a.s. AMİN CANIMcanım herşey çok güzel
rabbim iyi günlerde sağlıkla mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsin
aminnnnn :Saruboceq:güle güle otur
içinde huzur sağlık paran olsun :))))))))))
tşkkür ederimkaydirigubbakcemile2güle güle otur evinde canım çok zevklisin ..........
sağol canım sorunlar aşııyor ama yinede çk yıpratıyor insanıcanım çok sevindim sorunların düzelmesine bak ne güzel kurmuşsun evini
Allah ağız tadı wersin maşallah
güle güle otur
içinde huzur sağlık paran olsun :))))))))))
sonunda evinin resimlerini görebildik hersey cok güzel sağlık,huzur mutluluk eksik olmasın.Yatak örtüne beyıldım sölemeden edemiycem.
Ne gibi sorunlar yasadınız bilmiyorum ama düğün önü herkez cok stresli oluyo düğünden sonra hersey yoluna gırecektir inşallah.
şimdiden tebrik ederim düğüne 8 gün kalmısa.s.
evını cok tatlı huzurlu ve mutlu olursun insallah canım..mutluluklar
maşallah canım evin çok güzel olmuş herşeyin yerli yerinde çok fazla süs eşyasıyla vitrinini boğma bence masanın üzerine bir vazo al konsoluna şamdan vitrin içine de likör takımı falan yeterli olur bence güle güle oturun canım mutlulukla :asigim:
ben göremiyorum resimleri nasıl düzenledin mi arakadaşım evini
güle güle otur canım
Bişey sorucam bu koltuklar kadife yaa parlıyorlar acaba fotodamı böyle parlak çıkmış yoksa normalde de öylemi görünüyorlar
evin durumu pek iyi değil belli zaten. eşyalarında bu eve hiç yakışmamış yani eşyaların çok güzeller, daha güzel bir evde kendilerini daha çok gösterirlerdi bence. allah sana bu güüzel eşyalarının yakışacağı çok çok güzel evler hatta villalar nasip etsin cümlenize :))) sağlıkla, mutlulukla, huzurla otur cnm.
Canim Allah saglikla mutlulukla huzurla gule gule oturmak nasip etsin...evini birazcik ortulerden arindir sadece,her yerde ortu olmus..yani mikro dalganin uzerinde bile ortu var..biliyorum el emegi goz nurlari ilk evlenildiginde anneler tarafindan illa sermek istenilir sermezsen bozuluyorlar...ama iste o ortulerde ortami boguyor....ikincisi mutfak perden beyaz is galiba ajor diyorlar onun uzerinde..ve salondaki sandigin uzerinde kirmizi kurdeleler gordum..mutfak perdenin orjinalinde mi var kirmizi kurdele yoksa sonradan mi takildi..cikarilabilecek gibiyse cikar bence sade dursun...ve son olarak klozet takimi..sari hic olmamis canim..klozet takimi sabunluk ve havluyla uygun bir tonda ya da desende alabilirsin bence..onun disinda guzel....Allah saglikla huzurla dolu mutlu gunler nasip etsin hanenizde..gule gule oturun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?