fevkaladeninde fevkinde .. güle güle ,mutluluk ve sağlıkla dolu yıllar dilerim . a.s.

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
yaaa evet yatak örtümü bende çok seviyorum
herzamanda kullanıyorum kullanışlı ve çok güzel duruyor bence :)))))))))
çokkkk teşekkür ederim
sevgilera.s.

Deryacım gÜle gÜle huzurlu saĞlıklı mutlu bır Şekılde oturun canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…