O zaman ben sana aci olani soyleyeyim, bu is olmaz...
Birincisi sen ne guzel unutacakmissin, sadece ve sadece arkadasinin gazina gelmissin, ortada bir belirsizlik falan yok, aslinda her sey net, o belirsizlik var, dur bakalim neler olacak hissini uyandiran senin arkadasin...
Ikincisi olsaydi, bastan olurdu, yok evlenmelik, yok eglenmelik, yok alimdi, yok calimdi...
Son olarakta o ben gunahina girerim, ciddi iliskisi olmamis lafi beni cok rahatsiz etti, demem o ki, kafaniz, yasama bakisiniz, yapiniz cok farkli...
Evlenme korkusunu da moda oldu arkadas, izliyorlar bir duzine romantik komedi hepsi basimiza playboy kesiliyor sonra...
Yahu cidden travmatik bir seyler yasayan birileri vardir, ve gercekten de bu korku vardir ama gunumuz dunyasinin cakma playboylarinin dillerine plesenk olmus, isin ozu bu...
Soyledilerim belki sizi uzecek ama benim hissim bu yonde, umarim yanilirim ama bence yanilmam...
Ya ben ugrasirim, sansimi zorlarim, batti balik hesabi dersin (ki ben olsam boyle yaparim, kaybedecegim bir sey yok)...
Ya da zaten olmayacagi belliydi, gaza geldim, sonra uzulucegime simdi uzuleyim ve kendimden odun vermemis olayim dersin (ki mantiklisi bu)...
Sana kalmis...