Haydi evimi beraber yerleştirelim :)

ben fotoları gördüm..kiracıymışsın arkadaşım o yüzden evl eilgili yorum yapmıyorum şekli dizaynı hakkında.......mobılyarın güzeller canım şık salon takımı....
bende kiracıyım eşyalarımı istediğim gibi kullanamıyorum biliirm canım...Güle güle otur.....madem 1 yıl oturacaksın degiştirme duvar boyasını falan ne geregi var....

tşk. ederim
sonunda resimlerim görnmeye başladı kaydirigubbakcemile2
evet zaten evlilik arifesindeyiz ve artı bir masraf daha istemiyoruz
yeşil ve kahve idare edeceğiz.... :lepi:
evet sadece salonuma yeni bir düzen bulup çeyizimi öyle sermek istiyorum

bencede tatlım boşu boşuna tekrardan masraf yapma..1yıl böyle idare edin....
kendine evine geçince istediğin şekilde düzenlersin...
tekrardan hayırlı olsun
...

canım bence bize soracak bişey kalmamış herşeyi olması gerektiği gibi koymuşsunuz,mobilyaların çok güzel özellikle yatak odanı çok beğendim,duvar rengine takılma böylede olmuş..oturma odanda şık olmuş en azından renk uyumsuzluğu yok,perdelerinide çok beğendim..hele o eve birde çeyiz gelince çok daha güzel olacak..allah hayırlısıyla onu da nasip etsin inş...güle güle otur..

Canım nihayet görebildik seninde evini maşallah herşey çok güzel sen neyi nasıl yerleştireceğinide bilirsin mutluluklar şimdiden

canım...herşeyin çok güzel...misler gibi yepyeni...allah mutlu günlerde kullanmayı nasip eder inşallah....
benden sana ufak bir tavsiye... salonundaki üçlü koltuğu yemek masana arkanını yaslayarak koyma...ortamı böldüğü için daha küçük gösterir....tam karşıya camın önüne koyarsan mekan daha geniş görünecektir...belki teklilerinden en azından bir tanesi bile sığabilir bu durumda....yine de sen bilirsin....benimki sadece ufak bir tavsiye....

BEN NEDEN GOREMIYORUM RESIMLERI YAAA YETISEMEDIM HERHALDE RESIMLEREE ALLAH AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASIP ETSIN CANIM EMINIM COK GUZELLDIR EVIN TEMIZ TEMIZ PIRILL PIRILL MİSSSSS opuyorumnanaktan

anlıyamadım ben resimleri neden sildin canım?
aklında bulunsun belliki haberin yok ama bu yasak,uyarı alabilirsin bu sebepten.

anlıyamadım ben resimleri neden sildin canım?
aklında bulunsun belliki haberin yok ama bu yasak,uyarı alabilirsin bu sebepten.

canım resiöleri silmedim
örebilen görüyor yorum ekliyor şu an ben görüyorum
neden böyle anlayamadım
haftasonu çeyizim gidiyor yeni resimleri de ekleyeceğim inşallah onları görürsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…