- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.251
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayakları 37 den büyük kadınları da alsınlar. Unutmuşum
omzu genis olmayan erkekleri de ekleyelim lutfennnn toplama kampinaTamam listeye ekledim. Başka göz zevki bozan özellik varsa onları da sürelim adaya.
Gerçi böyle gidersek koskoca ülkede 10 bin kişi falan kalabiliriz
Ben istemezdim sanırsam
1.75 erkek için kısa, ben olsam gelecekteki çocuklarıma acırdım
Her insanın muhakkak hoşlandığı,etkilendiği bir şeyler oluyor karşı cinste, buraya kadar sorun yok. Ben dış görünüşe değil eğitime ve kültüre takıntılıyım mesela. Ama kalkıp “erkek dediğin” diye başlayan cümleler kurulursa ona da tepki veririm, veriyorum tam tersine de verdiğim gibi.omzu genis olmayan erkekleri de ekleyelim lutfennnn toplama kampina
saka yapiyorum bu arada, ben de biraz sekilciyimdir yani bazi seylere dikkat ederim. sirf iyi insanmis diye cikmam. ama sevgilim de aynidir, esmer veya uzun boylu sevmez mesela. ay simdi dusundum de belki de ben sarisin ve kisayim diye boyle soyledi
39 numaradan selamlarAyaklarim 40 numara.
Hayatima erkek olarak devam etmeye karar verdim
ben yorumlari okurken herkes kendi yaninda istedigi partnerden bahsediyor diye dusundum. hani mesela ben 1.70 istemem ama 1.70 biriyle evleneni gorunce de “hahaha suna bak erkek mi lan bu” demem. diger turlusu ayrimciligin garip bir sekli olur yani o hic aklima bile gelmedi ustteki mesajlari okurken.Her insanın muhakkak hoşlandığı,etkilendiği bir şeyler oluyor karşı cinste, buraya kadar sorun yok. Ben dış görünüşe değil eğitime ve kültüre takıntılıyım mesela. Ama kalkıp “erkek dediğin” diye başlayan cümleler kurulursa ona da tepki veririm, veriyorum tam tersine de verdiğim gibi.
Ben de 39.39 numaradan selamlar
Ne kadar kafasına göre takılan bir genetiğiniz var böyleValla çok çok şanslıymışsınız. Benim de yeğenimde aynı durum var. Henüz boyu belli değil ama kara kaç kara göz anne babası. O beyaz tenli yeşil gözlü.
Öyle zaten. Herkes kendine göre yorum yapıyor. Kimse kalkıp aynı boyda olanlara aaaa şunlara bak ne bunlar böyle demiyor.ben yorumlari okurken herkes kendi yaninda istedigi partnerden diye dusundum. hani mesela ben 1.70 istemem ama 1.70 biriyle evleneni de “hahaha suna bak erkek mi lan bu” demem. diger turlusu ayrimciligin garip bir sekli olur yani o hic aklima bile gelmedi ustteki mesajlari okurken.
Yaşadım bunu ben. Benle dalga geçen 187 kuzenimin karısi 155 bile değil oh canıma değsin diyorum.Benim karşı cinste beğendiğim yegane şey uzun boydur.
Kısa erkek ne kadar yakışıklı da olsa dikkatimi çekmez.
Ama buraya yazıyorum günün birinde kendi boyumda veya daha kısa biriyle evleneceğim. Çünkü hayat böyledir.
Ben “kadın dediğin”le başlayan yorumlara takılmıyorum açıkçası. Birilerinin kadın kalıbına uymuyor olmam kadın olduğum gerçeğini değiştirmiyor neticede. Fiziksel özelliklerden çok başkalarının tanım, tercih ve takıntılarını önemsememek gerek bence. İsteyen istediği fiziksel özelliğe takabilir, beğenmeyen almasın.ben yorumlari okurken herkes kendi yaninda istedigi partnerden bahsediyor diye dusundum. hani mesela ben 1.70 istemem ama 1.70 biriyle evleneni gorunce de “hahaha suna bak erkek mi lan bu” demem. diger turlusu ayrimciligin garip bir sekli olur yani o hic aklima bile gelmedi ustteki mesajlari okurken.
160 ben 174 eşimin boyu. Kızım 3 yaş 2 aylık ve 104 cm. Doktor muhtemelen 180i görür diyor. Benim aile biraz daha uzun annem benim gibi babam 180 ancak , eşimin aile kısa. Hiç bilmiyoruz neden ama illa kısa olacak diye bir şart yok. Çocuk 3 yaşında göbek deliğime geliyor , 8 yaşında geçecek beniAynı boyda veya senden kısa olması sorun değil de, 1.72 erkek için kısa bir boy bence ya. Çocuklarınız kısa olur ha olsa ne olur kısa olmak kötü mü yoo değil. Fiziksel takıntılar işte.
Geyik yapıyorum zaten ya. maşallah miniğe160 ben 174 eşimin boyu. Kızım 3 yaş 2 aylık ve 104 cm. Doktor muhtemelen 180i görür diyor. Benim aile biraz daha uzun annem benim gibi babam 180 ancak , eşimin aile kısa. Hiç bilmiyoruz neden ama illa kısa olacak diye bir şart yok. Çocuk 3 yaşında göbek deliğime geliyor , 8 yaşında geçecek beni
Ben de 39.
Birgün ayağım sığmayacak da 40 almak zorunda kalacağım diye ödüm kopuyor
Fobi oldu.