- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
Bundan böyle şişko kadınları ve kısa boylu erkekleri gömeceğim. Erkek hem kısa hem şişkoysa git intihar et adam mısın sen diyeceğimŞişkolar niye gündeme geldi ki şimdi?
İşte erkekler de kendi kıstaslarını koyarlar diyorum. Sonuçta bence dediğimiz zaman sadece kendi fikrimizi belirtmiş oluyoruz erkek dediğin kadın dediğin diye cümleye başlasak da. Sorun yok yani bence.
+11.57 oldugum icin kendimden kisa erkek gormedim ben.
Ama boy takintim var, benden uzun olsa da kisa erkek sevmiyorum.Erkek arkadaşlarmin en kısasi 1.78 filandi. Napayim içime sinmiyordu obur turlu.
Sizin için bisey diyemem, hayatimin aşkı bu kişi baskasi olamaz diyorsaniz boyunu da takmayin.
Daha beteri var bizde. Anneannem de dedem de yeşil gözlü ve bayağı uzun manken gibi insanlardı. Teyzem, dayılarım, annem renkli gözlü de değil, uzun boylu da. Ben de hiçbir şey anlamadım gerçekten. Hani arada aklıma kötü şeyler de gelmiyor değilAnneannem manken gibi bir kadindı rahmetli. Çok uzun ve inceydi.
Dedemi ben göremedim hic ama o da çok uzunmuş.
Annem teyzem ve dayım kısa. Annem 1 buçuk metre zaten.
Anne . Annen uzun. Baban uzun. Uzun boy baskın karakter. Kısa olabilmeyi nasil başardın diyorum
Babaannem kısaydı diyor.
Yani 2 uzundan 1 uzun çıkmadığına göre...
1 kısa 1 uzundan kısa çıkabilir. Bu da bizi çok üzer
Kadınlarda minyon olmak iyi aslında. Erkeklerde hiç olmuyor ama
Biz şanslıymışızDaha beteri var bizde. Anneannem de dedem de yeşil gözlü ve bayağı uzun manken gibi insanlardı. Teyzem, dayılarım, annem renkli gözlü de değil, uzun boylu da. Ben de hiçbir şey anlamadım gerçekten. Hani arada aklıma köyü şeyler de gelmiyor değil
Valla çok çok şanslıymışsınız. Benim de yeğenimde aynı durum var. Henüz boyu belli değil ama kara kaç kara göz anne babası. O beyaz tenli yeşil gözlü.Biz şanslıymışızannem 155 babam 170 civarı. Ben 173 abim 185. Bi ablam var kısa 160 civarı eşi de aynı boyda ikisi de esmer kara kaş kara gözlü. Yeğenim 170 bembeyaz bir kadın ve mavi gözlü. Genetiğin içinden cımbızla iyileri seçtiysek demek
Şeyleri de alsınlar memesiz kadınlar ve kalçalı erkekler. Bunlar kendilerine kadınım/erkeğim demesinler lütfenBundan böyle şişko kadınları ve kısa boylu erkekleri gömeceğim. Erkek hem kısa hem şişkoysa git intihar et adam mısın sen diyeceğim
Hatta cumhurbaşkanı falan olsam bi adaya toplarım benim göz zevkime uymayan kadın ve erkekleri, orda kalsın onlar insan içine çıkmasınlar
Tamam listeye ekledim. Başka göz zevki bozan özellik varsa onları da sürelim adaya.Şeyleri de alsınlar memesiz kadınlar ve kalçalı erkekler. Bunlar kendilerine kadınım/erkeğim demesinler lütfen
Ayakları 37 den büyük kadınları da alsınlar. UnutmuşumTamam listeye ekledim. Başka göz zevki bozan özellik varsa onları da sürelim adaya.
Gerçi böyle gidersek koskoca ülkede 10 bin kişi falan kalabiliriz
170 üzeri boy ve 37 numara ayak pek bulunan bişi diil ama. Bak 3 kişi kalacaz en sonundaAyakları 37 den büyük kadınları da alsınlar. Unutmuşum
Kadın dediğin minyon olur zaten. Türkiye gibi bir coğrafyada kendinden uzun erkek bulması da daha kolay olur böylelikle170 üzeri boy ve 37 numara ayak pek bulunan bişi diil ama. Bak 3 kişi kalacaz en sonunda