Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağız tadıyla otur inş cnm :)
aslında mobilyaların gayet şık ama süslemeyi bilmeyince kendini göstermemiş..salonuna az ama öz biblolar al zaten sen de belirtmişsin ama renk uyumuna aman dikkat et...ben banyondaki işleme klozet takımını hiç begenmedim canım sırıtmış gerek rengi gerek modeli bence hazır daha sık paspaslar var ...zamanla süslersin mutlaka ben öyle yaptım 3 ay oldu evleneli hala eksik bitmedi..aksesuarları yeni aldık sayılır biz de inan cok sey değiştiriyor..
Allah mesut etsin,bir yastikta kocayin insallah.
Mutfaktaki masa örtüne ve yatak örtüne bayildim.
canım ben evindei herşeyi beyendimmmmm
mesela klozet takımın süper
kimsede yok el emeği göz nuru sakın kaldırma
kullan.....
yatak odan, örtün ve perdelerin süper uyumlu olmuş.....
salon perdende çok sık zarif duruyor...
bence evi çok güzel yerleştirmissin alan sınırlı ama kullaınışlı yerleştirmissinnnn
bu arada mutfaktaki çaydanlığımız aynı :))))
birde mutfağa bağlı olan sedirli köşe tam keyiflik.... beraber kave içmek ne üzel oluyordur sevdiklerinle
güle güle oturun ....
eşinle sana mutluluklar dilerim
güle güle iyi günlerde oturun inşallah..Allahım ağzınızın tadını bozmasın:)))
GORDUM CANIM EVININ RESIMLERINI ALLAHIM AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASIP ETSIN zemuszemus DARISI BANA ISALLAHH EN YAKIN ZAMANDA
Güle güle kullan cnaım çok hoş detaylarda güzel...
herşey fevkalade ama salon perden ve yatak örtün fevkaladeninde fevkinde .. güle güle ,mutluluk ve sağlıkla dolu yıllar dilerim . a.s.